Darja je bila tisti dan že od jutra neverjetno potrebna in neučakana, saj ljubimca ne bo videla vse do večera. Na srečo pa imela na zalogi vedno kakšega asa v rokavu.

No ja, bolje rečeno, dilda v predalu. In ne le nega. O ne! Punca je imela cel arzenal vibratorjev, analnih in vaginalnih kroglic, čepov in drugih pripomočkov, ki so ji krajšali samotne urice. Sprva jih je hranila v kovčku pod posteljo. Zdelo se ji je zabavno, da ima takšno skrivnost tam spodaj, saj je bilo to prav klišejsko po vzoru mnogih filmov, ki jih je videla.

Potem pa se je začelo nabirati vse več robe, ostala je samska in v resnici uživala, kot še nikoli. Občasno si je privoščila kakšnega vročega tipčka, a nič kaj več, kot zgolj za eno noč ali dve. K sreči je spoznavala precej normalne tipe, med katerimi nazadnje prav Andreja. Bil je v vezi, v kateri pa ni bil srečen. Zdolgočasena žena, ki ni videla kaj ima pred seboj in je noge razpirala zgolj enkrat na mesec, skorajda po koledarju. Še dobro, da je spoznal Darjo na tistem medijskem dogodku njihove firme.

Takoj sta se poštekala in v nekaj dneh preko sporočil postala prava navihanca. Darja mu je rade volje pošiljala fotke svojih igrač, ki so se zdaj (zares številne) bohotile na več policah v njeni omari. Dildi in vibratorji zloženi v vrsto, kot vojaki, po velikosti in barvi. Kroglice obešene na male kljukice, erotično perilo in celo usnjen bič je grozeče stal naslonjen v vogal.

Ko mu je predstavila svojo armado in ga narajcala s svojimi izpovedmi, kako se obdeluje, je začela pošiljati še bolj navihane fotografije. Revež se je bil včasih doma primoran zaklepati na stranišče in drkati tiča, ki mu je neusmiljeno stal vsakokrat, ko je opazil, da je prejel novo sporočilo. Odkar je spoznal Darjo, so bili to le še svetlobni signali in ženi je postajalo že malce čudno.

“Želim si te!” je pripisala pod fotko na kateri je pokazala svoje lepe prsi in mednje potisnila roza vojaka.

Stal je nad školjko, drkal seveda in z drugo roko odpisoval. Kmalu bi mu telefon padel v školjko, zato jo je zaprl. Rad se je mučil, ni želel, da mu prehitro pride, saj je vedel, da mu bo tako poslala še več fotk. A ne tisto jutro.

“Pridi me pofukat, ne zdržim več,” je napisala in prilepila nekaj emojijev v obliki kumar, banan in drugih faličnih oblik.

 

“Ne morem zdaj…. pizda, veš da bi!” je komajda odtipkal in z drugo roko mečkal debelega tiča, ki mu je utripal v dlani.

“Potem pa nič…” je še napisala in poslala fotko njene zapeljive zadnjice ob kateri je z roko držala ogromen roza dildo.

Vedel je, da se bo obdelala brez njega in bo spet ostal na suhem. Čez pol ure bi morala z ženo v trgovino in po rože za na teraso. Že en teden ga je morila, da je pomlad in hoče zunaj rože. Jebene rože. Fukala pa ne bi. Njegovo rožo bo povsem uničila.

Mešalo se mu je ob misli, da se Darja tisti trenutek natika na roza dildo, napopan na steno tuš kabine. Imela je tistega zelo pripravnega, ki se je nalepil kamorkoli, samo da je bilo dovolj ravno. Imela ga je že na vratih, pa na tleh in na ploščicah. Vedno pripravljen in tako jebeno realen, narejen iz silikona, da se je upogibal v njej, spreminjal debelino in ustvarjal zares neverjetne občutke.

Potegnil je kavbojke preko nabrekline, s težavo zapel zadrgo in se z vrat zadrl ženi:

“Na hitro ven skočim, pozabil sem tablico v pisarni!”

Še preden je lahko ujel njeno negodovanje in jamranje, da morata v trgovino, je že zaloputnil z vrati in stekel proti garaži.

“Prihajaaaammmm…” je natipkal in speljal z dvorišča.

V štirih minutah je bil pri njej in samo upal, da je dobila sporočilo, kajti odgovorila ni nanj. Ko je pozvonil je takoj zaslišal korake in si oddahnil. Odprla mu je na pol gola, ogrnjena v rdeč kopalni plašč in se previdno ozrla naokoli ali morda opazuje kak sosed. Potegnila ga je skozi vrata, ga naslonila na steno in ga dobesedno naskočila. Med sesanjem jezika, ki mu ga je sesala iz ust, je nestrpno odpenjala njegove hlače in z veseljem ugotavljala, da je prišel že pripravljen.

Spolzela je navzdol ob njegovem telesu in se z obrazom pocrkljala na velikem in trdem tiču. Tako prijetno nežen, topel, hkrati pa kitast in trd. Želela si ga je. Neskončno. A najprej ga je morala vzeti v svoja usta. Tako rada je fafala, da je včasih lizala in sesala svoje igračke. Neprimerljivo s tem pravim kurcem.

Težkala je velika moda in sestradano, ter kar malo zaljubljeno opazovala lepega tiča, s katerim jo je nesramno ošvrknil po licih. Vstala je, odvezala plašček in se z “venero” naslonila nanj. Nežno se je drgnila obenj, zapeljivo stokala in ga strastno poljubila. Potem ga je potegnila za seboj v kopalnico.

ritka v tangicah

“Nimam časa…” je začel, a mu je z dlanjo prekrila usta.

Videl je roza mrcino prisesano na ploščice in verjetno je le za kakšno minuto še prehitel usodno dejanje, po katerem bi ostal pred zaklenjenimi vrati. Odvrgla je mehak plašček in v vsej prelestni goloti stopila v kabino. S prsti desnice si je šla med stegna in zabredla v poplavo, ki se ji je nabrala med sramnimi ustnicami. Po celem telesu jo je prijetno streslo. Potem se je z zadnjico obrnila proti steni in ga opazovala kako si ga lepo drka.

Gledanje tipa med masturbiranjem jo je noro rajcalo. Enkrat sta z bivšim to počela ves večer. Niti enkrat se nista pofukala. Ona je drkala svojo muco, jo polnila z vibratorji in kroglicami, on pa je le nekaj centimetrov proč drkal in prihajal po njej.

Zdaj se je nasadila na svojega umetnega ljubimca in se spustila z ritnicama povsem do hladne stene. Prijela se je za prsi in strastno zaječala. Opazovala je njegov nemir v očeh in čutila, da ga razganja od nervoze. Ženi je rekel, da bo takoj. Do pisarne ima le kakšno minuto več, kot do Darje in kazalo je, da bo ostal malce dlje, kot je načrtoval.

“Pridi me pofukat v usta!”

Slekel si je hlače, stopil pred njo v kabino in ji boleče nabreklo mrcino vtaknil v tista tako pofukljiva, srčasta usta. Še vedno je nosila očala, čeprav jih v resnici sploh ne bi rabila. A bila je videti tako noro seksi z njimi, da jih je obdržala na sebi. Vedela je, da ga rajca in zdaj je tako zapeljivo kukala preko zgornjega dela okvirja naravnost v njegove oči, medtem ko je goltala trdega tiča.

Z dlanmi jo je prijel za glavo, kot bi imel med njimi njeno rit in jo pričel nabijati v usta. Njena ritka je ujela njegov ritem in se perfektno odbijala od ploščic. Tako sladko je ječala in umazano prigovarjala naj jo fuka v usta, da je začutil vse živčne končiče v svojem telesu. Prišel je že dodobra vzburjen, vrh kurca ga je skelelo za popizdit in res ne bi rabila še dodatno drkat s svojim bogatim besednim zakladom.

Jbg, mudilo se mu je in imel je dobro opravičilo. Bo pa drugič daljši in se ji posvetil na različne načine. Tokrat mora samo izprazniti skladišče sperme, ker ga bo sicer razneslo med kupovanjem pofukanih orhidej.

Obvladala je deepthroating, goltala ga je, kot za šalo, vmes pa zapeljivo stokala in se več kot prepričljivo fukala na velikem roza vojaku. Kot bi v glavi odšteval do novega leta, so sledile velike tri številke vse do ničle in do izbruha ognjemeta v njenih ustih.

Potem, ko se je kasneje doma sprl z ženo, ki je med njegovo odsotnostjo našla tablični računalnik v dnevni sobi, je v cvetličarni prejel novo sporočilo:

“Zdaj je pa potrebna še moja ritka,” je pisalo pod fotko zapeljivih ritnic med katerima se je bleščal kovinski analni čep z rdečim rubinom na sredini.

Nasmehnil se je, naslednji trenutek pa povsem resnega obraza vrnil pogled svoji ženi, ki ji še vedno ni šlo iz glave, da ga ni bilo skoraj eno uro.

“Jah kaj, če sem ga pa povsod iskal,” se je naredil neumnega in z roko v žepu popravil znova otrdelega kurca, da se ne bi izdal z izboklino v hlačah.

DELI
Prejšnji članekJe to 10 najboljših erotičnih knjig vseh časov?
Naslednji članekKnjiga, ki je odprla mnoga vrata!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.