Ne, ni napaka. Ne gre za življenje “na koruzi”, mlada Maja ga je živela in uživala dobesedno v koruzi.

Vedno je bila malce bolj navihane sorte in je rada zbadala fante. Ti so se je na začetku kar precej bali, ko pa je počasi odraščala v pravo lepotičko in dobila vse tiste atribute, ki so ji jih namenili starši in narava, je kmalu postala dekle s katero si je vsak na vasi želel v koruzo.

Ne v posteljo, v koruzo. Doma bi vsi vedeli, koruza pa se je le molče pozibavala v vetru in si mislila svoje. V resnici je imel verjetno vsak koruzni storž na tistem polju več pameti, kot mladeniči, ki so tja zahajali z Majo, da jih je obdelala in jim pokazala kaj vse lepega lahko dva skupaj počneta.

Pri devetnajstih je bila naravnost neverjetna in potrebna vsak dan. Ni razmišljala o tem, da bi imela enega fanta. Eden jo je zadovoljil le za nekaj dni, dlje pač ni zdržal njenega tempa in zahtev. Maja je naravnost oboževala seks na vse načine, ljubila je moške otrdele ude različnih oblik in velikosti, jih jemala v usta, mokro muco in tu in tam celo v ritko za katero se je obračala celotna vas.

Potem je šla študirat v Ljubljano. Fantje so bili užaloščeni. Celo tisti, ki so se prav tako znašli v velikem glavnem mestu in šli študirat drugam, kot Maja. Njihovo nestrpno željo po druženju z njo je kmalu zamenjalo strašansko razočaranje ob spoznanju, da je v velikem mestu tudi veliko fantov, ki so bili Maji všeč. Seveda je bila všeč tudi ona njim in je le redkokdaj prespala v svoji študentski sobi.

Kadar je naletela na tipa h kateremu ni mogla, ga je pripeljala k sebi, pa čeravno je živela skupaj s sošolko Mojco. K sreči je bila tudi Mojca podobno “utrgana”, a si je prevečkrat zaželela svoje ostre krempeljce stegniti po njenem ulovu. Enkrat se je celo strinjala, da so se šli trojčka. Maja je imela veliko tipov, a še nikoli ni seksala v troje.

Sprva se ji je zdela ideja odlična in vzburljiva. Ko se je pričelo dogajati, pa jo je vse bolj stiskalo v prsih. Spoznala je, da si svojega tipa ne želi deliti, in ko je videla, kako mu Mojca z velikim veseljem oblizuje tiča, on pa se zadovoljno kremži, se ji je zdelo, kot bi bila odveč. Kot, da bi ne sama znala ljubimca enako zadovoljiti.

Po tistem jih ni več vozila v sobo. Mojci je bilo vseeno, saj je imela tako več ali manj sobo vseskozi zase in za svoje igrice. Bila je zelo odprta punca, ki se je ljubila celo z dekleti. Ko je Maji prvič nakazala, da bi se lahko zvečer malce poigrali po nekaj pirih, je Maja kar nekoliko stopila nazaj in skorajda vzkliknila, da to pa ne.

Kasneje so fantje iz njene vasi, ki so študirali v Ljubljani, izvedeli marsikaj. Da se je Maja preselila v precej večje stanovanje, ki ga plačuje sama. Da ob študiju študira še umetnost erotične masaže, ki jo prakticira na tipih, ki jih je spoznala na spletu in preko vročih oglasov. In ne le masaže hrbta, da se razumemo.

Nudila je tiste prav posebne masaže z radostnim zaključkom-happy endom. Ko se je privadila masiranja in dobrega denarja, je začela masirati v spodnjem perilu, kasneje bojda celo gola. Nekateri tipi so vedeli povedati, da je v centru najboljša “maserka” Maja, ki za doplačilo poskrbi še za marsikaj drugega.

Njeni stari znanci si tega niso upali preveriti. Občutili so nekakšno nelagodje, po drugi strani pa tega niti niso želeli verjeti. Pa ne njihova Maja iz vasi. Tista, ki je do 19-ega v poljih koruze podrla vse njihove “storže”. Zato so poslali oglednika. Takšnega, ki ga ni poznala.

Vrnil se je ves nasmejan in ob brezplačnem pivu (plačali so mu tudi masažo), razlagal kako dobro ga je obdelala. Da bi ga vzela v usta, je niti prositi ni bilo treba. Že na vratih ga je pričakala odeta le v svileno haljo pod katero je skrivala svoje prelestno telo in, fantom dobro znane, majhne čvrste joške.

Videti je bila srečna v svojem delu in ni se pritoževal, ko je splezala nanj in mu nabreklino masirala z obrazom in joški. Kasneje celo z mednožjem in prisegel je, da je imela mokre hlačke. Ne da bi karkoli storil, saj se jo je bal dotakniti. Sama mu je predlagala seks. Fantje so se ustrašili, da bodo morali na mizo zmetati še več cekinov, a jih je kolega hitro pomiril, da mu je dala zastonj. Iz oči so ji skakali kurci, tako je rekel. Bila je potrebna prasička in nekje po poti postala prava mala nimfomanka, vedno potrebna trdega kurca. Simpatičnim je dala zastonj, tistim bolj smotanim pa računala.

Maja je popolnoma zašla in s fanti iz vasi se niso več nikoli dobili. Kasneje so slišali, da je prekinila študij in šla študirat v Italijo. Pornografijo menda, k velikemu scenaristu in lastniku mastnih nazivov iz sveta filmov za odrasle. Prestala naj bi uvodni spoznavni pogovor na njegovi svetovno znani zofi. Že tam je s svojim ogromnim tičem napolnil njeno malo ritko in bojda je bil njen izraz na obrazu temu primeren, čeprav se je želela nekaj na silo smehljati.

Pogodba s hudičem je bila podpisana in overjena, njeni dnevi pa polni snemanja trdo erotičnih prizorov kakršni so v nekaterih državah po svetu celo prepovedani. Verjetno se je nazadnje spomnila na svoj rodni kraj in mulce takrat, ko so jo trije orjaki pofukali s svojimi ogromnimi tiči v vse odprtine in veliko, čisto pravo koruzo.

Maja ni več Maja. Ime ji je… hmm, kako že?

DELI
Prejšnji članek5 neizpodbitnih nasvetov za najboljše orgazme tvojega življenja
Naslednji članekPunce, a kaj orgazmirate?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.