Sabina je sedela nasproti tipoma, ki ju je na pijačo povabil njen Sandi in si ju podrobno ogledovala. Prvi postaven 27-letnik, drugi šarmanten in seksi moški njenih let. Tam malce čez 40.

Vse skupaj se je pričelo kak mesec dni nazaj, ko sta se s Sandijem odločila za trojčka. Že od nekdaj je v njej gorela želja, da bi se v postelji pridružila kakšnemu paru, sedaj pa je bila sama del para in Sandi ni imel nikakršnih težav s tem, da bi ji ugodil. Malce bolj ga je sicer vleklo v idejo, da bi se jima pridružila ženska, zato je nekoliko popustila, saj je načeloma večkrat hrepenela tudi po intimnostih s punco.

erotična zgodba trojček

Ne da še ne bi poizkusila, a tega še nikoli ni počela v troje. Moniko sta našla s pomočjo vročega profila na Urgenci, kjer je jasno izrazila, da si želi izkušnje s parom. Sprva je bilo vse skupaj malce nerodno, na koncu pa je izpadlo zares sijajno. A Sabina si je želela več. Želela si je, da jo obdelata dva tipa in ji hkrati napolnita obe luknji. Včasih pa si je želela biti samo packa za svojega Sandija. Da sploh ne bi sodeloval, ampak gledal, kako njegovo pregrešno seksi bejbo fuka drug moški.

Odlično je znala izklopiti vsa čustva, ko je prišlo do tega. Samo s Sandijem je seksala s čustvi, vsi drugi so jo imeli zgolj za orodje za dosego cilja in obratno. Uživala je, ko je moške spravljala ob pamet in pri tem izpolnjevala svoje skrite fantazije.

Sandi je končno popustil in kakšen teden nazaj jo je spoznal z mladim, postavnim tipčkom, ki ji je takoj padel v oči. Njegovi pogledi so bili naravnost pohujšljivi in z očmi jo je slačil ter oblizoval že debelo uro preden so krenili proti domu. S Sandijem je komunicirala zgolj z očmi. Brez besed mu je potrdila tipa nasproti, ki ga je še isti večer ožela do zadnje kapljice. Njen spolni nagon ni imel meja in Sandi je vedel, da ji bo moral izpolniti kakšno divjo željo, sicer si jo bo izpolnila kar sama kje drugje, brez njega.

Sprva so ga prevevali neki mešani občutki, ko je prvikrat v živo opazoval, kako tuj kurac polzi v njeno mastno pičkico, in kako pri tem neverjetno uživa. Izraz na njenem obrazu je povedal vse, njeno telo prav tako. Je tudi z njim tako uživala? Tako zelo potrebno češpljo je imela, da so pičkini sokovi pošteno oblivali novega kurca v njej. Še bolj jo je vzburilo, ko je vmes pogledala proti Sandiju in opazovala njegov zmeden pogled. Upala je, da ga ne bo minilo, ampak strahovi so bili zaman. Tisti večer sta jo družno pofukala, da se je kar iskrilo. Sandi se je prelevil v pravo žival, ki jo je želela s fukom kaznovati za vse tiste predrzne misli in ideje. Všeč ji je bilo. Zelo.

Še prejšnji teden ji je mladenič dodobra napolnil ritko s svojo spermo, nakar jo je “dokončal” Sandi, zdaj pa je sedel pred njo v družbi nekoliko starejšega kolega, ki se je tam znašel prav zaradi Sabine. Ni se znala odločiti kdo ji je v resnici bolj privlačen. Sline so se ji cedile po obeh.

“Dragi, jaz bi gangbang,” je pred kratkim rekla Sandiju s tistim prosečim pogledom. “Hočem, da me pofukate trije, štirje…”

In Sandi jo je uslišal ter pristal na spoznavno pijačko z novim članom njunega fuk banda. Na videz ga je poznal že od prej, a je bil popolnoma njena izbira. Spoznala sta se že nekaj časa nazaj, ko sta se dobivala, se nekajkrat dala dol, potem pa šla vsak svojo pot. Takrat si je rekla, če bi morala nekoč poiskati jebača za eno noč, bi to bil zagotovo on. Ko mu je preko sporočilc razložila, kaj ima v mislih ni verjela, da bo tako hitro privolil. Vedela je, da je imel že od nekdaj željo po nečem podobnem, vendarle pa je vmes minilo nekaj časa.

V snežni idili sta za vikend najela pravljično lesenjačo s savno in jacuzzijem ter si dala nekaj dela s pripravo erotičnega vzdušja. Pijačka pri roki, vroča voda, popoln mir in nikjer nikogar niti blizu. Če bi bila scenaristka, bi zagotovo snemala kakšne domišljene in dodelane porniče. Prvi dan sta si vzela zase, v soboto pa sta se jima pridružila še zapeljiva izbranca. Uvodno napetost so razbili z nekaj viskija in šampanjcem ter z namakanjem v precej velikem jacuzziju.

ritka v tangicahBrbotajoča voda je družila 4 gola telesa, ki so postajala vse bolj voljna, vzburjena in v stanju velikega pričakovanja. Sabina se je nagajivo poljubljala zdaj s tem zdaj z onim in se drzno poigravala s spretnimi prstki pod vodo ter spoznavala čvrste korenjake, ki jo bodo tisto noč prefukali na mrtvo. No ja, saj jih je poznala že od prej, a se ji je zdelo, da tokrat vsi stojijo še precej bolj trdno in zavzeto. V mislih se ji je vrtel brutalen fuk, ki jo čaka in priznati si je morala, da tako noro vzburjena ni bila še nikoli.

Kraljica večera je v nekem trenutku zapustila druščino, se šla posušit in nadet sila “nevaren” erotični komplet. Ko je naslednjič stopila prednje je bila videti tako hudo seksi, da se je tipi nismo mogli nagledati. Prav vsi trije so pod vodo počasi žulili svoje tiče, se muzali in videti je bilo, da imajo ogrevanja dovolj. Drug za drugim so vstali iz vode in se s svojimi trdimi kurci sprehodili mimo nje na poti do brisač, ki so bile zložene na pripravni mizici.

Vsakega posebej je malo vzela v roke se poigrala, z njimi pobožala muco preko zapeljive čipke, da je bila v trenutku popolnoma vlažna. Njeni zapeljivi pogledi so vse tri začarali. Pred seboj so imeli pokvarjeno prasičko, ki si je želela vseh treh kurcev naenkrat v sebi. Vsa romantika je izpuhtela že zdavnaj, v zraku pa je ostal le vonj po drznosti, pohoti in neznosna želja po fuku. Tako se je nadvse zanimiva druščina znašla v zapeljivo opremljeni spalnici, polni erotičnih igračk, lubrikantov in erotičnega perila, sredi velike postelje pa se je na satenastem pregrinjalu zvijalo potrebno žensko telo.

*se nadaljuje…

DELI
Prejšnji članekSeksi fitnes: Kako ohranjati spolno kondicijo
Naslednji članekObsedenost z ženskim orgazmom
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

2 KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.