Morda zgolj v primeru, ko zareeees uživaš v svojem delu, ali pa takrat, ko ti nekdo pokaže, da tvoje delo lahko poteka tudi drugače.

Pandemija s katero se ubadamo že kar nekaj časa je močno spremenila način našega življenja, pa tudi dela. Poleg vseh pogojev in omejitev, smo se v veliki meri navadili delati tudi od doma. Marsikje lahko preberemo, da je potreben resen pristop, urejeno delovno okolje in predvsem samodisciplina.

Res je, drži. Zavedanje da imaš pri roki hladilnik, neskončno kave, telefon, družbena omrežja in drugo, ti kaj hitro lahko pokvari delovni dan. Kaj pa, če se vsega tega zavedaš, si priden, opravljaš svoje naloge in si vsak dan celoten delovnik na razpolago delodajalcu, a v tvoji postelji spi lepotička, ki ima službo šele popoldne?

Potem si v sladkih težavah!

Peter se je kot vsak delovni dan ob zvoku budilke pognal iz postelje, v kopalnici opravil svoj vsakodnevni ritual, nato skuhal kavo, predelal dnevne novice, prižgal računalnik in se lotil mailov, ponudb in zahtev, ter vsega ostalega kar spada v njegov delovni dan. Sliši se odlično saj ni zapravil niti sekunde za pot od doma do službe, prav tako bo prihranil čas po koncu delovnika. Vse je potekalo kot po maslu in videti je bilo, da bo kljub obilici dela zmogel ujeti popoldansko tekmo in pivo s prijatelji.

Vse dokler se mu iznenada okoli vratu niso ovile vitke roke in topli prsti presladke ljubimke, ki jo je pustil za seboj pod odejo. Sprva se je prestrašil, saj je povsem pozabil, da v stanovanju ni sam. Srce mu je skočilo v grlo. Potem pa mu je pričelo razbijati zaradi spominov na prejšnji večer in obljube, ki mu jo je s svojim opojnim glasom pustila tik ob ušesu.

“Ti boš tipkal, jaz pa te bom čiiiisto počasi jahala v naročju,” je rekla.

Pogoltnil je velik cmok, ko je pomislil na to obljubo, hkrati pa prebiral nujen mail, ki je zahteval rešitve in odgovore v naslednjih nekaj minutah. Pa saj ni mislila resno kajne? 

To bo izvedel zelo v kratkem. Bosonoga je v tišini izginila v kopalnico in se vrnila čez nekaj minut. Enako tiho kot prej ga objela od zadaj in s svojimi dišečimi ustnicami poljubila na vrat. Imela je tako vroča usta, da mu je temperatura zrasla po celem telesu in se dotaknila tudi njegovega mednožja. Sprva zgolj temperatura, nato pa kmalu še njeni spretni prsti.

Torej je mislila resno.

Najprej delo, si je rekel v glavi, a se je njegova misel po nekaj odbojih v prazni glavi izgubila nekje v črnini vesolja. Prevladali so drugi čuti in čutila, ki so narekovala drugačne ukrepe. Pa ne tistih PCT. Vroče ustnice, ki so potovale po njegovem vratu in njena desnica v njegovem naročju je bila napoved manjšega zastoja v delovnem procesu. Čutil je kako mu je nalašč naslonila svoje jedre prsi na ramo in ga božala z njimi.

erotika in erotični oglasi

Kako hudiča naj človek v takem dela. Utripajoča ikona za Skype in Zoom mu nista pomenila ničesar. Utripanje v hlačah ga je precej bolj vznemirilo. Čakal ga je mednarodni meeting s področnimi vodji oddelkov in razprava o tem ali bodo tokrat v marketing zmetali kakšen milijonček manj kot prejšnje obdobje. Zaradi njega … bilo mu je vseeno. O izgovorih zakaj ga ni bilo pravi čas bo razmišljal kasneje.

Ko se je premaknila med njega in pisalno mizo je bil vesel, da se mu je prejšnji dan pokvaril naslon na pisalnem stolu in ga je zamenjal z navadnim. Sedenje je bilo sicer precej manj udobno, a je lahko temnolasa lepotička vsaj brez težav sedla v njegovo naročje. Ko jo je imel enkrat pred seboj in se z obrazom spustil v njene dolge, dišeče lase, je bil pečen. Konec je bilo upov, da bo opravil z nujnim delom, ki ga je čakalo za njenim hrbtom. Vseeno pa se je veselil dela, ki je bilo pred njim.

V resnici je bil celo tako pogumen, da je še nekajkrat kliknil z miško in skušal dokončati začeti mail direktorju podjetja, ki se je zanimalo za njegove storitve. Če bi poslal tisto spakedranščino posla zagotovo ne bi dobil. Raje je odnehal in roke prestavil na njene boke, ki so se vse pogumneje zibali v njegovem naročju. Oblečena samo v spodnjice je zlahka našla pravo točko tam spodaj.

“In ti bi se rad pretvarjal, da ti je več do dela?” ga je vprašala s svojim seksi nasmeškom.

Čeprav jih takrat ni potrebovala, je nosila svoja očala s črnim okvirjem, ki so jo naredila še za odtenek bolj seksi. Taka nagajiva učiteljica ali tajnica bi lahko bila, da bi je bili veseli vsi direktorji in študenti. Njena zadnjica je čvrsto sedela v njegovem naročju medtem, ko so mu dlani polzele po njenem pohotnem telesu proti ritnicam. S prsti je krepko objel njena prikupna hlebčka, ju pregnetel in si jo potegnil še bližje k sebi.

Njene žametne ustnice so potovale po njegovih in kradle poljube. Godla je od zadovoljstva, ko je z lici pobožala njegov neobrit obraz. Z vitkimi prsti se je zakopala v njegove lase in ga strastno poljubila na usta. Njegov korenjak je bil popolnoma prebujen in boleče silil ob zadrgo kavbojk za katere mu je bilo žal, da jih je oblekel. Imel je navado, da se tudi za delo od doma uredi povsem enako, sicer občutek ne bi bil pravi.

Jutranja zaspanost je bila pozabljena, lepotička v njegovem naročju prebujena, njena muca pa tako zelo vzburjena, da jo je lahko čutil skozi vse plasti oblačil, ki so bila med njima. Na mizi v ozadju je zavibriral telefon in s kotičkom očesa je opazil, da ga kličejo nestrpni čakajoči na Zoomu. Še malo bodo počakali. Težave z omrežjem so bile tisti hip prehude.

Erotični oglasiRes je bila spretna s prsti in mu z eno roko odpela vse preklete gumbe na hlačah ter se dokopala do nabreklega tiča, ki je z največjim veseljem, osvobojen tesnih hlač, skočil na zrak. Potrudil se je ravno toliko, da je potisnil hlače do kolen, potem pa se hvaležno nastavil njeni vlažni češplji, ki je kar skozi spodnjice tako lepo sedla na koren nabreklega junaka. Grizljanje in sesanje ustnic se je spremenilo v sesanje jezikov, strastne poljube in vse močnejši ritem, ki ga je narekovala s svojimi spretnimi boki.

Zagotovo je morala biti izvrstna plesalka. Čeprav sam ni poznal niti enega plesnega koraka, je z veseljem in z lahkoto sledil plesu v svojem naročju. Pestoval je njeno zadnjico, jo grabil in spremljal na poti od korena do vrha nabrekle glavice, ki jo je hotelo razgnati od potrebe. Še prejšnji večer je tako zapeljivo krožila okoli nje s svojim jezikom, jo ljubkovala s tistimi čutnimi ustnicami, da se mu je od spominov in prizorov pričelo vrteti od potrebe.

S prsti je segel pod njo, se zakopal pod rob povsem vlažnih spodnjic in jih umaknil na stran. Zdaj je lahko na goli koži čutil njeno vročo muco in se z največjim veseljem predal čutni masaži, ki je sledila. Še nikoli se ni počutil tako zadovoljnega in nestrpnega v pričakovanju naslednjega giba. Pogledala sta se v oči in njen pogled je znova dobil tisto globino prejšnje noči. Oči, ki te posrkajo vase, te zadenejo kot najhujši opiati in te povsem razorožijo.

Še preden je naslednjič vdihnil in se zavedel moči njenega pogleda, je že sedela povsem pri vrhu korenjaka, ki je polagoma izginjal v tesen in vroč objem njene fantastične muce. Rahlo odprta usta so klicala po novem poljubu medtem, ko se je počasi spuščala po nabreklini vse dokler ni znova sedela na njegovih nogah.

Občutek, ki ju je tisti trenutek prevzel je bil neverjeten. Sredi belega dne, medtem ko so se delavci na strehi že nekaj dni nevarno bližali strešnemu oknu. Ni ju zmotila ne senca zunaj, ne dejstvo, da na oknih ni nobenih senčil. Počutila sta se tako nagajivo, ko sta to v resnici počela doma, a hkrati na očeh drugih. Vseeno sta upala, da ne bo kdo zaradi njune jutranje pohote padel s strehe.

Za njenim hrbtom se je na zaslonu vse bliskalo, a bliskalo se je tudi njima. Jemala ga je globoko vase, z glavo sunila nazaj in svoje dolge lase spustila nad tipkovnico. Z eno roko je objel njen usločen hrbet, z drugo pa čvrsto držal njeno zadnjico, ki je tako zapeljivo poplesavala okrog njegovega premoženja. Ozrl se je navzdol in z zadovoljstvom v očeh opazoval kako izginja v tisto lepo, gladko češpljico. Mokro tleskanje je bilo slišati kot poezija, njeni vzdihljaji pa kot najlepši erotični verzi.

Potem se je vrnila k njemu, posesala nov poljub z njegovih ustnic, se z jezikom zapodila v njegova usta in se zares strastno pognala v lov za naslednjim orgazmom, ki je prav kmalu tako sladko stresel njeno pohotno telo, da je zavibriralo lepše kot so kadarkoli strune tiste črne kitare v kotu sobe. Zlila se je z njim, on vanjo, dolgi lasje pa so prekrili njuna zasopla obraza. Bil je jutranji seks kot si ga lahko zaželiš zgolj v najbolj vročih sanjah. A ta je bil še kako resničen.

DELI
Prejšnji članekKaj hudiča pomeni POV?
Naslednji članekTrenutek, ko partner reče NE!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.