Vedno je hodil na masažo v torek in petek, dokler mu Julija ni ponudila četrtkovega bonusa.

Sprva je k njej začel zahajati iz radovednosti, kasneje mu je to postalo všeč in si je njene rokice privoščil kar dvakrat tedensko. Njen oglas je bil vroč, njeno vedenje tudi, ampak nikoli ni niti z besedo zahteval kakšnega drugega zadovoljevanja, kot zgolj relaksacijo napetih mišic hrbta, rok in nog.

Čeprav mu je bilo jasno, da izvaja tudi drugačne masaže, pa se mu je na nek način zdelo prav seksi takole upirati se svojim pohotnim željam. Nekoč ga je vprašala ali bosta masirala še kaj drugega, kot le hrbet, pa je rekel, če se lahko posebej posveti vratu. Sam sebi se je zdel faca, ko ji ni pred oči nastavljal svojega kurca, kot so to verjetno počeli ostali.

Je pa moral zanj poskrbeti takoj, ko je prišel domov, če ni svoje opravil že kar pri njej na stranišču. Vedno mu je prišlo v nekaj sekundah, saj je imel pred tem že slabo uro predigre. Julija je bila malce navihana punca. Mlada študentka, ki je obvladala masažo in zagotovo še kaj drugega, glede na to, da ga je obdelovala oblečena v tigraste tangice in s komajda zakritimi joški. Ni pa mu ušlo niti, da se je včasih precej očitno in namenoma obregnila ob njegovega tiča. Sploh mu ni bilo nerodno pokazati, da mu vsaj malenkost stoji. Zdelo se mu je, da jo je s tem le še bolj zrajcal.

Pa je mogoče, da bi si ga takšna bejba zaželela? Ne kot stranke, pač pa kot divjega žrebca, ki ji končno izpolni vse predrzne želje.

“Veš kaj sem razmišljala?” je zažgolela, ko se je šel obleč. “Mogoče bi ti pa sedel en četrtkov bonus?”

Sprva ni vedel kaj to pomeni, a je hitro povezal njen pokvarjen pogled, ton v glasu in utripanje z dolgimi trepalnicami. V četrtek bo on masiral njo.

“Veš, da sem za,” je rekel in se sklonil, da bi jo objel, kot po navadi. Tega se nikoli ni branil, ona pa tudi ni imela nič proti, če jo je potrepljal po seksi, razgaljeni ritki. Zato jo je pač imela.

Tokrat jo je nekoliko bolj zgrabil in ji prenesel svojo energijo. Vedela je kako zelo si želi njenega brhkega telesa.

“Ob isti uri?” je vprašal.

“Pa niti ne,” je odvrnila. “Uro si izberi sam, dobiva pa se pri meni na Poljanah.”

To ga je vendarle nekoliko presenetilo, a vendarle ne toliko, da ji ne bi samozavestno potrdil prihoda.

“Uro ti pa še sporočim.”

Dobila sta se v četrtek ob 18h, spila spodaj v lokalu nekaj pijačk in se spoznala ter pogovarjala, kot bi se nikoli ne videla. Popolnoma druge teme, smeh je bil drugačen in Julija se mu je zdela lepa. Ni bila več pohotna prasička, ki je molzla svoje stranke. Dobesedno. Izmolzla njihove tiče, nato pa še denar iz denarnic. Bila je videti naravna, spontana, celo bolj spodobno oblečena. Z make upom ni pretiravala in bila je videti še bolj privlačna.

Rahlo okajena in zelo dobre volje sta se prestavila k njej na udobno sedežno. Ves čas ga je zelo zapeljivo gledala in spraševal se je kdo bo koga masiral tisti večer. Nadaljevalo se je zelo spontano. Vroče sta se poljubila, njune roke so prosto zaplavale po njunih telesih, ju slačile in raziskovale.

Julija je zelo zadovoljno predla, vzdihovala in mu nastavljala svoje telo, ki ga je zasul z vročimi poljubi in z jezikom končno pozdravil njeno vročo muco o kateri je tolikokrat sanjal in na katero mu je neštetokrat že prišlo. S rokama se je uprla v mehko sedišče pod seboj in s hrbtom padla na naslon. Noge so se ji razletele pred njegovim obrazom, mokra muca pa se je voljno razprla. Omamno je dišala, bila nežna in nadvse potrebna. Z jezikom je bredel med sramnimi ustnicami, jo jedel s celimi usti in si pomagal še s prsti.

Mlado telo ji je zvijalo od ugodja, z rokama pa je prijela za njegovo glavo in lovila njegov ritem. Ni mu priznala, da ji prihaja. V nekaj potezah z boki in z mucko po njegovem obrazu je brizgnilo iz nje, kot že dolgo ne. Streslo jo je, kot bi jo elektrika in telo ji je nenadzorovano trzalo po mokrem kavču.

Sicer je bil malce presenečen, vendarle pa nadvse zadovoljen nad razpletom. Kaj takšnega je v živo videl prvič in počutil se je izbranega. Medtem ko se je slekel do konca, je ona zadihala in si z dlanmi prekrila obraz. Da bi bilo njej nerodno skorajda ni verjel, a očitno se je motil.

Njemu ni bilo. Trdega tiča ji je dobesedno spustil na roke, ki so zakrivale njen lep obraz. Razprla jih je in se z velikim užitkom pričela z lici drgniti ob njegovo nabreklo zverino. Imel je lepega tiča in bil ponosen nanj. Samozavest mu je zaradi tega včasih nekoliko ušla izpod nadzora, a tokrat o tem sploh ni razmišljal. Vse je bilo tako spontano in nepričakovano, kot tisti deepthroat, ki ga je izvedla. Hotela mu je pokazati, da obvlada. Da lahko v usta vzame celega, pa naj je še tako velik in obilen.

Nadaljevala sta v pozi, ki je očitno odgovarjala obema. Na vseh štirih se mu je ponudila na sedežni in se s trupom tako močno usločila, da je ritko obrnilo kar malce navzgor. Njegove dlani so se prilepile nanjo, ko je mokrega kurca od sline zarinil v njeno nežno in tako prijetno vročo ter tesno pičko. Sladko je zaječala, se nekoliko prestavila in ga tudi tokrat vzela celega. Še nekoliko se je nasadila nazaj nanj, kot bi iskala še kak centimeter.

Ni dolgo zdržal. Vsega se je nabralo preveč in v nekaj minutah je bil pripravljen, da se ji razlije po hrbtu sredi katerega se je razkrivala sijajna tetovaža zmaja, ki bije bitko za življenje. Ogenj iz njegovih ust je pogasil z izdatno količino sperme, ki je neustavljivo brizgala po zmaju in se zbirala v jamici zaradi usločenega hrbta.

Na poti domov je kadil cigareto in tuhtal kaj se je pravkar zgodilo. Bo tedenski masaži zamenjal četrtek? Bo sploh še prišlo do takšnega četrtka? Mu je pokazala kaj zna, da bi mu naslednjič računala? Vse skupaj je bilo zjebano do konca, ampak odločil se je, da bo užival v trenutku, skrbi pa bo pustil za takrat, ko bo čas zanje. S praznimi jajci je bilo vsekakor precej lažje hoditi naokrog.

DELI
Prejšnji članekSexy ozadja za telefon | Eva
Naslednji članekPunce, preverite kako do najboljših orgazmov!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.