Začne se z močno zaljubljenostjo, veliko strasti, po nekaj letih pa se velikokrat marsikaj spremeni

In, če pride do tega, da med seboj ne čutita več takšne spolne privlačnosti kot nekoč, je morda čas za popestritev vajinega intimnega življenja.

Punce, zamenjajte vaše intimno perilo

erotično spodnje periloŽe vidim kako ste se punce ob tem namrdnile, češ, saj nisem prostitutka, da bi oblačila čipkaste tangice v živordeči barvi, ali se tlačila v preozek steznik, samo zato da bi mu naredila veselje. A v resnici ni potrebno zaiti v takšne ekstreme.

Morda živo rdeča barva, ki sicer je simbol strasti, vašemu partnerju sploh ne bi bila všeč, a če boste pokazale nekoliko več domišljije kot ponavadi, lahko računate na to, da bo vaša spodbuda tudi partnerja pošteno stimulirala.

Dandanes vam ni potrebno niti več zaiti v erotično trgovino, povsem dovolj bo če pobrskate po internetu in že čez par dni boste naročeno dobile na dom, seveda zavito v diskretno embalažo.

Uporabite kakšno erotično igračko

erotične igračkeUporaba erotičnih igračk nikakor ni pokazatelj, da jih potrebujete zato, ker vas partner/ka ne zadovolji. Gre za to, da skupaj sprostita domišljijo in še dodatno dvigneta temperaturo v vajini postelji.

Obstaja namreč na desetine igračk, ki lahko še bolj popestrijo tako užitek in strast. Od vaginalnih in analnih kroglic, prek raznoraznih metuljčkov za stimuliranje klitorisa, vse do manjših bičev, s katerim se da povzročiti sladko bolečino. Če svojega partnerja dobro poznate, že veste kaj mu bo najbolj všeč.

seks za zdravje in vitalnostZamenjajte in spremenite položaje

Če vedno znova začnete v misijonarskem položaju, nato preidete na ježo in končate v pasjem, bo to prej ko slej postalo dolgočasno za oba. Zakaj ne bi recimo začeli v pasjem in končali s klasično ježo? In zakaj bi moral najprej slediti oralni seks? Hm, še boljše vprašanje bi bilo, zakaj se morajo vedno znova ponavljati eni in isti položaji?

Zapustita spalnico

seks s prostitutkoKje pa piše, da je potrebno vedno seksati samo v spalnici. Zakaj ne bi danes poskusila v kuhinji na jedilni mizi, saj gostje, ki jih dobita čez pol ure tega ne bodo nikoli izvedeli. Morda v kopalnici pod prho, ali v garaži. Seks v avtomobilu na kakem odročnem kraju je prav tako lahko zelo intenzivno doživetje.

Seks v spalnici sicer je udoben, toda sčasoma bo postal monoton in tudi strast bo zaradi tega slej ko prej začela ugašati.

Ustvarite eksotičen ambient

Za to imate mali milijon možnosti. Zamenjajte dolgočasne bele rjuhe s svilenimi, odvijte žarnice in namestite barvne (vseeno se poskusite izogniti rdečim, saj so le-te simbol prostitucije), prižgite kadilno paličico, namestite po sobi nekaj deset majhnih in dišečih svečk … Ob tako intimnem ambientu tudi poseben seks enostavno ne more izostati.

Zakaj se ne bi igrali?

Igrali? Točno tako – igrali. Pa ne družabnih iger, za te je dovolj časa na dopustu z vajinimi skupnimi prijatelji. Ker pa njih ni zraven in imata samo drug za drugega ves čas tega sveta, bi morda lahko vrgla partijo “slačipokra” ali drug drugemu zaplesala striptiz?

Naj vam ne bo nerodno, saj ne bo nihče izvedel, za svojega partnerja pa se boste že potrudili

Zmasirajte vašega partnerja

Vsi imamo dneve, ko smo utrujeni, živčni, ko samo čakamo, da odidemo iz službe in se na našem udobnem kavču samo še zleknemo pred televizijo. Prisedite k partnerju, pobožajte oralni seksga, dajte mu občutek, da ga imate radi in začnite z nežno masažo. Po nekaj minutah lahko preidete na nekoliko bolj konkretno razgibavanje mišic ter še pozneje začnite z nežnimi erotičnimi dotiki.

Regeneracijski seks, ki bo sledil (če na televiziji ravno ni najpomembnejše tekme slovenske nogometne reprezentance ali njena najljubša telenovela) je več kot zagotovljen.
Pozabite predsodke, tabuje in vse ostalo kar bi vas lahko zadržalo. Naj vas vodi domišljija, kreativnost in predvsem ljubezen. Žal zna tudi seks po določenem času postati monoton in dolgočasen, toda z le malce domišljije bosta v njem odkrila povsem nove sfere užitka ter medsebojne ljubezni, ki sta nujno potrebna dejavnika, da bosta skupaj srečna še veliko let.

DELI
Prejšnji članekPunce vas seks boli?
Naslednji članekKako se soočiti z majhnimi neprijetnostmi v spolnem odnosu?
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

3 KOMENTARJEV

  1. Kje si pa ti prebral, da so krivi moški? Piše samo kako lahko ženske popestrijo spolnost kadar je premalo dogajanja. Strast v postelji z leti pri vseh parih nekoliko usahne. Povsem normalno.

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.