Dejstvo je, da z leti vsak par stopi na mino imenovano “upad spolnega poželenja” in takrat je pomembno, da se partnerja primerno odzoveta.

Upad spolnega poželenja pri kateremkoli v paru je zelo nevaren signal. Porodijo se občutki, da nisi več dovolj zapeljiv, morda ima on drugo ali ona drugega, … kar na koncu lahko privede do bolečega razhoda.

Martina in David sta se znašla prav na tej točki in že lep čas je kazalo, da bo njunega golobčkanja počasi konec. Prijateljica Katja ji ni prav nič pomagala s sumničenji glede zvestobe njenega Davida. Pri njiju je šlo namreč za to, da David ni več kazal tiste energije in zanosa kot včasih, ona pa je v sebi še vedno gorela, a tudi sama nekoliko omilila svoje (nekoč) nore ideje.

Pričela sta zares impresivno, trgala obleke in lomila pohištvo. Njunih golih teles je bilo vsepovsod dovolj. Odtisi Martinine seksi zadnjice so se redno prikazovali tako na pokrovu avtomobila kot tudi na stekleni mizi v kuhinji. Veliko ogledalo na krilu omare je bilo velikokrat prekrito s prstnimi odtisi obeh, še posebej pa so izstopali obrisi njenih lepih prsi. Ko si to videl si ni bilo težko predstavljati kako je vse skupaj potekalo.

seks v avtu na zadnjih sedezih

Bila sta divja ljubimca, ki se nikoli nista držala kodeksa “ne moti drugih” zaradi česar sta si morala pred časom že poiskati tudi drugo stanovanje. Njun prejšnji najemodajalec ju je imel namreč poln kufer. Pa niti ne njiju osebno, če sem bolj natančna. Živce so mu kravžljali sosedje z neprestanimi pritožbami glede zverinskega dretja, ki se je (navadno vsak dan) iznenada pojavilo ne glede na uro v dnevu.

“Pizda, a jo kolješ al fukaš?!?!” je nekoč znorel Peter in se zadrl z balkona pod njima.

Takrat je Martina stopila ven, gola brez sramu (le česa bi jo bilo sram pri tistem telesu), pogledala navzdol, dovolila jedrim dojkam, da so zanihale preko ograje in oslepile soseda, ki je odprl usta, da bi mu lahko traktor parkiral vanje.

“Kaj je sosed, ljubosumen, ker tvoje truplo frigidno ne da?”

O … MOJ … BOG!?!

Takrat je bilo konec njunega bivanja tam. Za vedno. Lastnik ju ne bi kar tako metal na cesto. Redno sta plačevala in od kar sta živela tam je večkrat videl nago žensko kot kdajkoli prej. Pa še tako hudičevo seksi. Kadarkoli je pozvonil, ko je šel po najemnino mu je odprla ona. Svobodna in gola brez sramu kot dojenček. Vedno mu je prijazno pomežiknila in si z roko šele ob njegovem odhodu pokrila nabrekle bradavice. Bilo mu je žal, da ju je moral vreči ven, a druge ni bilo.

No in potem je v njunem spolnem življenju nenadoma nastal mrk. Martina dolgo ni vedela kaj bi, si je pa na vsak način želela obuditi tiste strasti. David ji je bilo noro všeč, njegov “komad” med nogama pa tudi. Spoznala sta se na nudistični plaži in njegova samozavest jo je totalno omrežila. Pa še tako jebeno zabaven je bil. Ves čas se je režala njegovim šalam in celo v postelji ni zdržala brez smeha. Prej vedno trdega tiča je zdaj vse redkeje videla in to ji nikakor ni bilo všeč. Želela si je nazaj tistega fukača, ki nikoli ni ostal brez idej in jo je bil v vsakem trenutku pripravljen pritisniti ob steno. Odločila se je za drzno potezo. Drzno celo zanjo!

Daleč od tega, da je David ne bi želel več obdelati, le zdelo se ji je, da ni več tako prepričljiv. Izkoristila je prvo priložnost, ko ga je dobila dobre volje in nekoliko bolj nagajivega kot sicer. Njegov rojstni dan! Ves dan ga je že po malem “drgnila”, ga zapeljevala v vročem perilu in napovedovala finale za kasneje. Zvečer sta imela fino večerjo, nekaj kozarčkov vina nakar ga je spravila v njuno spalnico.

4 faze seksa

“Danes imam zate eno posebno darilo,” je zapela s svojim žametnim glasom. “Postala bom dobra vila in ti izpolnila eno vročo željo!” je še dodala.

Presenetil ga je stol sredi prostora in temne vezice obešene preko njega. Presenečenje že, a to sta pred časom že obdelala. No ja, morda pa je imela tokrat v mislih kakšno nadgradnjo. Nasmešek ga je izdal in takrat je vedela, da ga ima. Tega nista počela prvič, a vendarle je bilo v zraku občutiti nekaj novega. Neko napetost in občutek, da to še ni vse. V oprijetih spodnjicah je sedel tam z rokami zvezanimi na hrbtu in gležnji ob noge stola, ko mu je od zadaj preko ust nadela trak. Z golimi joški ga je božala po glavi in mu jih za trenutek položila na rame. Tisti občutek njenega pohotnega telesa, on pa ne more do nje. Na sredini traku je bila ravno prav velika kroglica, da mu je zaprla usta in ni mogel reči več niti besede. Nato je sledil še svilen trak preko oči in tema.

Nekajkrat mu je šla z nohti po stegnu, se približala prebujajočemu se mednožju, a se vedno znova umaknila. Sklonila se je k njemu, mu zašepetala nekaj umazanih besed in končno pobožala nabreklega korenjaka. Potem ga je klofnila po obrazu in mu zabrusila:

“Zdaj boš jebal ježa dragi!”

Slišal je njene korake, ki so se oddaljevali od njega, potem so se zaprla vrata in nastala je tišina. Minuto, … dve, … pet minut. Je zmešana? Ga bo kar takole pustila tam sedeti v temi?!

Napetost v hlačah pa vseeno ni popustila. Vedel je, da se bo slejkoprej vrnila in takrat ga bo menda obdelala do onemoglosti. Mogoče je šla po bič in ga bo nažgala kot psa. Spet se je nasmehnil. Nato so se vrata končno odprla. Slišal je njene korake, ti so malce zastali, šli okoli njega in se ustavili za njegovim hrbtom. Čutil je kako mu razvezuje svilen trak preko oči in ga počasi vleče z njegovega obraza. Kar je videl potem je bilo kot meglen privid, ki so ga lahko ustvarili le njegovo do konca pokvarjeni možgani. V tisti medli, pritajeni svetlobi je na zakonski postelji ležala gola neznanka. Skorajda sramežljivo se mu je smehljala v obraz in si sproščeno božala čvrste prsi.

Martina je hip zatem skočila k njej na posteljo in legla tako, da sta se mu obe zdeli kot najbolj nora fantazija, ki pa se je takrat šele pričela. Punci sta se vroče poljubili, Martina je v dlan ujela njeno dojko, se sklonila k njej in jo zasula z vročimi poljubi. Nabrekle bradavičke so štrlele proti njenim ustom in kričale po njenih vročih ustnicah.

“Če ti bo stopil, gremo do konca, če ne … vsak po svoje,” je nenadoma padel ultimat.

Kako hudiča mu ne bi stopil. Hotelo mu je raztrgati gate in najraje bi odgriznil tisto kroglico v svojih ustih. Pred očmi se mu je uresničevala največja neuresničena fantazija kar se jih je kdajkoli porodilo v njegovi glavi. Nikoli si ne bi mislil, da bi njegova Martina to počela z drugo žensko. A videti je bilo, da je v tem povsem domača. Mu je kaj prikrivala ves ta čas?!

Koga briga. Adrenalin je divjal po njegovem telesu, ko je Martina z usti smuknila med noge neznanke. Ta se je naslonila nazaj na komolce in pričela neznansko uživati. Slišal je mokro cmokanje, ki je bilo poleg tihega stokanja pravzaprav vse kar je bilo slišati v tisti sobi. Potem se je Martina obrnila in izvedla slovito pozo 69. Obe muci sta bili polni jezika, David pa se je davil s tisto kroglico v ustih. Bledlo se mu je od vzburjenosti in kar težko je zbral raztresene misli v eno celoto.

Seks v troje

Po nekaj minutah sta punci zasanjanih pogledov vstali s postelje in pričeli krožiti okoli njega kot morska psa. Štiri roke so ga božale hkrati in dva para joškov sta se na trenutke stiskala ob njegov obraz. Martina je segla po njegovih spodnjicah in jih potegnila z njega do kolen in preko njih. Njegovega čudovitega tiča je predstavila svoji novi prijateljici, ga prijela v roko, se obliznila po ustnicah, nato pa ga prepustila njej. Seksi neznanka ga je prijela v svojo roko, nekajkrat potegnila skozi pest, nato pa se pričela počasi sklanjati proti njemu.

Pokleknila je predenj in se z modrimi očmi zapičila vanj. V njih je videl hudo potrebo in navdušenje ob pogledu na tistega strumnega vojaka. S svojimi ljubkimi, srčastimi ustnicami se je spustila nadenj in sprva mednje posesala samo nabrekel vrh, ga pogledala gor naravnost v izbuljene oči in se počasi spustila po celi dolžini uda, ki se je dobesedno vžgal od vročičnih ust in jezika. Bejba je pričela fafati kot nora, Martina pa si je poleg nje nadela hudičevski nasmešek. Ni mogel verjeti, da se to res dogaja. Potem sta zamenjali in ga je v usta vzela Martina. Vmes sta se vroče zalizali in si ga na koncu delili sočasno.

Jeben pornič! Evo točno to! Še vedno je živčno grizel v tisto kroglico v ustih in še močneje izbuljil oči, ko je lepotička vstala in nakazala, da mu bo sedla v naročje. Ko se je s tisto seksi ritko ustavila na njegovih stegnih in s tesno muco gnetla njegovega tiča nekje tam globoko v sebi, je pamet v celoti zapustila njegovo glavo. Momljal je, trzal v ramenih in hrepenel po tistih lepih joških in ritki, ki bi jo z največjim veseljem zgrabil v roke. Potem bi jo vrgel na posteljo, obrnil na trebuh in jo pofukal do nezavesti. Še v rit bi jo, zanalašč. Samo zato, ker si je to zaslužila. Martina naj pa gleda.

Žal se mu želje niso uresničile. Spretno ga je obdelovala, vrtela gibčne boke v njegovem naročju in zaljubljeno gledala vanj. Potem je enako naredila še s hrbtom obrnjena proti njemu medtem, ko se je z rokami sklonila daleč naprej vse do tal. Tista ritka mu bo za vse življenje ostala v spominu. Ko je doživel in preživel še to, je iznenada vstala, mu iz dlani poslala poljubček in zapustila sobo.

Resno?! In kam zdaj gre?!

Martina se je še naprej igrala z boleče nabreklim, mastnim tičem in počakala, da so se vhodna vrata zaprla. Mrha je odšla in ostala sta sama. Potem je najprej odvezala pašček s kroglico, da je bruhnilo iz njega:

“Tiiii prasicaaaa, jaz te bom, …!?!?!”

Nato mu je odvezala noge in na koncu še zapestji.

“Kaj si že rekel, da mi boš vse naredil?” mu je z mirnim glasom dejala in se hinavsko nasmehnila.

Strašansko je počilo, ko jo je prijel okoli pasu in vrgel na posteljo, ki je ubogo zaječala. Obrnil jo je s trebuhom navzdol, divje potegnil za boke in brez kančka zdrave pameti naredil vse. Čisto vse kar si je zvezan zamišljal na tistem stolu. Zares vse …

DELI
Prejšnji članek📷 🎥 Eroticland 2019 hardcore FOTO/VIDEO - brez cenzure! 🔞
Naslednji članekDrzna in seksi | Sara Kastelic
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.