Spoznala sta se v bolnišnici, kjer je delala. Nosila je masko, a so ga njene zelene oči popolnoma uročile in vedel je, da se pod tisto belo zaplato skriva angelski obraz.

Ni se motil. Vsak teden je bil tam, ko jim je na oddelek dostavljal naročen papirniški material in opazil, da je prava lepotica. A ni bila vzvišena in nedostopna kot nekatere. Vedno se mu je simpatično nasmehnila in ga pozdravila. Ko jo je povabil k avtomatu na kavo, je takoj pristala, med hojo tja pa je stopal za njo in si oči pasel na seksi ritki. Bila je pravi paketek erotike na dveh nogah.

V naslednjih dneh sta se bolje spoznala, se dobivala tudi zunaj in kmalu pristala v njegovi postelji. No ja, po pravici povedano sta najprej končala v njegovem avtomobilu. Bila je v nočni in si ga zaželela, on pa je imel vedno čas. Tistih dvajset minut ne bo nikoli pozabil. Našel je temen kotiček kjer je lahko parkiral stran od morebitnih mimoidočih. Če ne drugi, pa je vsake toliko naokoli postopal varnostnik.

Tudi takrat, ko se je z usti spravila na njegovega korenjaka je šel mimo. K sreči ga niti najmanj ni zanimalo, kaj se v bližini dogaja. S pogledom je pospremil možakarja v uniformi in vmes božal njene mehke in dišeče lase v svojem naročju. Nekje na “pol poti” je pogledala na uro in skomignila z rameni.

“Morala bom gor,” je z obžalovanjem v glasu rekla in mu naklonila prelep pogled.

Gledala ga je naravnost v oči in vmes z desnico lahkotno drgnila njegov ponos. Bila je tako lepa, da mu je začelo prihajati že samo zaradi tega. Malenkost se je izmaknil, da je elastičen rob oprijetih spodnjic ukleščil utripajočo žilo, njena roka pa je ostala zunaj. Na pol si je zapel hlače in jo pospremil iz avtomobila. Stala sta v popolni temi in se poljubljala. Njena desnica je znova segla navzdol in se skozi odpeto zadrgo zakopala v spodnjice. Tako zelo si ga je želela v sebi, in on nje.

Prijel jo je za boke, jo zasukal in potisnil proti avtomobilu na katerega se je naslonila z rokama. Njegove roke so preplavile vzburjene prsi, na vrat pa ji je sedlo nekaj vročih poljubov. Čutila je njegov dih v ušesu in šepet, ki je zmravljinčil celotno telo.

Z levico ji je privzdignil krilo, prste potisnil med njena vlažna stegna in z vrhovi oplazil mokro češpljico, ki se je medila v popolnoma premočenih spodnjicah. Potem se je obnjo obregnil še s tičem, ki je ves čas stal v pripravljenosti. Z roko je segla navzdol, prste zarinila za rob svojih spodnjic in jih potegnila v stran. V tistem trenutku nihče od njiju ni razmišljal o varnostniku. Pa še tako zelo temno je bilo.

seksi medicinska sestra

Pritajen krik ji je za hip ušel iz grla, ko je s tičem zarinil vanjo. Napolnil jo je z njim do zadnjega in se s telesom naslonil obnjo. Umaknil ji je dolge lase z vratu, da jo je lahko poljubil nanj. Vroče, strastno. Njegovi boki so se zibali v umirjenem ritmu in čutil je, kako mu s svojo zapeljivo zadnjico prihaja naproti. Tako lepo se je odbijala od njega, da je nekaj časa samo stal in užival v njenem plesu pohote.

Tiho je ječala in mu nastavljala svoj vrat. V dlani je ujel njene jedre prsi, se spustil z levico navzdol do živahnega pasu, zgrabil zanj in prevzel vajeti. Že v avtu je bil na robu in zdaj je potreboval le še nekaj sunkov v tisto vročo pičko, ki se je topila in cedila okoli njegovega tiča. Pomislil je na tiste lepe zelene oči, kako ga občudujejo in kako rada drka njegovega tiča, se igra na njem s svojim jezikom in ga sesa.

Minila je minuta, največ dve. Že v avtomobilu je bil na robu na robu zdaj pa je zadnjem trenutku potegnil korenjaka in utripajoče muce, ga usmeril pod njo in pustil brizgati vrelo seme po avtomobilu. Bilo mu je povsem vseeno. Obraz je zakopal v njene lase in z velikim olajšanjem pričel božati njeno mednožje z mokrim tičem. Še vedno je vsake toliko brizgnilo iz njega in lagal bi, če bi rekel, da se ni predolgo nabiralo.

DELI
Prejšnji članekDame, pustite fantazijam prosto pot! | Darilo 🎁
Naslednji članekSeks v javnosti vzburja!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.