Mlada Kaja je že nekaj časa burila njegovo domišljijo s tisto prikupno ritko in zapeljivim pogledom, ki pa je bil itak “obvezen” v strežbi, zaradi česar si ni delal utvar.

Kot vsak dan, je po službi zavil na enega in (kot se je znalo dogajati) ostal do konca. Ne zaradi nje. Enostavno je rad bil zdoma, v družbi frendov, bleferjev in neznancev med katerimi se je počutil sproščeno. Debat nikoli ni zmanjkalo, vedno je bilo veliko smeha, sklenil pa se je tudi kak posel.

No ja. Tudi Kaja je bila vsekakor faktor, ki je odločal o njegovem drugem delovniku dneva. Kadar je delala Barbi, poročena in nekoliko zadirčna dama, je bil lokal vedno na pol prazen, ne glede na uro ali dan. S Kajo pa je posel letel v nebo in šefica je bila več kot navdušena nad njo. Vsaj toliko, kot gostje, ki so si na napeti zadnjici pasli oči, jo slačili, oblačili in se igrali z njo v svoji domišljiji.

seks s študentkoTu in tam je kdo preizkusil svojo srečo in hitro ugotovil, da bi prej zadel na lotu. Kaja je bila kulturna punca, a te je znala tudi kulturno odjebat. Čez dan je flirtala z vsemi, jim trosila komplimente in vedno znova prodala “še enega”. Z lahkoto! Redkokdaj je imela slab dan in so iz njenih, sicer simpatičnih, oči švigale strele.

Večkrat je med šihtom sedla k njemu za mizo in sta kakšno rekla. Zdelo se mu je fino, saj je takoj opazil ljubosumne pogleda, a je vedel, da je pri njem, ker ni težak in ima pač prosto mizo. Ukvarjal se je s svojimi zadevami, tapkal po tablici in jo navduševal s svojim stranskim zaslužkom preko spleta. Ni pa vedel, da ga Kaja ne gleda lepo, tako kot ostale. Vendarle se je njen pogled pogosteje ustavil, in dlje zadržal, na njem. Sam je ni nikoli predolgo gledal v oči. Pogled bi mu vedno ušel na tiste manjše, simpatične joške, ki so se kljub temu prav zapeljivo smehljali izza oprijete majice.

Tisti dan mu je šlo res dobro. Napredovanje v službi, boljša plača in nenadejan posel preko spleta, ki bo njegov življenjski stil precej bolj normaliziral. Očitno je vsa ta njegova samozavest privrela iz njega in se dotaknila Kaje. Bila je še posebej navihana in se večkrat ustavila pri njemu. Ko mu je povedala, da sta šla s fantom pred dnevi narazen, mu je bilo zanimivo, da je videti bolj srečna, kot prej. Pa kaj ne bi bila. Pri 21-ih je še malo morje časa in tipov, ki jih bo spoznala.

Potem se je vprašal, zakaj mu je povedala. Pričelo ga je grizljati v malih možganih in ga vse bolj pogosto ugriznilo za jajca. Po tretjem piru je čutil njena vroča usta, kako objemajo trdega tiča in si ga jemljejo v wc-ju lokala. O tem je že večkrat sanjaril. Potem jo je vedno od zadaj nažgal na umivalniku, jo z roko stiskal za vrat in v ogledalu opazoval njen pohoten izraz na obrazu.

Kaja je bila v resnici ves čas videti, kot prava mala potrebnica. Zanimivo, da je gladko zavrnila vse mlajše snubce, si je mislil. Precej več energije je vložila v komunikacijo z malce starejšimi in mu nekoč to tudi priznala.

“Na kurac mi gredo slinasti otroci, ki v žepu držijo kurca, ko se pogovarjajo z mano. všeč so mi izkušenejši, tudi malo starejši. Zakaj pa ne?”

Iz sanjarjenja ga je zbudil njen prodoren glas: “Zadnjaaaa runda!!!”

Fakkk?! Spet je zabluzil. Jezil se je sam nase, pospravljal tablico in se že nameraval odriniti od mize, ko je predenj postavila vrček.

“Tega pa jaz častim, ker me vedno poslušaš srči.”

Srči?! Dafak?!

Pivo mu sicer ni prišlo do živega, so pa možgani nekoliko zmrznili ob slišanem. Srči? Kaj to zdaj pomeni? Ehh, nič, kaj bi pomenilo. Stresel bo še tega in upal, da ga ne ustavijo Smrkci.

Počasi so vsi odcapljali in ostala sta sama. Nezavedno je pil tako počasi, da je dočakal trenutek, ko je še sama prisedla s svojim vrčkom piva.

“Tega sem si pa zaslužila,” je rekla, pa čeprav jih je tudi med šihtom podrla nekaj. Če gost plača, ne zavrneš, ji je rekla šefinja in tega se je držala.

Videti je bila prav dobre volje in še nekoliko bolj navihana, kot po navadi. Vrtela je pramen svojih dolgih las med prsti, z drugo roko dvignila vrček k ustom in ga ob požirku ves čas gledala v oči.

“Pa ti?” je rekla. “Doma vse ok?”

Dobro je vedela, da sta z ženo bolj na “vi” in je raje dan preživel v lokalu. Padla sta v debato in kmalu končala pri seksu. Kaja je bila zelo odprta punca in to je dobro čutil, ko mu je brez slabe vesti razkrivala pretekle izkušnje. Slišati je bila precej razočarana v spolnosti.

“Pizda sem potrebna!” je nenadoma vzkliknila in odpila požirek.

Spet ga je gledala v oči za katerimi so se odvijale neštete računske operacije katerim njegovi opiti možgani niso bili kos. Potrebna je?! Zdaj?

“Pa ne boš rekel, da še nisi razmišljal o tem?”

“O čem?” se je naredil neumnega in pogoltnil srce nazaj za rebra skupaj s požirkom piva.

“O tem, da me fukaš na šanku, ali v skladišču. O tem, o čemer vsi sanjajo ves jebeni dan v tem lokalu haha!”

Videti je bilo, da se strašansko zabava. Ampak nekaj je držalo. Vsi njeni gostje so jo v svojih mislih pred odhodom domov nekajkrat nataknili na tiča, ali pa si vsaj izposodili njena lepa usta, da so se izlili vanje. V mislih seveda. Marsikdo si ga je na stranišču tudi vrgel na roke. Brez dvoma. A ne on. On je samo razmišljal o tem. Večkrat.

“Sem,” je naposled priznal. “Ampak nisva fukala na šanku ali v skladišču.” Bil je prav pogumen.

Opazil je kako so ji pod majčko nabreknile bradavice. Res je bila jebeno potrebna. Obliznila je svoje ustnice in oči so dobile nek povsem nov pogled. Prevrtala mu je luknjo v možgane, vzpostavila povezavo in bil je pečen.

Vroča zgodciva

“Ajaa?” je zažgolela. “O čem pa si potem razmišljal?”

In ji je povedal. Kako na stranišču kleči pred njim in jo on boža z nabreklim tičem po licih, udarja po njih, se izmika njenemu prebodenemu jeziku, nakar ga končno zarine v njena vroča usta. Čisto do jajc, pa ga ni malo.

Poslušala ga je odprtih ust, iz oči je gledal sam peklenšček.

Priznal ji je, da si jo nato grobo vzame od zadaj in opazuje njen seksi obraz v ogledalu vse dokler ji sladko ne pride in se skremži, ter z ritko prične suvati nazaj.

“Pa bi vse to res počel z mano?” je naivno vprašala.

“Kdo ne bi?”

Vhodna vrata so bila zaklenjena, teraso je zajela noč, edina luč v lokalu je gorela le še na stranišču. S kovinsko bunkico v jeziku je nagajivo obdelovala nabreklega tiča pred svojimi očmi in vsake toliko zgrabila za moda, da ga je privzdignilo od tal. Njene oči so bile skoraj ves čas uperjene v njegove, le nekajkrat vmes si je bolj pozorno ogledala tiča, ki ji je bil očitno še kako všeč. Zadovoljno je cmokala in momljala s polnimi usti, naposled pa vstala, si odpela oprijete hlače, ter jih z nekaj mukami spravila pod rit. Potem mu je obrnila hrbet.

“Takole si mislil?”

S pogledom je obliznil prečudovito ritko po kateri so se naslednji trenutek sprehodile njegove dlani. Tako lepa, čvrsta in lepo oblikovana, da bi jo pojedel. In jo tudi je. Zasul jo je s poljubi, jo lizal, grizljal in občudoval. S prsti ji je segel med stegna in poplava med njimi ga je prepričala v to, da se ni pretvarjala. Bila je resnično zverinsko potrebna. Ko je začutila vrhove prstov na svoji češpljici, je njeno telo samo od sebe trznilo. Nasadila se mu je na prste in z boki zaplesala pred njegovim presrečnim obrazom.

Potem se je dvignil k njej, z rokama objemal vitko telo in v dlani zajel jedri dojki, ki sta bili že dolgo v njegovih umazanih mislih. Zdaj bi jih prelizal, ji grizljal in sesal bradavički, a je bil preveč potreben, preveč trd in neučakan. Z trdim tičem se je zataknil pod njeni ritnici in ji ga prepustil. Z roko je segla nazaj, ga podrkala in naposled popeljala v raj. V tisto vrelo, vlažno muco, ki ga je tako noro tesno objela, da je moral pomisliti na marsikaj drugega, sicer bi mu v trenutku prišlo.

In zdaj so sanje postale resničnost. Zdaj je končno pred seboj v ogledalu zagledal njen privlačen obraz, opazoval, kako si grizlja ustnice in na trenutke zavije z očmi. Vsakokrat, ko je zaril vanjo do konca ji je iz ust ušel vzdihljaj. Postajala je vse bolj glasna, njegova desnica se je ovila okoli vitkega vratu in vse močneje je prihajal nadnjo. Užival je v zvokih tleskanja telesa ob telo, in ko je z enim očesom opazil kako lepo se ji takrat zatrese zadnjica.

Vse glasneje je ječala, z rokama krepko držala za rob umivalnika in se s čelom naslonila na veliko ogledalo, ki se je v trenutku zarosilo. Nekoliko se je umaknil nazaj, jo prijel za boke in pripravil zadnji napad. V resnici se vsega niti ni najbolje spomnil, saj ga je prevzela živalska strast, zakopana globoko v njem. Ko je naslednjič nekoliko bolj trezno pogledal je videl le še bele salve svoje sperme, kako brizgajo preko njene ritke, pristajajo na zanimivi tetovaži na križu in se zlivajo navzdol med pordela hlebčka.

Tista zadnja runda je bila vsekakor nekaj posebnega in vredna obtožujočega pogleda odtujene žene, ko je stopil čez prag.

DELI
Prejšnji članekErotika in spolna privlačnost
Naslednji članekOdkrijte Skrite Užitke: 5 vročih nasvetov za raziskovanje spolne fantazije
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.