V današnjem digitalnem svetu je postalo pisanje seksi sporočil, bolj znano kot sexting, nepogrešljiv del spolnega življenja.

Od osvežitve romantičnega odnosa do vzpostavljanja vročega stika z neznanci – sexting je postal igrača, ki jo obožujemo. V tem provokativnem vodiču se bomo sprehodili skozi umetnost vročega “chata” in razkrili, kako napisati sporočila, ki bodo vzburili vašega partnerja do skrajnosti.

 1. Sexting: Vroče zadeve pod prsti

  Sexting ni samo za tiste z razgretim spolnim življenjem, ampak za vse, ki iščejo način za popestritev komunikacije. Najprej je treba v celoti pozabiti na sramežljivost. Vse je dovoljeno, če oba partnerja privolita. Pojdimo skozi nekaj osnovnih pravil in trikov, ki vam bodo pomagali doseči vrhunec v umetnosti seksi sporočanja.

  sekstanje

 2. Predigra s besedami

  Naj bo vroč klepet le uvod v vročo zgodbo, ki se bo razvila in odvila nekoliko kasneje. Začnite počasi in poskrbite, da bo sogovornik poln pričakovanj. Na primer: “Danes zvečer sem doma sam/a. Če bi bil/a tu bi…” Pustite prostor za domišljijo.

  Če se poznata dlje časa so lahko sporočila tudi bolj začinjena.
  “Prejle sem pomislil nate in sedaj ne smem od mize, ker mi stoji.”
  “Spet sem si ogledala tvoje slike, poplavljam…”

  Erotika na kvadrat!

 3. Podrobno, a ne preveč

  Dodajanje podrobnosti vam lahko pomaga pri ustvarjanju bolj vznemirljivih sporočil, vendar ne pretiravajte. Ne želite, da bi se partner počutil obremenjenega. Recimo, da pišete o tem, kako si predstavljate njegove/njene dotike po vašem telesu.

  Ko pogovor doseže pravo točko, si lahko pomagate s kakšno zapeljivo fotografijo. Nobene potrebe ni, da bi bili vulgarni. Na tej točki je bolj privlačno zagledati lep kos spodnjega perila na telesu, kot telo golo. Vživite se v zgodbo in na koncu sporočila vedno pustite kakšno vprašanje.

 4. Uporabite prave besede

  Ne pozabite, da besede nosijo moč. Uporabljajte besede, ki so za vas in vašega partnerja spodbudne in vznemirljive. Preizkusite z različnimi izrazi, da vidite, kateri so najbolj učinkoviti.

  Še enkrat več na tem mestu morda ni prostora za vulgarnost. Dejstvo je, da se duha in domišljijo razvname s povsem drugačnim besednjakom, seveda pa sploh ni nobenih ovir, če kasneje preideta na nekoliko trši žargon, saj vaju bo vzburjenje oba poneslo in odneslo.

 5. Zaključek s Vrhuncem

  eva na racunalnikuNikoli ne pozabite na vrhunec. Ko se vaša seksi sporočila stopnjujejo, zaključite z nečim, kar bo vašega partnerja pustilo željnega več. Nekateri menijo, da je takšen način zapeljevanja namenjen zgolj tistim z bogatim besednim zakladom, a dejstvo je, da to sploh ni nujno. Seveda je potrebno obrniti kakšno besedo in stavek, da zveni lepo, zapeljivo, a vendarle bo z nekaj truda in domišljije vaš namen dosežen.

Sexting je umetnost vzburjenja preko besed. A pomembno je, da se oba počutita udobno in privolita v tovrstno komunikacijo. S pravimi besedami in tonom lahko vnesete več spolne energije v svoj odnos. Uporabite te nasvete in si privoščite osvežujočo pustolovščino v svetu seksi klepeta. Ne pozabite, s sextingom so meje le tisto, kar si začrtata partnerja oziroma sogovornika. Marikdaj se sogovornika sploh ne poznata osebno in se še nikoli nista videla. In doživeti vrhunec z neznancem na daljavo… mar ni to nekaj fantastičnega?!

Raziskujte, uživajte in pustite, da vas besede popeljejo tja, kjer še niste bili.

DELI
Prejšnji članekPunce, preverite kako do najboljših orgazmov!
Naslednji članekDvojno presenečenje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.