Sonja je že dolgo sanjarila o intimni pustolovščini za katero je menila, da bo za vedno ostala le njena fantazija. Vse dokler v njeno življenje ni pokukala teta usoda.

Vikende je rada preživljala z dobrim prijateljem (bivšim fantom) Romanom in njegovo družbo. Hodili so na dogodke, v hribe, kolesarili in se imeli fino na slovenski obali. Za njimi so bila poletja nočnih zabav, popivanja na plaži in smeha, ki je odmeval vse naokoli. Ampak nikoli, zares nikoli, se ni dotaknila teme, ki je na splavala na površje tisto soboto v centru mesta.

Roman je imel novo punco, Brigito. Sonja ni bila ljubosumna nanjo, celo zelo všeč ji je bila. Bila je zabavna in se hitro vklopila v njuno družbo. Tisto soboto so šli sami na sprehod ob obali, nato pa zavili na obvezno pivo. Brigita je bila oblečena v oprijeto majico, ki je izdatno pripomogla k še večjemu videzu njenih čvrstih prsi. Njeni krajši rdeči kodri so nagajivo poplesavali ob njenem hiperaktivnem sukanju sem in tja. Bila je resnično živahna. Kadar se je za hip ustavila, se je Sonja zagledala v njene neskončno zelene oči. Bila je naravna lepotička, ki ni potrebovala niti grama ličila.

Tudi Sonja ni dosti zaostajala, če sploh kaj. Roman je bil še vedno zagledan vanjo, a kaj, ko njegova nemirna duša ni mogla odvrniti pogleda od drugih, ki so se pojavile v njegovi bližini. Sporazumno sta se razšla in ostala dobra prijatelja. Sonji v partnerskih odnosih ni šlo najbolje in vse bolj je ugotavljala, da ima tudi sama precej nemirno dušo. Večkrat je bila že na pragu tega, da se vda Romanovim poizkusom in se vrže dol z njim. Kar tako, za potešitev.

Ker so bili res trojka kot iz sanj, se ujeli v humorju in vsem kar so počeli, je seveda enkrat morala, vsaj v šali, pasti na mizo ponudba:

“Kaj pa če bi v troje?

Sprva je bilo vsem trem smešno in so celo razdelali načrt kako bi bilo to videti, potem pa je Brigita resno pogledala proti Sonji in rekla:

“Ok, ampak zakaj pa tega res ne bi poizkusili?”

Sledilo je nekaj tišine, Sonja je zardelih lic pogledovala sem ter tja, Roman pa se je nasmihal sam pri sebi. On bi seveda z veseljem nasadil obe, kakšno vprašanje sploh je to? Sonjo so preplavila čustva, ki jih je bila potlačila globoko vase že dolgo tega. Trojček, z Brigito in Romanom, … uhhh!

Po eni strani so to “šalo” pustili za seboj, po drugi strani pa si je Roman izmislil genialen načrt in organiziral obisk savne za tri osebe. Sprva se Sonji ni zdelo nič nenavadnega, vse dokler se niso znašli v tistem vročem prostoru in ni opazila Brigitinega ocenjujočega pogleda. Na obrazu je imela nek seksi nasmešek in večkrat vprašujoče pogledala Romana. Ta se je samo nasmehnil in komajda opazno prikimal. Golota jih ni motila, saj so se večkrat že tudi kopali goli.

Sonja si ni mogla pomagati in je z očmi božala Brigitini joški, vrh katerih sta se bohotili nabrekli bradavici. Čutila je kako jo ščemi med nogami in pomislila je kaj za vraga se dogaja. Je morda povsem naivno padla v neko njuno igro?

Brigita in Roman sta se nekajkrat poljubila, ona pa ga je pri tem brez sramu pobožala po mednožju. Višek nesramnosti za nekoga, a Sonje to ni prav nič motilo. Še sama se je čudila svojim občutkom, ki niso namigovali niti na kanček ljubosumja. Khm, ljubosumja že, a ne tistega klasičnega. Želela si je biti nekje vmes. Opazovala je kako Romanov ponos počasi raste in se spomnila na dni, ko ga je ona spravljala pokonci. Brigita je odlepila svoje polne ustnice od njegovih in zapeljivo pogledala proti Sonji. Tej se je v grlu naredil cmok saj jo je oblil občutek nečesa neznanega.

erotične zgodbe

Brigita je s svojo zapeljivo ritko oddrsala proti njej in se z obrazom ustavila povsem pred njenim. Prijela jo je za dlani, ji božala roke, šla počasi navzgor po svileni koži in se vmes skoraj neopazno z usti naslonila na njena. Preden je vse skupaj dojela, je Sonja že imela njen jezik v svojih ustih. Prvotna zadrega se je razblinila v nekaj sekundah in šala izpred nekaj dni se je pričela uresničevati. Z Romanom sta o tem zagotovo govorila že doma in vse skupaj skrbno pripravila. Poljubljanje z žensko se je za Sonjo izkazalo za nekaj čudovitega. Roke so ji ušle za njen hrbet in kmalu je na sebi začutila golo žensko telo. Brigitini jedri dojki sta drseli po njeni vzburjeni, vlažni koži in za hip sta se uspeli dotakniti z nabreklimi bradavičkami.

Kar streslo jo je od vzburjenja. Med nogami je ni več le ščemelo ampak dobesedno gorelo. Brigita je spustila desnico med njena potna stegna, se počasi približala s prsti in pričela razvajati njeno mucko. Ves čas je mižala naslonjena nazaj, lovila njene sočne ustnice in jezik, ter skušala ostati tiho. To je bilo precej težko saj so ji vzdihljaji kar sami od sebe prihajali iz ust. Brigitini prsti so naleteli na pravo, pravcato poplavo. Sonjina češpljica je bila vzburjena kot že dolgo ne in nabrekel ščegetavček je dobesedno silil pod spretne vrhove Brigitinih prstov.

“Tale muca mora biti obvezno polizana,” je zavzdihnila na Sonjino uho.

Stavek, ki ji je še dolgo zatem odmeval v glavi. Brigitine ustnice so se ločile od njenih in počasi spolzele navzdol preko njenih vzburjenih prsi. Za hip se je z jezikom ustavila pri bleščečem okrasku v popku, se nagajivo poigrala z njim in nadaljevala svojo pot preko napetega trebuha vse do venerinega grička.

Še vedno je mižala in zadrževala dih vse dokler na svojem mednožju ni prvič v življenju začutila ženskih ustnic. Občutek je bil božanski. Energija, ki je takrat preplavila njeno telo se je lahko kosala z nebesi. Brigita je s spretnim jezikom razprla sramne ustnice in si utrla pot. Takrat je Sonja po dolgem času spet odprla oči. Z meglenim pogledom je lovila živahne rdeče kodre, ki so poplesavali v njenem naročju, potem pa pogledala na drugo stran proti Romanu. Ta je še vedno sedel tam kot prej. Razkrečenih nog si je brezskrbno drkal tiča in se zadovoljno nasmihal. Ob pogledu na tisto znano “orodje” in dejstvu, da je pravkar “fasala” Brigitin jezik v “tamalo”, se ji je ponovno zameglil pogled.

Med neenakomernim dihanjem je lovila sapo, želodec ji je na trenutke prilepilo na hrbtenico, rit pa ji je lebdela nekaj centimetrov nad leseno klopjo. Čutila je, da polzi navzdol, a se ni mogla ustaviti. Bila je povsem ohromljena od prelepih občutkov, ki so neumorno oblivali njeno telo. Tako zelo, da niti opazila ni kdaj je Roman prišel k njima. Stal je zadaj za Brigito, z levico božal njeno zadnjico, z desnico pa svojega trdega tiča. Trenutek za tem ji ga je že zarinil od zadaj in se tako močno zabil vanjo, da je s celim jezikom končala v njeni muci. Obe sta sočasno zaječali, Roman pa se je le še bolj zadovoljno smehljal.

Nekaj minut so nadaljevali v tem položaju in Sonja je morala priznati, da je vmes doživela enega najbolj blaznih orgazmov v svojem življenju. Ni želela prekiniti igre, a Brigita je opazila njen bel pogled in se počasi spet dvignila k njej. Na usta ji je prilepila svoje sočne ustnice, polne soka njene muce, ter z jezikom poiskala njenega. Preko njenega telesa je čutila prav vsak Romanov sunek vanjo. Bilo je skrajno erotično in vsekakor nepozabno.

Kljub temu kar se je dogajalo, pa ni pričakovala naslednjega. Brigita je stopila na klop na kateri je sedela in ji pred usta nastavila svojo gladko obrito lepotičko. Prijela jo je zadaj za glavo ter vodila proti sebi. Takrat je prvič okusila žensko pohoto na svojih ustnicah in jeziku. Bila je tako zelo v svojem svetu, da je včasih pozabila, da so trije. Nenadoma je začutila Romanove roke kako jo grabijo za noge, jih premikajo in preden je povezala vse skupaj, je že pozdravila vrnitev “odpisanega”.

Z vrhom nabreklega uda je božal njeno vročo žemljico iz katere se je že vedno medilo, potem pa ga počasi zarinil vanjo. Sestavili so pozo za “popizdit” in povsem pozabili na svet v katerem so se nahajali. Brigita je bila navdušena nad njenim jezikom, ona nad njeno muco in povratkom bivšega žrebca v domačo stajo, on pa nad vročima bejbama, ki sta uresničevali tako svoje kot njegove sanje. Orgazem na orgazem.

Zunaj o tem nikoli niso govorili, se pa še dandanes povsem spontano in neplanirano odločijo za trio orgasmus, doma ali pa kje zunaj.

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.