Luka je končno dobil najemniško sobo po svojem okusu in pravi ceni, ob tem pa je bila njegova najemodajalka še tako hudo seksi milfa, da je imel več dela s svojim trdim tičem kot s študijem.

Bilo je sončno popoldne, ko je Marijana na terasi obešala perilo. Tako lepo je dišalo po svežem, da je vonj skozi priprto okno tudi Luki sporočil, kaj se zunaj dogaja. Skočil je iz postelje, čeprav je bil še nekaj trenutkov nazaj prekleto len po pijančevanju prejšnji večer. Študentske žurke so bile hude, zato je sklenil študirati do zadnjega dne, pa čeravno ni bil več med najmlajšimi.

zaljubljena_blondinka

V samih spodnjicah je po prstih priskakljal do okna in nadvse previdno, za kakšen centimeter, odmaknil zaveso. Takoj jo je zagledal. Zapeljivo Marijano, kako se je v oprijetih pajkicah sklanjala in jemala perilo v roke, da bi ga obesila. Fitnes, tek, aerobika… izmisli si. Marijana je počela vse. Seksi ločenka z odraslo hčerko, ki bi morala biti prva tarča potrebnega Luke, je vendarle bolj vznemirila njegovo domišljijo kot njena, sicer luštna hčerka.

Mami jih še ni imela 40 in je bila zares prava hot mamica, o kakršnih je Luka sanjaril v svoji postelji in žulil tiča ob gledanju porničev z milfami. Tudi zdaj ga je žulil. Potegnil ga je kar skozi hlačnico svojih bokserk in ga previdno šibal skozi pest. Njegove oči so bile ves čas nalepljene na Marijanino ritko, ki se je kot nalašč vse bolj zapeljivo nastavljala. Kaj bi dal, da bi jo lahko takole od zadaj…

A Luka nečesa ni vedel. Marijana je že nekaj časa sumila, da se dogaja nekaj podobnega in ga je pričela nalašč izzivati. Tudi zdaj se je pri obešanju svoje majice nagajivo nasmehnila pri sebi. S kotičkom očesa je opazila silhueto moškega telesa za zaveso, saj je sonce z vso močjo žgalo v tisto smer in razgalilo več kot bi si Luka želel. Rad je drkal počasi, a se je bal, da mu bo ušla preden bo opravil, zato je pohitel. Neprevidnost ga je drago stala. No ja, v resnici nagradila. Marijana se je na petah obrnila in šla v hišo. Verjetno je šla po novo rundo perila, si je mislil in ogreval tiča.

Nenadoma je na golem hrbtu začutil svež zrak in se zavedel situacije v kateri se je znašel. Prestrašeno se je počasi obračal nazaj in ugotovil, da se ni motil.

“Kaj je ljubček, ga malo drkamo ha?!” se je med vrati zasmejala Marijana.

Ostal je brez besed in pričel nerodno tlačiti tiča v premajhne spodnjice, kar mu nikakor ni uspevalo. V nekaj počasnih korakih se mu je približala, ga pri tem ves čas gledala v oči in z dlanjo podložila utripajočega korenjaka. Ni upal pogledati dol, je pa dobro vedel, da drži njegova jajca v svoji roki. Mu jih bo odtrgala? Kdo bi ji zameril, ko pa je tak prasec.

Potem so se njeni vitki in spretni prsti sprehodili po celotnem tiču in nadaljevali, kar so začeli njegovi. Bil je le še v večjem šoku, čeprav si je v sebi že dolgo želel, da bi se to kdaj pripetilo. Seveda ni verjel v kakšne realne možnosti.

Nato je z vrhom tiča potegnila po svojem mednožju in skozi oprijete pajkice je dobro čutil njeno vzburjeno muco. Masirala si jo je, pri tem tiho ječala in se z ustnicami pričela dotikati njegovih. Nato je njen obraz izginil. Niti pogledati ni upal. Raje je zaprl oči in z velikim navdušenjem pospremil vročico, ki se je z njenih ust prelila na njegovega tiča, ki je sedaj zares otrdel do zadnjega milimetra. Pohotno ga je sesala, masirala moda in pri tem prav zapeljivo momljala.

Nato se je znova pojavila pred njim.

“Me boš pofukal?” je rekla naravnost in potegnila pajkice preko riti.

Obrnila mu je hrbet, odgrnila zaveso in se z rokama naslonila na osončeno okensko polico. Še bolj kot sonce, jo je pogrel njegov trd kurac, ki je v naslednjem trenutku razprl njeno pizdovje in jo tako perfektno napolnil kot nobeden že dolgo ne. Lepega tiča je imel in poskrbela je, da je bil v svoji najboljši izdaji.

Videlo se je kako zelo je bil neučakan, potreben in željan pičke svoje najemodajalke. Uživala je v tem spoznanju, saj ni lepšega kot kadar je nekdo tako zelo nor nate, da si ne more pomagati in sprosti vse tisto živalsko v sebi. Grabil jo je za boke, jo pričel kmalu tolči po napeti ritki in zabijal tistega nabreklega tiča globoko vanjo, da jo je pošteno premikalo na okenski polici. Niti za hip ni pomislil na njeno hčerko, ki je tisti trenutek zapeljala na dvorišče. Imela sta morda še dobro minuto preden bo prišla gor. Še dodatno je pospešil ona pa mu je vračala s suvanjem svojih bokov nazaj. Morda je celo šla minuta, kdo bi vedel. Lahko je le še navlekla pajkice in izginila iz sobe.

“Mami, prinesla sem solato od babi!” je zavpila mala s stopnišča.

“V redu… super!” je odvrnila Marijana in z roko preverila mednožje iz katerega se je izlivala njegova sperma.

DELI
Prejšnji članekZa obojestransko zadovoljstvo
Naslednji članekLeta in spolni nagon
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.