Še nisi član na Urgenci? Preveri kaj zamujaš!

Eva erotično perilo

Uporaba Urgence je v osnovi brezplačna, a imajo člani vendarle veliko prednost pri iskanju nagajivih in pohotnih punc.

Kot si lahko predstavljaš, je konkurenca na Urgenci kar precej velika. Punce so dobesedno zasute s prošnjami in pošto, zato je ključnega pomena, da ukreneš nekaj glede tega. In kaj sploh lahko? V resnici veliko!

⭐ Skoči pred konkurente s cekinčki!

Odkar imajo člani na Urgenci na voljo uporabo cekinčkov, se je marsikaj spremenilo. Cekinčke dobivaš na različne načine, predvsem pa s svojo dejavnostjo. Cekinčke lahko nato uporabiš za povečanje vidnosti svojega profila, in to kar na 3 načine!

Izpostavi profil za izbran čas na vrhu iskanja, na vrhu časovnice in med vročimi XXX fotkami ter tako povečaj svoje možnosti, da te odkrije prava oseba. V klepetu simpatiji pošlji privlačno darilo / vabilo na zmenek in izstopi iz množice!

Člani se vidijo v živo!

Še ena velika prednost v kateri uživajo člani na Urgenci je klepet preko AVDIO/VIDEO storitve. Gre za vroče spoznavanje v živo pri čemer pa v nobenem trenutku ne razkriješ svojih osebnih podatkov, saj ta klic poteka brez tvoje telefonske številke.

Če bodo občutki strasti obojestranski, bosta le še korak do srečanja v živo! To pa pomeni veliko nagajivih trenutkov, seksa in uresničevanja erotičnih fantazij na obeh straneh.

Postani neviden

Bi brskal po vročih profilih, pregledoval nagajive fotke in klikal brez skrbi, da si bil opažen s strani drugih? Potem lahko izkoristiš še eno člansko dobroto in se razkriješ samo v primeru, ko to sam želiš.

Če želiš, lahko vklopiš nevidnost in se razgleduješ naokoli 100% anonimno in zasebno. Tvoj profil ostane popolnoma neviden, vse dokler koga ne nagovoriš (klepet, vprašaš za šanse, dodaš med priljubljene).

Klepetaj neomejeno!

eva na racunalniku

Le kako lažje ogovoriti in prepričati seksi deklino, da si ravno ti tisti, ki jo bo najbolje zadovoljil med rjuhami kot z izbranimi besedami in drznim besednim zakladom. Ali pa ji zaupaš, da bi se z njo rad poigral v avtomobilu, morda na kakšnem drugem zanimivem mestu.

Članom na Urgenci je na voljo neomejeno pošiljanje sporočil, animiranih gifov, daril, video voščilnic in komentiranje slik!

KLIKNI in izkoristi celoten arzenal (13) pomoči po znižani ceni!

DELI
Prejšnji članekSeks v javnosti vzburja!
Naslednji članekPredigra je pomemben korak do dobrega seksa
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.