Psihoseksualna teraprevtka Paula Hall trdi, da je za uspešno spolno življenje treba pozabiti na neke mite, ki uničujejo strast. Na primer …

Mit številk 1 “Seks je boljši, če je spontan”

Pogosto verjamemo, da je seks boljši, če je spontan, toda v resnici menda ni tako. Ravno nasprotno, to je lahko recept za katastrofo. Parom, ki nimajo veliko časa, da bi ga preživeli skupaj, bo veliko bolj všeč, če se bosta partnerja dogovorila za čas. Sliši se zelo neromantično, ampak tako pač je. Če bosta vnaprej določila, da bosta denimo zvečer drug drugemu uresničila fantazije, se bosta lahko ves dan nasmihala od samega pričakovanja posladka.

erotika in erotični oglasi

Mit številk 2 “Seks mora biti ves čas enakopraven”

Vendar pa se je težko istočasno koncentrirati na dajanje in prejemanje zadovoljstva. Lažje bo torej, če si bosta “naloge” izmenjevala. Tako bo lahko vsak ob svojem času neizmerno užival.

via GIPHY

Mit številk 3 “Seks nima vpliva na zdravje”

Reden seks vam pomaga, da ste videti in da se počutite bolj zdravi. Tako se lahko rešite stresa, zbližate s partnerjem in celo porabite nekaj odvečnih kalorij.

erotika in erotični oglasi

Mit številk 3 “Za seks moraš imeti čas”

Pomanjkanje časa je le izgovor za izogibanje intimnosti, zlasti, ko imata partnerja v zvezi še druge težave. Včasih se to dogaja zaradi strahu pred neuspehom. Pari, ki so se na začetku razmerja zanašali na spontanost in strast, lahko sčasoma ugotovijo, da je vzhičenost izginila in se zato “odpravijo” na abstinenco …

DELI
Prejšnji članekRazlogi za seks
Naslednji članekErotične e-knjige | "100 odtenkov rdeče"
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.