Slab mesec nazaj sva z Anejem seksala v trgovskem centru. Pomerjala sem neke nove cunjice za pomlad in ga prosila za mnenje. Stopil je k meni v kabino in položil roke na moj pas. Ko bi vsaj bila kabina, in ne 3 tanke stene z zaveso.

Moje telo je vzdrgetalo saj sem dobro vedela kaj se dogaja. Ni šlo za nedolžen objem in preverjanje kako lepo se oblekica zlije po mojem telesu. Anej je pokvarjen tipček, kot ustvarjen zame. Dobro ve kako zelo me vzburja seks na javnih mestih, čeprav sem se v tisti kabini malce prestrašila.

Eva erotično perilo

Okorna zavesa je na levi in desni ponujala čisto preveč prostora, pa še za blagajno je delala sestra moje sosede. Kljub temu Aneja to ni odvrnilo od namere, da mi z rokama smukne pod krilo in mi prične slačiti spodnjice.

Verjetno so bile moje oči pošastno razprte, kot tudi usta, ko sem od presenečenja strmela vanj in v tisti njegov sproščen nasmešek. Anej je totalen flegmatik. Jebe se njemu za cel svet. Nekoč je v trgovini stal za menoj v vrsti in mi ob zadnjico pritiskal nabreklega tiča.

Tokrat pa je v tisti ozki kabini objel mojo ritko, ki je krčevito objemala še zadnji kos na pol slečenih tangic. Napela sem ritnici kolikor sem mogla, a ni zaleglo. Hlačke so končale na stegnih, njegovi prsti pa so prekrili mojo vzburjeno muco. Čeprav sem se v mislih upirala njegovi ideji, pa so možgani delali po svoje. Vdala sem se in ga prijela za oteklino v hlačah. Vedno je bil v sekundi pripravljen in tudi takrat ni bilo nič drugače.

“Ampak samo na hitro,” sem zašepetala in mu odpela zadrgo.

Ko sem v dlani začutila tisto trdo mrcino, sem takoj pozabila kje se nahajam. Ni mi bilo mar za sosedino sestro in niti za tiste sence, ki so se nevarno sprehajale pred najino kabino. Privzdignila sem koleno k njegovemu boku, da so mi hlačke ponovno zlezle navzgor.

Kljub temu je bilo več kot dovolj prostora, da sem vmes potisnila njegovo čvrsto batino. Ko sem se je dotaknila, je v meni zagorelo od želje po njem. Spustila sem se nekoliko nižje in se nasadila nanj. Bilo je nadvse osvobajajoče.

Obraz sem naslonila na njegovo ramo in uživala v njegovem čudovitem vonju medtem, ko me je polnil s svojim ponosom. Z rokama je grabil za mojo zadnjico in ritmično suval vame. Potem se je nenadoma znašel v krčevitem objemu moje sočne češpljice, ko sem na robu zavese opazila štiri prste. Le tisočinke so naju ločile pred popolnim razkritjem.

trda erotika“Zasedeno!” sem zavpila s skrajnimi močmi in prsti so se umaknili.

“Oprostite,” je dejala ženska zunaj in senca se je umaknila drugam.

Potem me je odneslo. Ves tisti adrenalin in silna potreba, ki se je naselila v moje možgane, …

“Prišlo mi bo Eva, kam naj ga dam?” je hropel v moje uho.

Samo ne v obleko, ki sem jo pomerjala, prosim – mi je odzvanjalo v glavi.

Orgazma sem si želela tudi sama. Ne bo me sedaj pustil potrebne v tisti kabini.

“Daj me,” sem mu ječala v uho. “Do konca me daj, … končaj vame srček. Vem, da bi rad.”

DELI
Prejšnji članekUpad libida je znak za alarm!
Naslednji članek48% žensk uporablja vaginalne kroglice!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.