Glasba ima magično moč. Odpira zaklenjene sobane človeške duše, izzove žalost, srečo in poželenje. Tisto nemirno in večini nevidno, sladko vzburjenje zaradi fantazij, ki jih prevečkrat sramežljivo zakopljemo vase. Nekatere celo za drobec “prepovedane”. A glasba jih doseže in sprosti. In takrat prepovedano postane običajno, dosegljivo, nujno!

Dva bledolična moška in ženska v srednjeveških oblačilih so se poetično prepirali na velikem odru, ko je ponosno pristopil tretji možakar in že na videz dal vedeti, da je on tisti, ki jo bo imel. Ona je z nekim prikritim nasmeškom vse skupaj opazovala, vsake toliko navdušeno zapela kaj zelo visokega, da so se ji lepe prsi, utesnjene pod steznikom, izbočile. V očeh ji je jasno pisalo. Nihče je ne bo imel. Ona bo imela vse!

Balkon gromozanske opere je bil v popolni temi, a so se gledalci vendarle lahko delno videli med seboj. Navidezna popolna intima je prevarala parček, ki se je ves čas nemirno vrtel na svojih tapeciranih sedežih. Dejstvo, da so bili na voljo sedeži za pare, ločeni z nekaj koraki razmika, ju je dokončno osvobodilo še zadnje trohice spodobnosti. Vroče sta se poljubljala, lovila nagajiva jezika zdaj v enih zdaj v drugih ustih. Njene oči so bile prikovane nanj in občudovale njegov samozavesten pogled, ki jo je slekel že mnogo prej preden sta vstopila v dvorano.

Njegova levica je gladila njeno vitko telo in se nesramno približala vzburjenim joškom. Le palec je iztegnil preko jedre dojke, ga spretno zapeljal po nabrekli bradavički in takrat še enkrat nadvse strastno posesal njen jezik. Padala je v delirij omame, potrebna vsega tistega, kar ji je imel dati. Že od nekdaj si je želela, da bi lahko storila kaj takšnega in vzburjenje ji je zameglilo trezno presojo. Segla je proti njegovemu mednožju, strastno pograbila nabreklega korenjaka pod elegantnimi hlačami in pogledala navzgor.

Njene lepe oči so se zazrle vanj skozi brezhibno čisto steklo zapeljivih očal medtem ko mu je previdno odpela zadrgo in s konicami prstov že zarila v razporek. Vzelo mu je sapo. Zavedal se je kje se nahajata, a tudi njega je strast spravila ob same meje normalnega, da se je z lahkoto zmogel prepričati o tem, kako ju definitivno nihče ne vidi v tistem mraku. Poleg tega so bile med sedeži še težke žametne zavese, ki so skrile tako poglede kot morebiten zvok, ki bi jima lahko ob navalu strasti ušel iz ust.

Spodaj je množica na odru vreščala, saj so se akterji zgodbe močno sprli med seboj. Trojica, ki se je borila za naklonjenost prsate mladenke se je ruvala in videti je bilo, da jim bodo z glav vsak hip popadale dolge bele lasulje. Mladenka se je skorajda nedolžno nasmihala in si s pahljačo hladila obraz ob predstavi, ki so jo pripravili zanjo. V njenih mislih so bili vsi goli, trdotični in potrebni njenega telesa. Tudi sama je delila njihov zanos in si jih močno želela. Najraje bi jim zakričala, naj prenehajo in krenejo za njo, a je bila na vrsti za svojo vlogo, ki so jo žal napisali drugi.

Če bi z odra pogledal proti balkonu, okrašenemu z zlatimi ornamenti in rdečimi zavesami, bi videl glave zadovoljnih gledalcev. A en obraz je še prav posebej žarel, medtem ko je drugi izginil. Zapeljiva blondinka je s svojimi zlatimi lasmi plapolala v njegovem naročju, ko je v usta jemala njegov ponos. Tako čvrst in fantastično nabrekel, da je pod jezikom čutila utripati njegovo veliko žilo. Z vrhom jezika je nagajivo krožila okoli nabrekle in lepe glavice pa znova pojedla celotnega tiča povsem do korena. Naslonil se je nazaj, noge so se mu v krču napele in stopala naslonila ob steno balkona.

Z roko ji je segel v svilnate lase, jih nabral okoli prstov in jo ravno prav grobo potegnil od tiča, da je ta s svojim vrhom božal njene prelepe srčaste ustnice, kot bi jo ličil z njim. Tako, rahlo privzdignjena, je pogled usmerila k sosednji vrsti in opazila, da si ju skrivaj ogleduje nek petičnež, ki jih je že na vhodu padel v oko. Premožen možakar srednjih let je z monoklom pred očesom želel v tistem večeru zares izstopati, a sta ga pohotneža nedvomno presegla. S pogledom je dal vedeti, da se zaveda svojega naziva med poznanimi ljudmi, a tisti hip je bil majhen, premajhen, da bi lahko vplival na karkoli. Niti na svojega kurca, ki se mu je nesramno postavil pokonci, da ga je lahko dobro videla celo v tisti poltemi.

Z roko si je šel preko nabrekline, ji namenil skrivnosten nasmešek in negibno opazoval, kako se strahotno potrebna lepotička znova gosti nad svojim ulovom tistega večera. Popolnoma brez skrbi ga je goltala, mu drzno oblizovala polna moda in se končno privzdignila, da bi mu ukradla poljub. A ne le to. V resnici je želela svoje seksi ustnice ponesti k njegovemu ušesu.

“Pofukaj me ljubček,” mu je z vročo sapo dahnila v uho. Pofukaj me tamle ob ograji balkona.”

Je zmešana?! Kako?! Mu je odzvanjalo v glavi.

A kaj dosti razmišljal ni, ko je vstala, storila korak naprej in se z rokama naslonila na ogrado. Nič kaj nenavadnega sicer, občasno so to storili tudi drugi. Nekateri so stali celo ves večer, da bi bolje videli dogajanje na glavnem odru, nad več sto glavo množico, ki je pogled uperjala v kar nekoliko erotičen prizor na pol golih nastopajočih. Nekdo je od zadaj celo precej nesramno objel velike prsi mladenke in ji zapel nekaj v uho.

Dolgi svetli lasje so obliznili njen razgaljen hrbet, ko ga je nekoliko usločila in potisnila boke nazaj. Bila je oblečena v dokaj prekratko oblekico glede na to, da sta šla v opero. Čeprav, ni bila edina. Morda edina, ki ga bo kmalu imela pod njo. Naslednji trenutek se je pojavil za njenim hrbtom, jo z rokama objel okoli pasu in se naslonil na njeno zadnjico. Še vedno ga je imel zunaj. Čutila ga je na ritnici kako sili vanjo. Verjetno, ker ga je želel skriti pred neželenimi pogledi.

A imela sta skrivnega opazovalca. Še vedno. Neopazno se je ozrla preko ramena, kot bi mu želela ukrasti poljub, a je v resnici pokukala mimo debele rdeče zavese. Še je bil tam in sploh ni bil videti slabo. Kot prikovan je zrl vanju skozi svoj monokel, a ni bil več povsem sam. Opazila je, da si je preko naročja poveznil svoj plašč, pod njim pa zagreto žulil svojega korenjaka. Ni ga videla najbolje, a je bilo dovolj, da ji raztreščilo vsak dvom in zadnji gram po spodobnosti.

“Daj mi ga,” mu je šepnila preko rame in mu roke potegnila pod kratko krilo.

erotične zgodbe bejba z metulji

Objel je njena čudovita hlebčka, jo strastno poljubil na vrat in se skušal pretvarjati, da zgolj gleda predstavo spodaj. Ni preverjal okolice. Menil je, da to počne ona. Pa saj je večkrat pogledala nazaj in v smeri ostalih sedežev. Kurac mu je tako močno stal, da bi ji lahko rob obleke privzdignil kar brez rok. Bila je brez spodnjic. Kako tipično zanjo. Vedno ga je izzivala in presenečala na najbolj nenavadnih lokacijah.

Še vedno ni pozabil, kako ga je pred dnevi zvabila v kabino za pomerjanje oblačil. V City Parku sta se žgala le nekaj metrov, morda centimetrov stran od strank in zaposlenih. V kabini brez vrat. Le z neko jebeno zaveso, in vsak trenutek je pričakoval, da jo bo kdo odgrnil. Zafukano dober filing, ki je njegovo telo zalil z ogromno dozo adrenalina, njena usta pa je napolnila sveža in okusna sperma, ki jo je tako zelo oboževala. V sebi, na sebi… povsod.

Tako kot sedaj v operi. Preden se je zavedel kaj počne, se je potrebnica nasadila nanj s svojo potrebno, mokro pičko. Dobesedno poplavljena je bila že od same predigre. Njena predigra se je začela že zunaj, ko sta šla na pijačo. Ko bi vedel kaj vse je razmišljala in kolikokrat si je neopazno prekrižala lepe dolge noge, da bi s pritiskom stimulirala nabrekel ščegetavček. Potem pa še tisti poljubi in fafanje sredi opere. Ahhhh…. razneslo jo bo vsak hip! Njen libido je bil naravnost pošasten.

Z boki se je spustila nazaj vse dokler ga v sebi ni čutila celega. Šele takrat je opazil, da stoji na prstih in se počasi spustil na stopala. Dobro je, znova je preverila ali je zrak čist. Tako si je mislil, v resnici pa je poslala nagajiv poljubček možakarju z monoklom, ki je zdaj že precej opazno premetaval svoj plašč v naročju.

Z desnico je segel naprej in se s prsti spustil preko venerinega griča in prešel gladko urejeno češpljico, ki se je polna njegovega kurca medila na vse strani. Teklo ji je po stegnih, ko ji je je z navlaženimi prsti vrtel močno nabrekel gumbek. Mešalo se ji je od poželenja in vse močneje se je nabijala na kurca za seboj.

“Daj mi ga v ritko,” ga je presenetila, ko je že mislil, da je doživel vse.

Ni bilo časa za miselne procese in logiko. Kurca, mokrega od pičkinih sokov je potegnil iz nje, dovolil, da ga je kot vzmet odneslo višje med razprti ritnici in ga prepustil njenim spretnim in vitkim prstom, ki so ga pričakali zadaj. Z mokro glavico je vlažila vhod tesne pičkine sosede in se naposled, v le nekaj komaj opaznih, polkrožnih sunkih z boki, nasadila nanj. Naravnost oboževala je občutek polne ritke. Včasih je kar v službi nosila analni čep in takrat so sodelavci in stranke še kako dobro opazili, da ima njen pogled nekoliko drugačno vibracijo.

Še raje pa je imela v ritki pravega kurca. Takšnega toplega, nabreklega, utripajočega. Ko ji je od zadaj polnil tesno ritno luknjo je imela pred seboj v mislih njunega skrivnega opazovalca in se s potrebno pičko nabijala nanj v enakem ritmu, ko so jo v resnici drkali njegovi prsti. Na kurca, ki ga do takrat sploh ni poznala. Noro vzburljiva ideja. Pravi fantom iz opere.

Resnični ljubimec pa je bil na koncu. Vzburjen, poln adrenalina in želje, da jo napolni. Njegovi prsti so nadaljevali boj za njen orgazem. Lahko je čutil kako prihaja. Njeno telo je vibriralo, na trenutke poskakovalo in videti je bilo, da bo vsak hip pričela lebdeti pred njim. Vsi tisti sunki in krči ob njenem močnem orgazmu so se seveda prenesli še nanj. Objem tesne ritke je bil zanj že sam po sebi čaroben, potem pa jo je po vsem telesu še stisnilo, mišice se se zakrčile in v nekaj trenutkih mu je jajca dobesedno posesalo v spodnji del trebuha, ko je pričel vanjo nekontrolirano spuščati vroče salve svoje sperme.

Tiste sperme, ki se je v naslednji uri neumorno izlivala iz nje, da se je ves čas presedala in močila tapeciran sedeč, ki je kasneje zmedel čistilko pri njenem delu.

“Pizda, spet so vlačili svojo pijačo gor!” je rohnela in hitela brisati velik moker madež tam nekje po polnoči.

DELI
Prejšnji članek20 najbolj skritih seksualnih želja moškega
Naslednji članek3 razlogi da največ seksamo med božičnimi prazniki!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.