Seveda ne gre za splošno trditev, pač pa za odgovor anketiranih žensk, ki so doslej sodelovale v anketi “Seks in Slovenci 2023”

Tako so namreč odgovorile pripadnice nežnejšega spola v NAGRADNI ANKETI – SEKS IN SLOVENCI 2023. Zaenkrat je sodelovalo 400 oseb, anketa pa je še vedno odprta, zato vabim vse zainteresirane, da pristavijo svoj kamenček v mozaik slovenske pohote. Jaz sem že ;).

svingerji erotična zgodba

Poleg vaginalnih kroglic, ki so (to lahko potrdim tudi sama) zelo priljubljene med ženskami, se vse pogosteje znajdejo tudi analne kroglice. Da jih uporabljajo za popestritev intimnih občutkov je priznalo 13% vprašanih, ob čemer velja dodati še podatek o uporabi analnih čepov (13%). Morda bo moške zanimalo tudi, da 22% vprašanih žensk pogosto seže po biču.

Spolni pripomočki na pohodu

Že kar nekaj časa beležimo povečano povpraševanje in uporabo najrazličnejših spolnih pripomočkov. Če so bili to v preteklosti v glavnem dildi in vibratorji, pa je danes vse pogosteje zaznati uporabo vaginalnih in analnih kroglic, moški pa poleg obročka za penis, vse pogosteje uporabljajo masturbator.

Tehnologija na tem področju napreduje iz meseca v mesec, in tako je sedaj na trgovskih policah erotičnih trgovin, mogoče dobiti zares pestro izbiro teh igračk. Celo takšnih, ki se brezžično povežejo s pametnimi napravami in celo modeli, ki se odzivajo na dogajanje iz filma za odrasle, ki ga srečnež v tistem trenutku gleda skozi VR očala.

Orala na vrhu

Nič kaj presenetljivo ni, da oralni seks s kar 63% kraljuje na vrhu spolnih praks, s 55% sledi seks od zadaj (velja za oba spola). Morda, kot zanimivost, 26% vprašanih najbolj vzburja seks na javnem kraju.

Zanimivi odgovori pa prihajajo tudi s področja erotičnih fantazij. Erotika in seks sta zelo povezana, saj brez erotičnih misli in fantaziranja ne bi bilo pravšnje potrebe po seksu. Največje fantazije vprašanih:

  • analni seks,
  • skupinski seks,
  • svinganje,
  • opazovanje drugega para.

Tabuji izginjajo

Vse več ljudi se počuti bolj osvobojeno na področju spolnosti in se o njej odkrito pogovarja.

Tabuji padajo, ob tem pa naraščajo tudi priznanja o spolni usmerjenosti tistih, ki tega v preteklosti morda ne bi priznali. 7% moških in 10 % žensk se je izjasnilo za biseksualno usmerjene.

Pametne naprave so v naša intimna življenja prinesle dodatno dimenzijo, zato ne preseneča, da 29% vprašanih prakticira seks preko telefona, 13% pa preko video povezave. 60% vprašanih prakticira seks s spolnimi pripomočki, kar nekaj teh pa to počne tako, da se z njimi pojavljajo v javnosti, na zmenkih itd. (vaginalne in analne kroglice, analni čepi…)

Da obožujejo BDSM in nekoliko bolj grobe igre, je dejalo 27% vprašanih, kar 12% pa jih prakticira uriniranje po partnerju.

Sodeluj v anketi!

  • Koliko žensk si želi postati neusmiljena domina ali pa se predati dominantnemu moškemu?
  • Koliko je junakov, ki si v postelji neizmerno želijo trojčka?
  • Kje najraje seksamo, katere erotične igračke in spolne prakse nas najbolj privlačijo?
  • Smo pripravljeni gojiti odprte odnose in se dobivati z več osebami naenkrat?

Vse to in še več v vroči anketi, ki se prav nikomur ne bo zdela dolgočasna. Za vse tiste, ki si drznete vstopiti v svet vročih romanc in avantur, pa je TULE na voljo BREZPLAČEN PREIZKUS Urgenca.com!

DELI
Prejšnji članekVroči spomini na malo kabino
Naslednji članekErotične igračke v naših spalnicah
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.