Pot na poslovni sestanek ga je utrudila. Zamenjal je dve letali, na koncu je moral še na avtobus, a za voljo tistega, kar si je obetal, mu ni bilo pretežko. Dobil pa je še precej več.

Utrujen, a nekako zadovoljnega obraza je stopil v preddverje hotela, kjer ga je pričakala simpatična dama v sprejemnici. Na oko ji ne bi dal več kot 30 let. Dolgi blond lasje, brezhibno urejena in s prav posebej simpatičnim pogledom izza očal, se mu je zdela, kot profesorica iz kakšnega porniča. Da to morda ne bi bila vloga zanjo, je razkrival sramežljiv pogled, ko ga je ob prihodu pozdravila. Celo nekoliko je zardela v lica, ko ji je naklonil kompliment, ne da bi se tega sploh zavedal.

Čeprav je blestela s svojim lepim obrazom in globokimi, modrimi očmi, pa mu je pogled hote ali nehote vedno znova pristal povsem drugje. Na njenih ogromnih prsih. Če bi moral ugibati, bi rekel, da gre za joškovje, ki ga objema košarica F. In navadno se ni motil, saj je bil ekspert na tem področju. V resnici se je nadejal prodati podjetje z blagovno znamko spodnjega perila tujemu vlagatelju. Tisti joški bi lahko prišli kar prav v kateri izmed drznih kampanj, ki jih je imel v mislih na sestankih marketinga. V firmi je bilo premalo jajc in včasih se mu je zdelo, da so bila tista v njegovih hlačah pravzaprav edina.

erotične zgodbe

Ko se je zavedel, da strmi v njene obline, je dvignil pogled in naletel na skrajno sramežljiv pogled. Vedela je, da se ji ne more upreti, a na drugi strani ji je bilo to kar malce nerodno. Kot bi ne hotela, da bi ljudje strmeli v tisto lepo čudo matere narave. Končno je odprla usta in skozi srčaste in lepo polne ustnice izdahnila nekaj besed. Njen glas mu je zaigral na vse strune. Še posebej na tisto spodaj. Čutil je kako mu v hlačah dviguje kurca in skušal misliti na kaj drugega. Šele mučni trenutki ob prestopanju na drugo letalo in čakanje na avtobus, so mu pomagali.

Predala mu je ključe sobe 102 ob čemer se je nasmehnil. Vprašala ga je ali je vse v redu, pa se je le še bolj na glas zasmejal.

“Ehhh nič nič, samo neka pesem pri nas doma govori o pohujšljivih rečeh, ki se dogajajo v tej sobi,” je dejal v popolni angleščini.

Pri dvigalu se je še enkrat uzrl k sprejemnici. Kot zanalašč se je takrat priklonila, da bi potisnila neke mape v spodnji predal. Pri tem mu je pokazala svojo lepo zaobljeno in nadvse privlačno zadnjico. V mislih je stekel k njej, jo krepko počil po njej z dlanjo in ušel na varno v zavetje sobe 102. O ja, še kako bi jo počil.

Po večerji je z njo spregovoril še nekaj besed in krenil v sobo. Drkal si ga je in v mislih prihajal po njenem čednem obrazu, ji s spermo prekrival stekla očal ter ji tiča pohotno rinil v tista sestradana usta. Ni pa vedel, da mlada dama nekaj podobnega doživlja na koncu hodnika v drugi sobi. Anya je bivala v hotelu kadar je imela zaporedne nočne. Sanjarila je o drznem in postavnem poslovnežu, ki ne more umakniti pogleda z nje in počne z njo najbolj neverjetne reči. Nekaj časa je bila popolnoma nemočna, zvezana in mu dana na uslugo. V drugi predstavi se je v erotičnem perilu izživljala nad njim, ga dražila medtem ko je bil privezan na stol in mu z mokro pičko plesala pred očmi.

Obrnila mu je hrbet, počepnila toliko, da se je s poplavljenim mednožjem dotaknila vrha utripajočega kurca, se malce podrgnila, nato pa umaknila. Mešalo se mu je od potrebe in lahko bi mu prišlo celo takole, na daljavo samo zaradi umazanih misli in prizora, ki ga je imel pred seboj.

Ni zdržala več. Zapustila je sobo in potrkala na njegova vrata. Dobro si je zapomnila magično 102. Koraki so se bližali vratom, in ko jih je odprl, je stala tam. Pohujšljiva, ogrnjena le v kopalni plašč in skozi očala proseče gledala. Ni bilo več tistega plašnega, nedolžnega pogleda. Iz oči so ji švigali kurci, jezik je zaplaval med ustnicama in pogled ji je ušel na njegovo mednožje. Ker je bil v samih spodnjicah je hitro uzrla reakcijo tam spodaj. Ker je bil nekoliko šokiran, se je kar sama povabila naprej. Vedela je, da si je želi in zdaj ni bilo več časa za umik.

Vedela je kje stvari stojijo, zato jima je natočila kozarček viskija. Po njem si se vedno sprostil in misli so bile takoj bolj jasne. V njunem primeru drzne. Sedela je nasproti njega in si slekla kopalni plašč. V erotičnih čipkah zapakirani veliki joški so mu bili zdaj na dosegu rok. Odeta še v hlačne nogavice in prekleto vroče hlačke je v njegovih spodnjicah povzročila pravo malo erupcijo. Vrh tiča je pokukal izza roba spodnjic, kot bi nagajivo želel preveriti teren.

Prestavila sta se na velik in udoben kavč. Njene sočne ustnice so spolzele po njegovem obrazu in se prisesale na usta. Z vročičnim jezikom je poiskala njegovega in pri tem z desnico smuknila za njegove spodnjice. S prsti se je oklenila nabreklega tiča, šla s konicami prstov vse do jajc, jih nežno zgrabila in nato odlepila svoje ustnice od njegovih.

“Me boš dobro pofukal?” je vprašala, kot da bi ji bilo zares treba.

Z roko ji je šel za hrbet, se s prsti zakopal v dolge lase, jih prijel med prste in jo strastno poljubil, da ji je med nogami v trenutku še bolj poplavilo. Potem jo je potisnil proti naslonu, ji slekel premočene spodnjice in pokrčil ter razmaknil noge. Slekel je še svoje in ji za nekaj trenutkov nastavil tiča pred usta, da se je malce poigrala z njim. Tako jebeno seksi je bilo opazovati njene polne ustnice kako jemljejo čvrsto kito, medtem ko ga je lepotička ves čas gledala naravnost v oči. Znova jo je zgrabil za lase in jo nasadil na kurca. Kar nekako zadovoljno je zamrmrala, čeprav so se ji v trenutku zasolzile oči.

Z dlanjo ji je šel po licih, jih nagajivo ošvrknil s konicami prstov, nato pa je njegov obraz izginil. Notranjo stran stegen je oblila silna vročina, ki je izvirala od njegovih ust. Z vrhom jezika je risal po njeni goli koži in se vse bolj približeval mednožju in strašansko potrebni mucki. Tik pred ciljem je nalašč zavil vstran in se lotil še druge noge. S prsti je zaril med njeni pohujšljivi ritnici in ju grobo zagrabil. Potem se je znova z jezikom približal medeni pički, ki je z največjim veseljem, in glasnim cmokom, pozdravila njegov jezik v sebi.

Z usti je objel celotno pičko in se dobesedno zalizal z njo. Anya je bila v transu. Želela ga je opazovati na delu, a je bilo preveč. Vrglo jo je nazaj, njene noge so poletele preko njegovih ramen, prsti pa globoko v njegove lase. Potegnila ga je k sebi in z boki sunila proti njemu, da je s celotnim obrazom božal njeno potrebno in skeleče pizdovje. Čutila je vroč jezik v sebi, s prsti druge roke segla v usta, jih oslinila in jih ponesla navzdol do nabreklega ščegetavčka. Še nikoli ni doživljala takšne ekstaze, kot takrat. Seks z neznancem je bila od nekdaj njena velika želja in tokrat se je vse zdelo popolno.

orgazem samozadovoljevanje

Čutila je, da znotraj nje vre, da se pripravlja nekaj spektakularnega. Ni mu želela povedati, ga opozoriti. V resnici niti ni mogla. Vse kar je iz njenih seksi ustec prišlo, je bilo ječanje. Potem je vstal, jo pošteno zalizal medtem ko si je sama drkala pičko, vanjo vtaknil sredinca in prstanec ter jo pričel vse močneje fukati z njima. V očeh ji je prebral, kaj se dogaja z njo. Kako zelo vre fontana v njeni muci in kako zelo bo izbruhnilo, če bo tako nadaljeval. Videl je že to, a nikoli v živo. Zdaj bo.

Z vsakim novim naletom prstov v razprto pičko je glasneje cmokalo. Z dlanjo se je grobo zaletaval vanjo, noge so se ji dobesedno razlezle narazen, kar jo je le še bolj odprlo. Ječala je na ves glas, ga rotila naj jo še močneje fuka s prsti in pri tem povsem podivjano drkala še sama. Oči ji je pričelo obračati na belo, njeno telo se je napelo, boke je sunilo od kavča in sredi napetih obraznih mišic so, kot na pavzi, ostala njena široko odprta usta.

Prenehala je z dihanjem, sobo so polnili le še divje mokri zvoki in udarci njegove roke ob njeno telo… potem jo je razneslo. V visokem loku je brizgnilo iz njene eksplodirane pičke naravnost po njegovem telesu. Vse od obraza do jajc ga je zalilo. A prvi curek je bil le le uvod. Sledilo je še kar nekaj vrelih brizgov, njeno telo so stresali divji orgazmični krči, udi pa so pristali v zelo nenavadnih položajih. Bila je v nekem drugem svetu, novem vesolju, polnemu užitka in brezčasne omame.

Ni zdržal več. Medtem ko je opazoval nenadzorovane gibe njenega telesa, ki se je stresalo pod njim, je prijel za utripajočo žilo med svojimi nogami in ga pošteno zdrkal nad njo. Stopil je na kavč, se razkoračil, ji nekajkrat zabil kurca v še vedno odprta usta, potem pa v le nekaj sunkih z desnico pripravil pravo brizgalno še s svoje strani. Salve vrele sperme so pristale na njenih očalih, na čelu, laseh, prekril ji je celoten obraz. nekoliko je prišla k sebi medtem in si z levico razmazala spermo po telesu, jo vtirala v veliki joški, ščipala nabrekli bradavički in končno pričela loviti sapo.

Soba 102 je tisti večer gostila prvi del njune vroče avanture, ki se je odvijala vse tri dni njegovega bivanja tam. In postajala je le še bolj vroča, drzna, predrzna in skorajda neverjetna.

DELI
Prejšnji članekZakaj varamo in kdo vara pogosteje?
Naslednji članekJe od velikosti korenjaka odvisna njegova spolna sposobnost?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.