Zame najlepši dnevi v letu so tisti, ko lahko svojemu ljubimcu voščim. Karkoli … božič, novo leto, rojstni dan …

Prejšnji teden je bil njegov rojstni dan. Prvi, ki sva ga praznovala skupaj zato mojih navad še ne pozna najbolje. Pa se bo že privadil. Vsaj rojstno-dnevno darilo mu je bilo zelo všeč in ne dvomim, da že komaj čaka na božične praznike.

Iz službe sem odšla prej kot ponavadi. Spotoma sem se ustavila pri kolegici v butiku s spodnjim perilom, prevzela dogovorjeno robo, šla na kavo in se oglasila še v trgovinici z darili. Brez velike škatle presenečenja z rdečo pentljo pač ne gre. Imela sem še kar nekaj časa pred njegovim prihodom zato sem si privoščila dolgo kopel, da je bila moja koža vsa voljna in dišeča, nato pa nase nadela sila erotično perilo, da sem bila v ogledalu videti kot model z naslovnice.

Zadovoljna nad videnim sem si šla uredit še pričesko, nato pa se ogrnila v najljubšo svileno haljo. Ko je zvečer prišel domov je bilo vse skupaj videti kot ponavadi. Kuhala nisem, ker me je povabil na večerjo, malce pa ga je zaskrbelo kaj počnem v halji.

“Vse najboljše ljubček,” sem zažgolela, odvezala pas in dopustila svileni tkanini, da je zapeljivo obliznila moje telo in pristala na tleh.

Njegove oči niso bile videti več tako razočarane. Potem sem stopila k njemu, ga objela okoli vratu in strastno poljubila. Čutila sem kako močno mu utripa srce in kako zelo sem ga vzburila s svojim dejanjem.

“No, to pa je voščilo kot se spodobi,” je dejal.

“In to še ni vse,” sem rekla in stopila po škatlo presenečenja.

Presenetilo ga je, ker je bila tako lahko, a tega ni želel pokazati. Nestrpno je odvijal svoje darilo in zdaj opazno strmel v skorajda prazno škatlo. V njej se je namreč nahajal zgolj širok rdeč trak. Vzela sem ga iz nje, ga zapeljivo pogledala oči in mu obrnila hrbet.

“Izvoli,” sem dejala in mu ponudila trak. “Sam zaveži pentljo na svoje darilo.”

Ponudila sem mu prekrižani zapestji in se globoko v sebi na vso moč smejala. Predstavljala sem si njegove izbuljene oči in zmešnjavo v glavi, ki je sredi tiste predirljive tišine kričala nanj. Končno je prišel k sebi in mi brez besed zvezal zapestji.

“Tako,” sem rekla in se obrnila k njemu. “Že veš kaj boš s svojim darilom?”

Seveda je vedel. Darila se nikoli ne zavrne. Sploh pa ne takšnega.

Zgrabil me je za zadnjico in me dvignil v naročje, nato pa sedel na udoben fotelj. Njegove vroče ustnice so prekrile moje prsi, se selile od nabreklih bradavic do ust in nazaj, potovale po vratu, ga sesale, ljubkovale in vedno znova končale na mojih joških. Pod seboj sem začutila prebujanje njegovega junaka in se z veseljem z mednožjem naslonila nanj.

“Sam si boš moral odpeti hlače ljubček, jaz jih ne morem.”

Seveda mu to ni bilo težko, se je pa prav iskreno nasmejal moji pripombi. Gumbi so se odpeli v kratkem rafalu in moderne hlače iz strganega jeansa so v nekaj potegih pristale na tleh. Zdaj sem ga preko spodnjic precej bolje čutila in razvajanje moje potrebnice je postalo veliko bolj zadovoljujoče.

“Prišlo mi bo v hlače,” je dejal in me na rahlo ugriznil v spodnjo ustnico.

“Že?”

“Hehe, no ja … malce si me presenetila in vse skupaj je, no …”

Seveda, bil je vzburjen kot že dolgo ne in bog ve kaj vse se mu je vrtelo po glavi. Kakšne ideje so se porajale tam zadaj za modrimi očmi, ko me je imel takole erotično odeto in zvezano v svojem naročju. In kako sem mu rekla? Če že ve kaj bo s svojim darilom.

Gnetel je moji jedri dojki in me z zanimanjem opazoval. Nikamor se mu ni mudilo medtem, ko sem se potrebna “gonila” po njegovem nabreklem lepotcu. Tisti trenutek sem pogrešala svoje roke. Da bi s prsti umaknila spodnjice, sedla nanj in mu nato zabila svoje dolge nohte v možata ramena. Pojahala bi ga do sladkega konca, da bi stokal od nemoči, ko pred orgazmom ne bi mogel iz mene. V strahu, ker sem ga presenetila brez kondoma, bi mu na uho zašepetala:

“Jaaa ljubček, daj me, pridi vame, … mmmmm, … hočem tvojega otroka!”

Tega se je bal kot hudič križa in verjetno bi se od strahu spremenil v kamen. A bila sem zvezana in moje igrice bodo morale počakati na kakšno drugo priložnost. Takšna sem, rada se igram in rada presenečam. Ko si že ravno mislil, da ti je vse jasno …

“Vidim te, … nekaj naklepaš,” je prebral iz mojih oči. “Ne bo ti uspelo.”

Vstal je skupaj z mano v svojem naročju in me pri postelji spustil na tla. Obrnil me je tako, da sem klečala pred njo na preprogi, z zgornjim delom pa ležala na postelji. Potem me je nenadoma speklo po ritnici. In še enkrat. Nato sem čutila kako se seksi spodnjice umikajo iz objema krčevito napetih hlebcev in potujejo po mojih stegnih vse do kolen, ki so pritiskala ob tla.

Njegovi prsti so se zasadili v čvrsto ritko, palca pa globoko med ritnici. Razmaknil je hlebčka in me z vrhom vročega jezika pričel obdelovati. Predstavljala sem si njegov pogled na še vedno zavito darilo. Roki sklenjeni na hrbtu in zvezani z rdečo pentljico, pod njima pa gola in zapeljiva ritka, ki se potrebno dviguje proti njemu. Slekel si je spodnjice in jih odvrgel na posteljo poleg mene. Potem si je vzel čas in se s svojim nabreklim prijateljem poigral z mano.

Tudi v roko mi ga je položil. A le za hip. Potem je z njim krenil po kanjonu moje ritke, nagajivo božal tesno sosedo poplavljene princeske in dejal:

“Hmm, takole zvezana, nemočna …”

“Te mika ane, pokvarjenec,” sem se zarežala in nalašč nekajkrat sunila z boki proti njemu.

Potem ga je z roko potisnil nižje in z nabreklim vrhom zaplaval skozi vlažne sramne ustnice. Ne vame, samo mimo in od vzburjenja me je imelo, da bi kaj zavpila. Obregnil se je ob nabrekel ščegetavček, ga božal s svojo navlaženo nabreklino, potem pa se umaknil in znova zabredel. Tokrat vame in za hip mi je v popolnosti vzelo vid in sapo. Do konca je bil v meni, čutila sem kako se je s trebuhom zadel ob napeti ritnici.

“Čeprav bi si rade volje vzel več časa in imam nekaj idej kaj početi z zvezano potrebnico, … pa imava rezervirano mizo,” je rekel preden iz sebe spustil potrebno žival.

DELI
Prejšnji članekVroče naj bo!
Naslednji članekKo znane Slovenke skočijo v kopalke!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.