Slika še vedno pove več kot 1000 besed. Tiste nekoliko bolj nagajive in vroče še posebej!

Ko beseda nanese na osvajanje, zapeljevanje in ugajanje, je vedno pomembno, kakšna je naša komunikacija in kakšen fizični vtis dajemo. Danes ga verjetno ni junaka, ki ne bi rekel, da je spoznavanje preko spleta z nekom, ki nima profilne fotografije, najmanj moteče, če ne, kar neprijetno.

Kakšna naj bo profilna fotka?

Ok, razumljivo. Na portalih za vroče, erotične zmenke je težko kar tako neznancem pokazati svoj obraz. In na Urgenci to dejansko niti ni pogoj. Profilna fotografija je lahko karkoli želiš. No ja, skoraj karkoli. Prvo pravilo je, da na tej fotografiji ne izpostaviš svojih spolnih organov.

Ostale fotografije, ki jih naložiš pa so lahko vroče kolikor si pač želiš. V prvi vrsti morajo biti tvoje in prikazovati zgolj tebe in nikogar drugega. Vsebina naj ne bo pobrana s spleta, na fotografiji pa naj se ne nahajajo druge osebe, razen v primeru, ko sta par, ki išče popestritev svojega intimnega življenja.

Kakovost šteje

Čeprav ni nujno, da izpostavljaš svoj obraz pa vendarle poskrbi, da bo slika kakovostna. Ob poplavi pametnih telefonov z odličnimi kamerami seveda to ne bi smel biti poseben problem. Vseeno pa se nekoliko potrudi in zajemi sliko s pravšnjo mero svetlobe in ostrine. Prav tako se izogibaj uporabi različnih filtrov ali amaterskemu čečkanju po fotografiji.

PozorZa objavo mora fotografija zadoščati določenim tehničnim kriterijem, sicer bo avtomatično zavrnjena! Med takšne spadajo tudi tiste na katerih so prikazani različni spletni naslovi in povezave, profili s socialnih platform in druge osebne informacije. Na Urgenco ne sodijo niti kolaži slik in podvojene slike (takšne, ki jih že imaš naložene). Lahko naložiš tudi takšne, ki jih skriješ med zasebne in deliš samo z izbranimi simpatijami.

  • Mora biti vsaj velikosti 720×910 pikslov.

  • Ne sme presegati 15MB.

  • Biti mora v formatu .jpeg ali .jpg

Bodi seksi

Če želiš izstopati na Urgenci, lahko to najlažje storiš z dobro fotografijo. Potrudi se, da si na njej seksi, obleci erotično perilo (fantje nadenite nove bokserke in pokažite nekaj svojega teleščka). Pomembno pa je tudi v kakšnem prostoru se slikaš. Naj ne bo to popolnoma razmetana soba, ali kopalnica z lisami na ogledalu in plesnijo na ploščicah.

Vsi detajli so pomembni, zato se potrudi za svojo prisotnost in za to, da te bodo drugi opazili. Vendarle je na Urgenci na tisoče potrebnih, ki z enim premikom prsta po zaslonu ali z miško, kaj hitro preletijo nekaj profilov naenkrat in te z lahkoto zgrešijo. Še posebej tiste brez profilne slike!

Šteje pa tudi unikatna ideja, zato pri fotografiranju sprosti domišljijo in pokaži kdo in kaj si oziroma, kakšne so tvoje fantazije, kaj nudiš, česa si res vroče želiš. Imej v mislih, da na spletu najprej zapeljuješ s fotografijo, šele nato na vrsto pridejo besede. Ko pa se oboje “poklopi” pride čas za vroče srečanje v dvoje, troje (morda celo v 4).

Že imaš račun na Urgenci? Klikni tule in dodaj novo fotko!

DELI
Prejšnji članekPot v X
Naslednji članekKo svojo moč pokaže spolna privlačnost
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.