*iz prvega dela… Dragi, jaz bi gangbang

Vsakega posebej je malo vzela v roke se poigrala, z njimi pobožala muco preko zapeljive čipke, da je bila v trenutku popolnoma vlažna. Njeni zapeljivi pogledi so vse tri začarali. Pred seboj so imeli pokvarjeno prasičko, ki si je želela vseh treh kurcev naenkrat v sebi. Vsa romantika je izpuhtela že zdavnaj, v zraku pa je ostal le vonj po drznosti, pohoti in neznosna želja po fuku. Tako se je nadvse zanimiva druščina znašla v zapeljivo opremljeni spalnici, polni erotičnih igračk, lubrikantov in erotičnega perila, sredi velike postelje pa se je na satenastem pregrinjalu zvijalo potrebno žensko telo.

erotična zgodba trojček

***

Sandi je sedel v udobnem fotelju in žulil svojega štrlečega tiča ob pogledu na dva tipa, ki z rokami, usti in jeziki raziskujeta voljno telo njegove Sabine. Čeprav je nekajkrat že imel podobne ideje in so se mu tovrstne fantazije zdele zanimive pa v resnici ni nikoli zares verjel, da bi lahko v tem užival. Lagal bi, če bi rekel, da ga pogled na trojico ni vzburjal. Vrh tiča ga je pošteno ščemelo in vsakokrat, ko je stisnjeno pest pripeljal do nabrekle glavice, se je za hip ustavil, da ga ne bi prehitro odneslo. V glavi se mu je vrtel film, kako dva tipa fukata njegovo njegovo bejbo, obenem pa se je zavedal, da bodo te fantazije v kratkem postale resničnost. Zelo verjetno je bilo tudi, da ga bo kaj na tisti postelji še presenetilo in preseglo njegovo domišljijo.

Njene seksi tangice so pristale ob njegovih nogah. Pobral jih je s tal, ter si jih navlekel na kurca. Božal si ga je z vlažno čipko in takoj dojel, kako zelo jo je vse skupaj vzburilo. Razkrečena je ležala sredi postelje, z razprto pičko obrnjena proti njemu, zato je lahko videl kako zelo mokra je. Z rokama je segla nazaj preko glave in se prijela za kovinsko ograjo ter privzdignila boke. Potem mu je pogled zakrila rit mladeniča, ki je z usti objel njeno češpljo in jo razprl s svojim jezikom. Sladko je zaječala, Sandi pa se je začudil kako zelo ga vzburja tista rit. Nikoli se ni videl v eni teh situacij s tipom. Tokrat pa si ni bil na jasnem, če mu ne tiste svoje kite zarinil v precej lepo, atletsko rit. Pa še lubrikant se je tako nesramno nastavljal nedaleč stran. Prisegel bi, da mu je kurac še malce bolj nabreknil in dobesedno ga je čutil utripati.

Medtem, ko je je bila njena muca polna živahnega jezika, je drugi ljubimec z lisicami priklenil njeni zapestji na okvir postelje in pri tem nesramno udarjal s svojim tičem po njenem obrazu. Lovila ga je z odprtimi usti in jezikom, on pa ji ga je nagajivo izmikal in ji ga naslonil zdaj na brado, zdaj na čelo. Potem pa ji ga vendarle zarinil v usta, da so se ji oči kar pošteno napele. Njeno zamolklo stokanje je Sandija spravljalo v norost. Tuhtal je o tem, koliko časa sploh lahko zdrži takole.

Razprti ritnici mladeniča sta se mu umaknili izpred oči in znova je lahko videl njeno potrebno in povsem mokro pičko, ki je dobesedno kričala po trdem kurcu. Po tistem kurcu, ki se ji je zdaj počasi bližal, jo z vrhom božal po sramnih ustnicah in ščegetavčku ter počasi vendarle izginil vanjo. Tako lepo in pospremljen z mokrimi zvoki ter njenimi vzdihi. Sandi je imel pred seboj pornič v živo. Segel je po telefonu in naredil kratek video ter nekaj fotk. Roke so ji želele planiti po moških telesih, a so bile čvrsto vklenjene nad njeno glavo. Čutila je debelega kurca globoko v svojem grlu medtem ko jo je drugi napolnil od spodaj. Govoriti ni mogla, a želela si je vseh treh. Ni hotela, da Sandi samo gleda in drka, čeprav jo je nekako vzburjala misel, da je prava pokvarjena prasica za svojega tipe.

Njen nekdanji ljubimec ji je nato, še s tičem v njenih ustih, osvobodil roke, da se je obrnila naokoli, ko se je vmes spravil pod njo. Medtem ko je zaklepal nazaj njeni zapestji in se je s prsti oklenila ograje, mu je sedla na mokrega kurca in se počasi spustila navzdol po njem. Tistega prej je tudi dobro čutila, a tega je že od nekdaj oboževala. Tako dober in znan občutek je bil. Nato je ob sebi zagledala še enega znanega kurca. Sandi ji je svojega pomolil pred usta, ki so se razpotegnila v pokvarjen nasmešek in ga vzela vase. Silna vročina se je razlila po njegovem tiču vse od žgoče glavice do jajc in naprej v notranjost trebuha.

Za hip je pogledal tipa pod njo in pomislil, da ga ima v pizdi njegove Sabine. Nepričakovano dober občutek. Nakar so se njena usta močno zmanjšala za kurca v njih, ki je bil tesno objet s strani njenih ustnic in le še komajda polzel skoznje. Z glavo je sunila proti njemu, malce zastala, se rahlo umaknila in znova poletela s čelom proti njegovemu trebuhu. Pogled nazaj je razkril, da si je mladenič vmes prilastil njeno krasno in tesno ritko. Zdaj je bila polna v vse tri luknje. Fantastičen občutek, ko je v sebi, enega ob drugem, čutila kar dva kurca. Vsakega v svoji potrebni luknjici. Njene sanje so postajale resničnost, Sandiju pa so se pred očmi vrteli novi in novi filmi.

Ravno ji je vse skupaj sedlo na svoje mesto in postalo noro všeč, so se tipčki odločili menjati pozicije. Tisti spodaj je ostal, Sandi pa si je noro zaželel njene ritke. Želel je napolniti svojo prasičko preden bi mu prišlo v njena usta. Res si je želel še nekaj dodatne vloge v tistem noro pohujšljivem filmu. Končno je lahko na ves glas zastokala, ko ga je Sandi vtaknil v njeno lepo pripravljeno ritko. Z rokama je objel hruškasti ritnici, se naslonil nanjo in zarinil kurca do kraja, da je z modi trčil ob kurca prodirajočega v njeno pičko. Skupaj sta lovila ritem dokler ni vse teklo tako kot bi to že ničkolikokrat počeli.

Minilo je nekaj minut in navkljub fantastičnemu fuku je pogrešala še tretjega. Želela si je mladega kurca v svojih ustih. Da bi jo fukal vanje medtem ko jo Sandi grobo vleče za lase, da je le še stežka lovila sapo. Tako močno jo je potegnil nazaj in fukal v rito, da ji je že vsaj dvakrat prišlo. Bila je ena tistih srečnic, ki jim prihaja “rafalno”. Orgazem zanjo nikoli ni bil problem, lahko jih je imela drugega za drugim, celo brez fuka ali dotikanja. Frendice so ji pravile, da je fuknjeno nora srečnica.

Kolikor je lahko, je obrnila pogled nazaj, da bi poiskala tretjega tiča. Njene oči so postale zelo velike. Mislila je, da tretjega ni v sobi. Da se je šel morda očedit v kopalnico. A je bil tam. Njegovega kurca ni videla, je pa dobro vedela kje je. Bila je presenečena. A bilo ji je noro všeč. Njegovi prsti so se oklepali Sandijevega pasu, tik za njegovo ramo pa je opazila angelski obraz mladega ljubimca s hudičevim nasmeškom, ki je Sandiju kazal nekaj povsem novega. In po izrazu na obrazu, mu je bilo to zelo všeč. Zdaj je čutila oba.

*se nadaljuje

DELI
Prejšnji članekAli seks res premaga alkoholnega mačka?
Naslednji članekSpolne igračke | Danes in pogled v proihodnost
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.