Minil je kot bi trenil. Dopust namreč. Ampak spomin nanj in na njo … je bil še kako živ.

V dobi digitalnih komunikacij je bilo precej nenavadno prejeti pismo. Tisto, čisto pravo, napisano na papir in zloženo v kuverto, ki ti jo dostavi poštar v tvoj nabiralnik. Timi pa je prejel prav to. Z velikim zanimanjem je precej nerodno odpiral pismo in pri tem upal, da ne gre za kak opomin ali račun, čeprav ovojnica ni bila videti podobna tistim modrim grozečim pošiljkam.

Iz nje je potegnil kar nekaj prepognjenih listov in za trenutek se mu je zazdelo, da dišijo. Ponesel si jih je k nosu in ugotovil, da se ni motil. Nežno sladek vonj mu je takoj prebudil spomine. V hipu je vedel od koga je prejel tisto pismo in se kar ni mogel načuditi. Legel je na kavč, si nadel prešeren nasmešek in pričel z branjem.

***

Dragi Timo! ❤️

Verjetno si mislil, da nakladam, ko sem ti rekla, da bom shranila tvoj naslov in se ti nekoč oglasila, hehe! No, nisem se še oglasila v živo (trenutno sem v Berlinu), ti pa zato pošiljam tole od srca napisano pismo. Po najini vroči noči na tistem rajskem otoku sva si rekla, da ne bova preganjala drug drugega in si sledila po socialnih omrežjih. Kljub temu pa si mi naslednje jutro zaupal svoj naslov in nisem se mogla več zadrževati.

Vsak dan pomislim na tisti večer, ko sva se vračala s potepa po okoliških otokih in si mi predstavil lokalno filipinsko hrano na način, ki ga v tistem mesecu še nisem spoznala. Še danes mi je smešno kako sva z neumnim izgovorom za en dan odslovila mojo prijateljico in tvojega prijatelja. Ti je povedal, da sta tudi onadva tisti dan …?

sex dopust

No ja, kakorkoli. Po tvojem prvem objemu na tisti barki sem si zaželela, da bi noč preživela skupaj. Ves dan sem sanjarila o tem, te gledala v oči, opazovala in iskala kakšen znak, da misliš podobno. Vse do večera in tistega prvega poljuba nisem bila prepričana. Potem je šlo vse kot bi sledila scenariju moji v glavi. Strasti sva razvnela že pri večerji, se smejala in krasno zabavala. Hkrati pa komaj čakala, da se dokopljeva sobe, ki sva jo najela za tisto noč.

Ko sem prišla iz kopalnice ogrnjena le v brisačo, si me vprašal ali spim z mokrimi lasmi. Tega ne bom nikoli pozabila. Ležal si na postelji v samih spodnjicah in se smehljal. Med hojo do postelje sem izgubila brisačo in se ti popolnoma gola pridružila. Tvoje oči so kazale tvoje navdušenje, moje bradavičke pa izdajale moje. Izgubila sva se v strastnem poljubu, tvoje roke so preplavile moje vzburjeno telo, ki je tako zelo hrepenelo po tebi. Zasula in posula sem te z vročimi poljubi po celem telesu. Vmes sem ti spretno slekla spodnjice s komentarjem, da ni fer, da sem samo jaz gola v postelji.

Bil si več kot navdušen. Tvoj korenjak tudi. Kar nekoliko presenečeno sem strmela vanj, v tistega pokonci stoječega lepotca. Ko sem se mu bližala s svojimi usti je tvoj pogled izdal vznemirjenje. Takšnega ga pri tebi še nisem videla pa čeprav sva tisti dan skupaj doživela marsikaj. Verjamem, da ti je zastal dih, ko sem ga objela s svojimi usti in se počasi spustila z njimi po njem. Šele takrat sem dojela kako dober ulov mi je uspel. Tvoj korenjak je  zares redek in čudovit primerek moškega ponosa.

Igrala sem se z njim, ga božala z jezikom in ustnicami, pa celo s svojim obrazom. Z desnico sem si šla med potna stegna in pričela božati povsem ščemečo muco. Oh kako sem bila potrebna Timi! Dva prsta sta takoj smuknila vanjo in takrat sem pošteno pogoltnila tvojega junaka. Spomnim se, da si prvikrat glasno zastokal. Tudi jaz bi, če ne bi imela polnih ust hehe!

Naj uganem kaj zdajle počneš, ko tole bereš? 😈

Bila sem pošteno vzburjena, pred seboj pa sem imela tistega prelepega tiča na katerega sem se enostavno morala nasaditi sicer bi znorela. Povzpela sem se nate, te z vrha gledala navzdol in ti na obraz spustila svoje prsi. Vedela sem, da si nor nanje. Ves dan si jih gledal in v očeh sem ti prebrala kaj bi počel z njimi. Zato sem ti jih položila na obraz, te božala z njimi medtem pa se z vrelo muco počasi spuščala h korenjaku. Tako trdemu in stoječemu, da je z lahkoto prodrl vame, ko sem se nasadila na njegov vrh.

Potem sva oba ječala. Ti si grabil prsi na svojem obrazu, jaz pa sem pričela vrteti svoje boke kot bi bila nekaj ur nazaj na plesišču. Tam si me držal zanje in si verjetno mislil kako bi ti prijalo, če bi ti plesali v naročju. Želja se ti je izpolnila in meni tudi. Nisem si mislila, da bom kdaj to rekla, ampak dobesedno sem te pofukala v tisti zatohli sobici. Niti kančka možnosti ti nisem dala, da bi se izkazal. Vsaj v prvi rundi ne. Preveč sem te bila potrebna in lačna tistega prvega orgazma, ki me je spremenil v podivjano zver iz džungle. Spominjam se tudi druge runde. Tiste, ko si mi pokazal, da znaš še več kot sem pričakovala.

O tej bi se morda lahko kdaj pogovorila v živo? Prihodnji teden sem službeno v Zagrebu. Bi se dobila tam? Bilo bi mi v veliko veselje. Moja številka je spodaj, CMOK!

Čeprav sem daleč stran, vem kaj zdajle počneš hehe!

***

Timi je odložil pismo, v drugi roki pa lovil zadnje obrate na svojem nabreklem ponosu. Seveda je vedela kaj počne. Le kako ne bi. In ja, seveda bo šel v Zagreb.

DELI
Prejšnji članekČudežna rastlina Ginseng
Naslednji članekPOZOR! Ste kupili te kondome? Takoj jih vrnite prodajalcu!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.