Spomladi vse ozeleni, cveti in noro diši. Končno se prikaže sonce in temperature okoli dvajsetice, razganjati pa začne tudi prej zaspane muce.

Sončni žarki so vdrli skozi reže v roleti in obsijali Darjin obraz. Potegnila je odejo preko glave, da bi še malo spala, a se ji je zdelo, da je nenavadno polna energije. Po dolgem času se je konkretno naspala, imela celo vroče sanje in s prsti preverila, ali so posledice še vedno prisotne. Njena muca je bila očitno prebujena še nekoliko prej.

fafanje_v_avtu

S sredincem je vešče masirala vzburjeno češpljico, stiskala stegna in tuhtala o postavnem junaku, ki jo je preganjal celo noč. Pomislila je, da je nenavadno podoben Boštjanu. Tipu, s katerim se je lani dajala dol, dokler ji ni nenadoma vse “padlo dol” in se ni več želela dobivati z njim. Že takrat je krivila jesen in zimo, tokrat pa je prihod pomladi zgolj potrdil njeno tezo.

Spet si ga je zaželela!

Prijetno potešena je šla pod tuš, si kasneje skuhala kavo in za mizo drgnila s prstom po telefonu, kot vsako jutro.

“Ne me jebat!” je vzkliknila, ko je zagledala Boštjana na enem od socialnih omrežij.

Že dolgo ga ni videla nikjer, zato jo je tako presenetilo.

– Jebač 😈 – je napisala v komentar.

Vse z namenom, da ga opozori nase. Sredi delovnega dne je končno prišel odziv. Ravno je zdolgočaseno prekladala mape v pisarni, ko je prejela obvestilo.

“Kaj je mačka, ti je kaj dolgčas?” 😜

Oči so se ji kar zasvetile in znova jo je zaščemelo med nogami. Sama sebi ni mogla verjeti, da ji je bilo pol leta tako malo mar zanj, zdaj pa bi v trenutku sedla na njegovega trdega tiča, ki je bil vedno pripravljen na akcijo. To ji nikoli ni šlo v glavo, saj so imeli mnogi njeni bivši kar težave tako dolgo “mučiti” svojega korenjaka. Sploh po prvem orgazmu je trajalo celo večnost, da se je znova postavil pokonci. A ne njegov. Njegov je bil kot z neba poslan, da bi zadovoljeval ženske 24/7.

Ni preveč ovinkarila. Po nekaj vljudnostnih “Kako kaj …” je kmalu prestavila v višjo prestavo in še isto popoldne sta se dobila v centru na pijači. Ni se zgodilo prvič, da sta imela tako dolg premor po zadnjem seksu. Navadil se je nanjo in ni kompliciral, ko je začela kazati znake prebujenosti. Očitno je bila prav pomlad tisti sprožilec, ko je lahko računal, da se bo prebudila njena muca in jo pognala v njegovo naročje.

Tisti dan si jo je privoščil. Oblečen v precej oprijete kavbojke ji je ves čas kradel poglede. Oči so se ustavljale na njegovem mednožju, čeprav je želela to prikriti. Opazil je njene nabrekle bradavičke, pospešeno dihanje in tisti prav poseben izraz na obrazu. Na njene predloge, da bi se zvečer kaj videla, se je delal gluhega. Potem pa našel celo nek brezvezen izgovor, samo da jo je razjezil.

Bila je besna nanj, čeprav je vedela, da si to zasluži zaradi svojega ravnanja z njim. Žal si ni mogla pomagati. Tisti dan je bila potrebna za znoret, in če je ne bo on …

Tega se je še kako dobro zavedal, zato je navidezno popustil kasneje in sta se zmenila za vikend. Upal je, da bo od srede do sobote še zdržala. Če bi si vmes našla drugega fukača, bi sam ostal na suhem. V resnici se je šel kar nevarno igro. Ko je Darji spodaj zaigralo, je hotela takoj. Ne glede na dan, uro ali kraj. Seksala sta že na precej zanimivih in nevarnih lokacijah.

seks na avtuKer je po ločitvi živela v hiši pri mami, seveda nista mogla k njej. Med pogovorom ji je razkril, da se trenutno videva z eno, sicer nič resnega, pa vendarle ne bi rad, da ju vidi doma pri njem. Torej sta se vrnila v osnove in se dobila na koruznem polju, kot tiste prve dni. Pripeljala se je s svojim avtom, odprla vrata in skoznje nagajivo potisnila nogo. Seveda je oblekla krilo. Hlače v takšnih situacijah niso bile niti najmanj praktične.

Stal je tam, naslonjen na svoj avto in se ji zapeljivo smehljal. Najraje bi odšla do njega, mu odpela hlače, pofafala debelega tiča in se za konec še dobro nasadila nanj. Brez nepotrebne romantike in odvečnih besed. Načeloma sta to vedno počela na takšen način. Romantiko sta včasih zganjala prej ali kasneje, nikoli pa kot uvod v seks. Predigra ji je bila sicer kar pomembna, a ne z njim. Od njega je želela le eno. Instantno potešitev, pa magari sredi njive.

Kot si je zamislila, ko je prispela, je sedaj, z ritjo naslonjena na havbo njegovega avta, že vlekla tiča iz razporka hlač. Bil je tako jebeno trd, da se je lahko le nasmehnila, preden ga je vzela v usta. Pozabila je že, kako lep občutek je to, kako lepo diši in kako gladek je njegov tič. Kot bi ne minilo skoraj leto odkar sta to počela zadnjič, sta se oba sproščeno prepustila strastem.

Oboževala je tistega kurca, ki ga je imela k sreči shranjenega na telefonu in si ga je vedno ogledala, ko si je želela popestriti trenutke osamljenosti. Tudi kakšen video posnetek se znajde v tisti skrivni mapi. Že od nekdaj je imela željo, da bi se med seksom posnela, a ni upala. Dokler ni spoznala njega. Z njim sta počela marsikaj, kar prej ni bilo na njenem meniju. Prav zato je vedela, da lahko kadarkoli mirno računa nanj.

Gledala ga je v oči, ko je oblizovala njegov privlačen ud, se mu smehljala in v očeh postavljala vprašanja, ki jih je znal dobro brati. V njih je dobesedno pisalo “Kako bi me rad … Kaj naj ti naredim …”.

Za prvič je bilo povsem dovolj romantike. Znašla se je z dlanmi na toplem pokrovu motorja, on ji je neučakano potegnil krilo preko napete ritke in z od sline vlažnimi prsti pobožal muco, ki jo je razganjalo že nekaj dni. Ne bi mu bilo treba lizati prstov, a se mu je zdelo pač fino. Bila je še kako vlažna, tudi njegov ud pa je bil pravkar dobro oblizan in vlažen. Ko je z njim zaril v poplavo med njenimi nogami, se je spomnil kako prijetno ozka je. Prijel jo je za boke in občudoval njeno lepo ritko, ki se je spustila nazaj po njegovem tiču, vse dokler se ritnice niso dotaknile trebuha.

“Si trenirala preko zime?” je pohvalil lepo ritko.

Potem je z dlanjo počil po njej, da je zaječala od sladke bolečine. Enako je ponovil še na drugi strani, nato pa si jo vzel, kot sta si želela oba. Avtomobili so švigali mimo njiju po avtocesti in zagotovo se je našel kdo, ki ju je vsaj za hip opazil. Vzburjalo ju je dejstvo, da to počneta sredi belega dne, vsem na očeh. Enkrat sta se dajala dol na polni plaži, kar pod veliko brisačo. Sedela mu je v naročju, ga mazala s sončno kremo po prsih, on pa je držal brisačo okoli nje, da se je lahko medtem nabijala nanj. Bilo jima je vseeno, saj nista nikogar poznala, vrniti se pa tudi nista več mislila tja.

Vedel je, da ima le še nekaj sunkov pred sabo, preden ga bo razneslo.

“Še jemlješ tabletke?” je vprašal.

“Mhmmm, fukaj meee … Da ga ne bi slučajno ven jemal!”

Domov je pripeljala z mehkimi koleni in se kar malce s težavo povzpela po stopnicah mimo maminega vhoda. Nenadoma so se odprla vrata in mama jo je nahrulila, zakaj ni povedala, da je za kosilo ne bo. Namesto odgovora ji je ušel zgolj nasmešek, ko je začutila, kako se ji po stegnu razliva razlog njenega izostanka.

DELI
Prejšnji članekKaj se dogaja s sex zmenki?
Naslednji članekDeepFake pornografija na pohodu!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.