Nikoli si ni znala razložiti, zakaj je tako močno uživala v tem, a biti pred moškim nemočna, zvezana ali vklenjena … pol poti do orgazma.

Morda se je vse skupaj pričelo že v mlajših letih, ko je s svojo precej “divjo” družbo povzročala težave in sive lase mnogim okoli sebe. Skorajda ni minil vikend, ko ne bi njenih staršev poklicali s policijske postaje, da je v takšnih ali drugačnih težavah. Še kasneje na faksu je občasno končala v družbi policistov, potem pa ugotovila, da je nekaj na uniformiranih tipih z lisicami in pištolo za pasom.

Po 30em se je poročila in hitro ločila. Mož je bil dolgočasen borzni posrednik, ki ji je zagotavljal precej sproščeno življenje, a brez tistega adrenalina, ki ga je nujno potrebovala. Vmes se je dobivala s kriminalistom, ki ga je poznala še iz časov, ko je bil še policaj. Dokaj neopaženo sta se dajala dol tudi večkrat na teden, potem pa je nekega dne šlo vse skupaj predaleč.

Očitno se je pretirano sprostila, svojega krimiča poklicala kar domov v hišo in se mu pustila priklenit za ograjo zakonske postelje. Tiste postelje na kateri je enkrat mesečno držala noge visoko v zrak, zdolgočaseno buljila v strop in možu govorila, kako dobro jo fuka. V resnici je bil za en kurc. Navadno je ves “napaljen” skočil nanjo, (vedno nanjo), ga nekajkrat vtaknil in po minuti ali dveh nemočno izdihnil na njej. Vse bolj se ji je gabil občutek, ko je njegova sperma lezla navzdol po njenih stegnih.

Po vsakem seksu se je intenzivno oprhala in si s toplim curkom vode zalivala svoj cvet, ki je bil ves čas potreben obdelave, a precej drugačne. Ko se je začela dobivati s krimičem, je življenje postalo lepše. Orgazmi so leteli eden preko drugega, tip jo je kavsal v službenem vozilu, na pokrovu motorja, enkrat celo pred pokopališčem. Med vožnjo domov mu ga je vlekla in se nasmihala voznikom kamionov, ki so imeli občasno zelo lep razgled na njeno oralno zadovoljevanje.

Vse skupaj je postalo tako običajno, da sta bila tisto popoldne v domači hiši popolnoma sproščena. Moža naj ne bi bilo vsaj do polnoči, saj je bil na nekem potovanju, zato se ji ni zdelo pretirano nevarno svojega ljubimca povabiti domov. Želela si je malce več udobja, čeprav priklenjena za ograjo postelje. On je občudoval njeno ritko, se igral z mokro češpljo, jo lizal, grizljal, grabil za ritnici, nato pa odpel svoje hlače in spustil iz njih svoj pendrek. Tako mu je rekla, ker je bil nekoč policaj, in ker je imel res tiča s katerim jo je lahko usekal po zadnjici, da ga je dobro čutila.

A dobro ga je čutila tudi v sebi. Ne samo v muci in ustih, tudi v ritko ga je rada sprejela. Bila ja prava potrebnica in vedela, kako svojim potrebam ugoditi. Na srečo je vedel tudi on. Medtem, ko jo je fukal od zadaj na tisti postelji in ona ni mogla drugega, kot se z vklenjenimi rokami zgolj držati za ograjo, je v ritko porival in iz nje vlekel simpatičen analni čep. Imela je občutek, da jo fukata dva. In čeprav je to izkušnjo že dala skozi, ji je bil njen krimič povsem dovolj. Ravno je odstranil kovinski čepek, njeno voljno danko zalil z novo dozo lubrikanta in jo počasi napolnil s svojo veliko batino, ko so se s hodnika zaslišali zvoki.

Čeprav sta jih slišala oba, sta v trenutku ekstaze sklenila zanemariti dokaj očiten moteči element. Zagotovo je bila njena mačka, ki je od dolgočasja včasih pač skala po omarah na hodniku. A ni bila. Svojega obilnega kurca je ravno ugnezdil v njeni seksi ritki, se sklonil k njeni rami in jo poljubil, ko so se odprla vrata. Med njimi je zgrožen stal njen mož in nepremično gledal vanju. Niti trenil ni z očmi. Kar je bilo še bolj nenavadno, tudi onadva nista prenehala s početjem.

analni seks

Čeprav sta oba para oči gledala tistega debelušnega človečka v srajci in kravati, se je ona vklenjena še vedno držala za ograjo, in si pohotno grizljala spodnjo ustnico, medtem ko jo je on vse hitreje fukal v rito. In ni ostalo pri tem. Svojega moža je še vedno gledala naravnost v oči, ko je pričela ječati:

“Jaaa, fukaj me v rito potrebno, mmmm…. daj me, daj me…!”

Njen mož sploh ni vedel kje je njena ritna luknja. Vse kar je našel v miže je bila pička, ki jo je bilo treba precej naoljiti, da ga je sprejela.

Potem je začela z boki suvati nazaj proti svojemu ljubimcu, se nabijati na njegovega kurca čisto do jajc, vmes stokala, ječala in kričala.

“Kaj je muci?” je navrgla možu. “Boš kar gledal?”

Potem so se vrata zaprla, njima pa je v nekaj trenutkih prišlo močneje, kot kdaj koli prej. Moža tisti teden ni več videla. Šel je v hotel od koder ji je poslal sporočilo, naj se pobere iz njegove hiše do naslednje srede. Odgovorila mu je, da je polovica hiše seveda njene, in da se lahko pobere tudi on.

Vojna se je začela.

DELI
Prejšnji članekKako do boljše erekcije?
Naslednji članekPetting ali intimna predigra
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.