Ena izmed zabavnejših štorij v povezavi z letali je vsekakor spodnja

Piloti in stevardese imajo na zalogi vedno kakšno zanimivo zgodbo, ki se je odvijala na njihovem letalu. Tako se je pred leti zgodilo … med deseturnim poletom iz Gatwicka v Veliki Britaniji do Kingstona na Jamajki je bilo prav prešerno vzdušje. Dogodki o katerih so obvestili pilota na letalu so le tega prisilile v predčasno pristajanje »svojega« letala. Kaj se je pravzaprav zgodilo?

Nekaj popitih alkoholnih pijač in v ustih okus zimsko-karibskega dopusta na rajskih otokih, je pri angleškem paru sprožilo izmenjavo vročih poljubov, ki so vodili do prisrčnih nežnih dotikov in »rajcajočega« erotičnega božanja. Ko pa se je »izmenjava nežnosti« sprevrgla v »živalski seks«, ki so ga, kakor pač temu pritiče, pospremili tudi razuzdani ohhhh in ahhh kriki prelestne Angležinje, so na sceno stopile moralne stevardese.

via GIPHY

V ljubezenski klopčič ovit ljubezenski par so opozorile, da naj počakata nekaj ur, da bo letalo pristalo in šele potem nadaljujeta s svojim »iskrenim izkazovanjem ljubezeni«. Toda »vročekrvneža« sta bila takrat že ravno dovolj »vroča«, da sta menila, da je letalsko osebje preveč nasilno poseglo v njuno zasebnost in sta »preprosto ponorela«. Beseda je dala besedo, tudi kakšna pest je poletela v nepravo smer …

Epilog: hormonov poln parček je moral plačati 34.000 britanskih funtov kazni zaradi prisilnega pristanka na Bermudih. Na Otoku pa so takrat rumeni časopisi tekmovali, kateri bo prvi odkril tokratni novi imeni iz tako želenega “višinskega kluba”.

DELI
Prejšnji članekKolikokrat pa vi seksate?
Naslednji članekKo na sceno stopijo nogometne sodnice
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.