Šah je morda prepoznan kot nekoliko dolgočasna in strateška igra. A ne v primeru, ko ga igraš z Ano.

Zmenek z Ano je bil vse prej kot običajen. Svetlolaska je že na daleč dajala videz inteligence, njeni stavki so imeli smisel, pogled skozi stroga očala pa je vedno dodal še nekaj besed k vsemu izrečenemu. Ko mu je omenila, da zelo rada igra šah je bil sprva tega vesel. Tudi sam je posedoval znanje premikanja lesenih figuric po črno belih kvadratkih.

Ni pa vedel, da je Ana tako dobra v tem. Zelo dobra. Zmenek je šel skozi kar v redu, čeprav se mu je zdelo, da je padel na vsakem drugem vprašanju. Pisala mu je. In to zelo pozno zvečer.

“Se vidiva jutri pri meni na partiji šaha?”

Bil je vznemirjen, da ga je povabila domov. Debato sta začinila še z nekaj šalami in tudi stavo na koncu.

Kdor zmaga izbere kaj bosta počela tisti večer, “prepovedano” pa ne obstaja.

Seveda se je strinjal. Le kdo se nebi? Namazal jo bo in si nato zaželel vsaj kakšne masaže, morda striptiza ali pa celo kaj več. Bo že videla.

Živela je v elegantni hiši na obrobju mesta, notranjost je bila urejena v nekakšnem filmskem slogu prejšnjega stoletja, brezhibno pospravljena in z vsem na svojem mestu. Strogo kot ona sama, a na nek način strašansko privlačno. Dobro se je počutil, ko ga je povedla skozi večjo zasebno knjižnico. Rad je imel vonj starih knjig, še raje pa je hodil za njo in opazoval njeno seksi ritko v oprijetih hlačah.

Če bi moral ugibati pred prvim zmenkom bi rekel, da je stilistka ali kakšna zajebana učiteljica. Sicer je imela smisel za stil, v večini pa bi zgrešil po dolgem in počez.

Končno sta prispela v prekrasno dnevno sobo z velikanskim oknom kar je prostoru dajalo prestižen in svetel videz. Na lepi starinski mizi je stala šahovska plošča, na njej pa že pripravljene figure.

“Bele ali črne?” je vprašala iz sosednjega prostora.

Vedno je želel začeti, a tokrat je bil gentleman: “Črne bom!”

Ko se je vrnila nazaj in predenj postavila kozarec viskija je bil v trenutku ohromljen čeprav ni spil niti požirka. Vrnila se je oblečena ali bolje slečena v precej razpeti beli srajci in rdečih lakastih čevljih z visoko peto. Njena zadnjica je izzivalno pokukala izpod daljše srajce, ko je na drugo stran odložila še kozarček zase.

“Malo za vzpodbudo,” je rekla kar nekoliko nedoumljivo resno. “Pri šahu sem rada sproščena.”

Pogoltnil je velik cmok, ki je nekaj časa potoval po žrelu in tuhtal ali naj kozarec prime z levo ali desno. Prisegel bi, da je pozabil ali je levičar oziroma desničar. In katero figuro naj najprej premakne ter kam. Kako je sploh videti črna barva?

V takšnem nepričakovanem šoku se še ni znašel in čeprav se je končno toliko prebudil od mrtvih, da je nekam potisnil prvega kmeta, je pomislil, da si verjetno niti predstavljati ne more kaj bo, če izgubi. Stava je sedaj dobila neko povsem novo dimenzijo. Njegova masaža se mu je zdela kot otroški vrtec.

Po nekaj potezah je bilo kmalu jasno, da ga le še minute delijo od poraza. Kasneje mu je priznala, da je v šahu dosegla že vidne uspehe na tekmovalnem področju kar je dobilo epilog, ko je prestavila trdnjavo in iz svojih sladkih ust izpustila dve besedi.

“Šah – mat!”

Šla je po steklenico viskija in kozarec z ledom ter obema dolila. Zdelo se mu je, da se poti in upal, da to ni bilo preveč opazno. Kljub temu, da je v sebi občutil nek strah tega ni želel pokazati. Načeloma je bil vedno precej samozavesten in zato si ga je Ana tudi izbrala iz poplave samskih na portalu za zmenke. Ampak kaj sedaj?

Nagnil je kozarec in odpil konkreten požirek. Ledeni kocki sta se mu ustavili na zgornji ustnici in čutil je kako postaja otrpla. Ko bi le lahko sam sebe postavil v zamrzovalno skrinjo in se zamrznil za kakšno leto.

“Tako ljubček,” je rekla, ko se je izzivalno naslonila na levo dlan, z desnico pa k ustom nesla svoj kozarec in spila požirek. “Zdaj pa so na vrsti igrice za zmagovalca.”

Bog pomagaj! Le kaj si je zamislila?!

“Hmmm,” je naredila zamišljen obraz. “Stavim, da si doma že naredil načrte kaj boš z mano, če zmagaš?”

Znova je pogoltnil debel cmok in zgolj skomignil z rameni.

“Mhmm… in stavim, da si imel v mislih tudi nekaj slačenja, je tako?”

Bila je prava čarovnica. Vedela je za vse njegove skrite in manj skrite misli. Brala ga je kot odprto knjigo in to je dojel že na prvem zmenku. Od sramu se bo pogreznil v zemljo. Striptiz?! On?!

“Daj srček, sleci malo tele tvoje cunjice, saj je ja toplo pri meni. Kot vidiš me energetska kriza ni pretirano zadela.”

In res je imela kar nekoliko preveč toplo. Spil je do dna kar je še ostalo in si kar sam dotočil.

“Za te reči rabim malo več,” je rekel in spil na eks.

“Boš rekel, da gledal bi me, slekel pa se ravno ne bi?”

Vmes si je odpela gumbe na srajci in mu pokazala gole joške, ki so tako lepo naravne pokukale izza beline. Njeni bradavički sta bili nekoliko nabrekli in sam pri sebi se je nasmehnil, da je to zagotovo zaradi šaha in njene zmage. Šele takrat je opazil, da pod dolgo srajco ni imela hlačk. Gola se je sproščeno zleknila nazaj v pričakovanju njegovega nastopa.

Kaj takšnega še nikoli ni počel. Spil je še en kozarec viskija in si najprej slekel zgornji del. Potem je alkohol počasi našel pot do njegovih možganov in jih omamil do te mere, da so naročili rokam, naj na zapeljiv način odpnejo gumbe na hlačah. Seveda se je predstava pričela s pasom, ki je na koncu v eni potezi ostal v njegovi roki in je z njim opletal naokoli kot z bičem.

Videti je bila zadovoljna in se celo nekajkrat klofnila po svoji zadnjici. Očitno si je želela tistega pasu na ritnici. Ok, to mu je bilo jasno in niti ne nenavadno. Njegova bivša je imela rada grob seks in takrat je letelo na vse strani. Na morju se je ves teden kopala v bermudah, ker je imela lisasto rit.

Končno je slekel kavbojke in, ker mu je kurac že tako močno stal niti ni bil več pretirano sramežljiv. S prsti je segel za rob in si med poplesavanjem želel sleči še zadnji kos oblačila, ki ga je imel na sebi.

“Neee!” je vskočila. “Pridi sem.”

Omamljenega pogleda je prišel k njej in se zahvaljeval naslednjemu sunku viskija, ki je držal njegove možgane v neki čustveni otopelosti in ga branil pred naravno tremo. Punca je z dlanmi preiskala vsebino njegovih spodnjic in zadovoljno mrmrala. Potem je preko izbokline spustila še svoje ustnice, ga grizljala in med prsti gnetla njegova moda.

Čutil je kako mu ritnici vleče skupaj in kako se mu v trebuhu prebuja alarm za umik. Ni najbolje prenašal trenutkov, ko so bila njegova jajca v rokah koga drugega. Upal je samo, da nima kakšnih zlobnih namenov z njimi.

K sreči jih res ni imela in je raje z zobmi zgrabila za rob hlačk ter jih potegnila preko nabreklega tiča. Kot napeta vzmet se je pognal iz njih in pristal naravnost na njenem čelu. Iztegnila je jezik, nato pa s konico počasi potegnila vse od korena do vrha glavice, ki se je tako lepo nabrekla sijala pred njo. Takoj si lahko videl, da obožuje trdega kurca. Poigravala se je z njim, ga oblizovala, drkala in sesala, on pa je z rokama v bokih vse skupaj opazoval z viška. Kaj bi dal za še en kozarček v roki. Prelepo.

Več kot očitna je bila zadovoljna s “figuro” med njegovimi nogami, saj ga kar ni želela izpustiti iz ust. Potem ga je nekajkrat pogledala navzgor naravnost v oči kot bi znova brala njegove misli. S prsti je medtem bredla po svojem vlažnem mednožju, si jih potiskala v poplavljeno muco in momljala s polnimi usti. Videla je, da ga je naredila še bolj vzburjenega in pripravljenega. Očitno ni želela prve porcije prejeti v usta, saj je nenadoma vstala, mu za nekaj sekund potisnila jezik globoko v usta, potem pa mu obrnila hrbet in se postavila na vse štiri kar na mizico preko šahovskega bojnega polja.

“Pofukaj svojo novo kraljico, tvojo sem požrla v nekaj potezah!”

Njena rit je bila tako mamljivo nastavljena, da bi najraje zgrešil razprto rožnato pičkico iz katere so drli sokovi. Nasadil bi jo v rit in se ji oddolžil za poraz ter pokazal, da je lahko tudi sam malo nesramen. Ravno ga je zadela tretja doza viskija, prijel se je za tiča, ga zarinil med mokre sramne ustnice in ga dodobra navlažil. Tako lepo vročo muco je imela, da je vseeno najprej zaril vanjo. Počasi, povsem do jajc na katerih so znova pristali njeni vitki prsti. Za trenutek je zastal in užival v momentu, ko ga je stiskala z vsemi mišicami, ki so bile na razpolago.

Naslednja partija je bila definitivno njegova. Že dolgo ni fukal s takšnim nabojem, vzburjen, dobesedno razkurjen in izzvan. In že dolgo ni imel pod seboj prasičke, ki bi se tako glasno drla in nesramno govorila. Njeni ritnici sta bili kmalu rdeči od njegovih dlani česar si je tako noro želela in ga še glasneje vzpodbujala naj ne preneha. Tudi takrat ne, ko se je izlil globoko vanjo in je lovil sapo.

Tokrat je zmagal on. Khm, zmagala sta oba. Pat z orgazmičnim koncem!

DELI
Prejšnji članekKaj počne Megan Fox?!
Naslednji članekAnalni seks je lahko prijeten a tudi tudi boleč
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.