Ana se je poigravala z ognjem, ko je v dvigalu prilepila svoje sočne ustnice na njegove. Na usta moškega, ki je bil mož njene šefice.

Šarmanten moški, ki ga je občasno srečevala na firmi je v njej prebudil neke neznane občutke. Kot bi ji globoko v trebuhu vse brbotalo, roke so želele po svoje, med stegni pa se je nemudoma pojavilo zanimivo ščemenje.

Da se je z njim sama znašla v dvigalu, je bilo pogubno. Možgani so delali po svoje, čeprav ji je zdrava pamet pošiljala rdeče zastave, ko je krenila proti njemu in ga brez opozorila poljubila na usta. Bila je zaželena med moškimi, lepa, urejena in zelo privlačna, zato je menila, a bo vsak vesel česa takšnega.

seks v dvigalu

Ko se je umaknil za korak nazaj in jo začudeno pogledal pa je želela le čim hitreje steči proč. A kam, ko pa sta bila v dvigalu!

“Oprostite…” je zajecljala in si z modro mapo v rokah pokrila obraz. “Sploh ne vem kaj mi je bilo.”

Upala je, da se bodo vrata dvigala naslednji trenutek odprla in bo lahko ubežala svoji sramoti. Žal je bilo dvigalo šele na polovici poti do 17-ega nadstropja in jo je čakala še dolga in mučna vožnja.

Njegovi prsti so se pojavili na vrhu mape in jo z občutkom potisnili navzol.

“Tako lepega obraza se ne zakriva,” je rekel skozi šarmanten nasmešek.

Kaaaajjj?!?! Se ji meša?! So njeni možgani kar sami vstavili svoje podobe v tisti film?

Prepadeno ga je gledala in skušala povezati vse pike. Očitno je njena poteza obrodila sadove in se ni motila, ko si je že en teden prigovarjala, da jo vedno opazuje od daleč in se ji nasmiha. Pa od daleč je še šlo. Ko pa se je znašla v njegovi bližini, je odpovedala na celi črti. Kot bi imel na sebi magičen parfum, ki obnori vse ženske. Resnično je pomislila na to.

Pofukala bi ga pred vsemi, dala bi se z njim dol v dvigalu in celo v pisarni svoje šefice, ki je bila njegova žena. Recept za odpoved je imela že napisan, le še v lekarno bi morala, nakar bi verjetno sledila trda hospitalizacija. Zdelo se ji je, da je zrela za na psihiatrijo. Kaj takšnega se ji ni pripetilo še nikoli.

Zdaj so njegove oči povsem od blizu gledale vanjo, jo slačile, njegove roke pa so se sprehodile po njenem vitkem telesu. Kar privzdignilo jo je na prste, ko je objel njeno zadnjico. Zdelo se ji je, da lebdi v zraku, pa čeprav je dvigalo potovalo navzgor.

U šit, kje sta?!

Opazila je, da je preveril in se zadovoljno nasmehnil. Sklonil se je k njenemu ušesu. Čutila je, kako se njegovi možati prsti oklepajo njenih ritnic. Z globokim glasom ji je zavibriral v uho:

“Draga moja, tvoj pogum si zasluži nagrado.”

Poljubil jo je na lice, nekoliko zastal, nato pa z ustnicami nadaljeval po razgaljenem vratu, ji z jezikom narisal vlažno črto nazaj do mečice in jo čvrsto držal v rokah, da ni padla skupaj. Noge so ji odpovedale, kolena upogibala, srce pa ji je želelo pobegniti skozi usta. Rdečih lic je stopila na hodnik, ko so se vrata dvigala odprla in stopila je naravnost na pot svoji šefici.

“Greva jest?” je rekla ona in gledala preko njenega ramena.

“Seveda, sestradan se,” se je oglasilo iz dvigala.

Ana je bila ves dan omotična, prestrašena in vesela hkrati. Še bolj vesela, pa presenečena tudi, je bila zvečer, ko je med kavico s kolegico prejela SMS usodnega moškega.

“Imaš čas? LP Peter”

Dobro je vedela kateri Peter, le tega ne kje je dobil njeno številko.

Hitro je odpravila kolegico z nekim brezveznim odgovorom in se odpravila na lokacijo, ki ji jo je poslal, ko mu je odgovorila. Počutila se je tako drzno, prestrašeno in vsemogočno obenem, da se ji je mešalo od navala hormonov, ki so preplavili njeno telo. Dobila sta se na velikem parkirišču trgovskega centra, ki je že zdavnaj zaprl svoja vrata. V zavetju mraka sta nadaljevala, kjer sta ostala v dvigalu. Brez nepotrebnih besed in pojasnjevanja. Le čemu, ko pa sta oba dobro vedela za kaj gre. Njena predigra se je odvijala že celotno pot do tja, ko so ji glavo polnile umazane misli in ideje.

K sreči je bila vedno urejena in pripravljena, čeprav morda ni mislila, da bo tisti dan komu pokazala svoje čare. S prsti ji je segel v popolnoma mokre hlačke in tisti trenutek je bila še kako vesela, da je za večerni izhod izbrala krilo. Čutila je, kako se igra z njeno muco in uživa ob spoznanju, da je povsem mokra. Potem je počasi vtaknil prstanec in sredinec vanjo, da je nežno zaječala. Rahlo upognjena prsta navzgor sta poiskala famozno točko v njenem telesu, ki je bila kot gumb za detonacijo atomske bombe. Bombe čistega in božanskega užitka.

Z občudovanjem je zrla v mrcino, ki se je prikazala pred njenimi očmi, ko je odpela zadrgo njegovih hlač. Ni ga mogla objeti s prsti in tudi za v njena usta je bil videti prevelik. A se bo potrudila. Bemu mater, da se bo! Bil je topel, dišeč in povsem gladek. Igrala se je z njim, ga spoznavala, poljubljala in oblizovala. Sprva je resnično težko dovolj odprla usta, potem pa jo je vsa nakopičena strast gnala do tega, da ga je goltala, kot za šalo. Nevede ga je prijela za roko in si jo položila na vrat. V njej se je prebudila packa, ki je že predolgo čemela v njeni temni kleti.

seks v avtu

Želela si je, da bi jo pofukal v usta, medtem, ko ji je v pičko zarinil še kazalec in z zapestjem spretno vodil prste v napad. Še nikoli ni doživela česa takšnega. Tak naval adrenalina in vsega ostalega, ki jo je popeljalo v stanje blaženosti in norije hkrati. Za hip je pomislila na šefico in končno doumela od ko njen jutranji nasmešek, ko pa so vsi okoli nje zbiti in povoženi. Doma je imela ljubimca, ki jo je zagotovo vsako jutro pritisnil v postelji in še pod prho.

Skobacala se mu je v naročje in z muco, razprto od njegovih prstov, poiskala velikega tiča. Kar malce neučakano je sedla nanj, medtem ko si je od povsem odpel hlače in jih potegnil nižje. Šele zdaj je lahko občudovala celega kurca pod seboj. Z roko si je šla pod zadnjico, da bi ga pobožala po modih. Želela s je čutiti vsak centimeter tistega veličanstva, ki jo je zadovoljevalo toliko časa, kolikor je potrebovala za svoj vrhunec.

Nato je nekaj časa samo sedela na njem, se predajala poljubom, mu sesala ustnice… povsem brez besed. Potem se je prestavila nazaj na sosednji sedež ter ga še enkrat vesela v usta. Želela je, da mu pride vanje. Želela je okusiti njegove sokove, jih goltati in prehiteti svojo šefico, ki bi ji za tole gladko napisala odpoved.

DELI
Prejšnji članekZgodovina erotičnih igračk
Naslednji članekJe velikost pomembna ali ne?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.