Pretekli vikend sem se mudila v Celju na sejmu erotike in videla marsikaj kar je pognalo moje srce v višje obrate!

Konec prejšnjega tedna se je v Celju znova konkretno dvignila temperatura. Razlog za to je bil seveda najbolj vroč dogodek leta v Sloveniji, SLOVEROTIKA 2018, na katerem je po nekaj letih znova sodeloval tudi najbolj vroč spletni oglasnik pri nas, Urgenca.com! Tega sem predstavljala (moja malenkost) Eva in mojim/našim obiskovalcem nudila pošteno jahanje. Mehanskega bika seveda. Prepričala sem se, da je lahko jezdenje ena bolj erotičnih reči za naše oči. Napete ritke so se borile z gravitacijo in sunki iz leve v desno, na koncu pa prav vse, brez izjeme, pristale na mehki blazini.

Na biku so se znašli tako obiskovalci kot nastopajoči na glavnem odru (v seksi opravah) in pošteno ogreli, ter navdušili zbrano množico. Jezditi tako zahtevno “zver” v samih tangicah ali pa v krilu je vsekakor sila zahtevna preizkušnja, ki pa je zares lepo popestrila dogajanje na letošnjem sejmu erotike.

Obiskovalka na biku
Pogumna obiskovalka kroti bika

V sedlu se je znašla celo prelestna in izjemno priljubljena Jasna Kuljaj, ki je z odliko prestala sila naporen preizkus.

Naboj erotike je bilo čutiti na vsakem koraku in v vsakem pogledu, zato ni čudilo niti povečano povpraševanje po “vročih zmenkih”. Urgenca.com je bila tam in je tu za vas, prav zato!

Navdušile so me tudi predstave na glavnem odru, še posebej lesbo in dildo showi. Sexy akterka je iz svoje “prijateljice” vlekla kroglice in trakove tako, da sem na koncu, v stilu nastopa čarodejev, pričakovala že kakšnega zajčka. Tega nisem dočakala, je pa zato nastopila druga lepotička, ki je bila opremljena z analnim čepkom katerega je krasil zajčji repek. Manjkal ni seveda niti seks v živo, ki je zbrano množico in voditeljico navdušil z redko videnim orgazmom v živo.

Ker rada dajem, sem bila vesela, da najbolj vroč sex portal v deželi Urgenca.com, organizira nagradno igro v kateri bo z žrebom 10.12. enemu izmed obiskovalcev sejma (ki so se prijavili na nagradno igro), podaril pametni telefon HUAWEI P smart. O žrebanju bom imela čast obvestiti sodelujoče, prav tako pa bom za takrat pripravila obširno foto in video galerijo z dogodka.

Se beremo, CMOK!

DELI
Prejšnji članekUrgenca.com na sejmu erotike 2018!
Naslednji članekSLOVEROTIKA 2018 videogalerija
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.