Si predstavljaš, da bi bila tvoja služba preizkušanje erotičnih igračk? Dream job!

Dandanes se vse bolj odprto pogovarjamo o spolnosti, seksu in erotičnih fantazijah. Nekatere teme, ki so bile do pred kratkim še velik tabu, so danes stvar debate med prijatelji in seveda partnerji, kar pa je zagotovo tisto najbolj pomembno.

In prav pare želi hrvaško podjetje Sky-shop “zaposliti” na način, da bi zanje preizkušali različne erotične igračke iz njihovega nabora. Cilj takšne akcije je jasen, a ima vsaj dva pomembna zaključka.

Podjetje bo na ta način prejelo povratne informacije uporabnikov o kakovosti in užitkih pri uporabi njihovih izdelkov, na drugi strani pa bodo pridobili tudi podatke, kako (če sploh) je igranje z njimi doprineslo k boljšemu vzdušju in bolj trdnemu odnosu.

Vsekakor si vsak par želi, da bi bil “on” trden, zato je nemara vredno pogledati izdelke v tej smeri, kot tudi zagotoviti, da bo zadovoljna ona.

Imaš kakšno igračko v svojem predalu? Nimaš pa bi jo imel/a? Katero pa?

Doprinos erotičnih igračk

Uporaba erotičnih igračk v razmerju lahko prinese številne koristi, če se k temu pristopi z odprtim umom in zaupanjem med partnerjema. Prvič, igračke lahko dodajo novo razsežnost intimnosti. Raziskovanje in eksperimentiranje z različnimi igračami omogoča paru, da preseže ustaljen ritem in se poveže na bolj zabaven in razburljiv način. To lahko vodi v večje zaupanje, saj se partnerja skupaj podajata na razburljivo potovanje skozi svet spolnih fantazij.

Poleg tega lahko uporaba erotičnih igračk pripomore k boljšemu razumevanju spolnih želja obeh partnerjev. S pomočjo teh zanimivih igrač je lažje komunicirati o svojih potrebah, saj se lahko izrazimo brez strahu pred sramom ali zadržki. To odpira vrata za boljšo komunikacijo v razmerju in omogoča partnerjema, da bolje zadovoljita drug drugega.

Obročki za penis

 

Za obuditev starega plamena strasti

Nazadnje, lahko erotične igračke prebudijo strast in vnovično razplamtijo iskrico v dolgotrajni zvezi. Za pare, ki morda občutijo, da se je njihovo spolno življenje nekoliko ohladilo, so tovrstne igračke odlično sredstvo za ponovno vzpostavitev spolne privlačnosti. Ponujajo razburljive in raznovrstne možnosti, ki oživijo spolno življenje in pomagajo ohraniti plamen strasti v zvezi.

Kljub tem številnim koristim je ključnega pomena, da se partnerja pogovorita in skupaj odločita, katera igračka ali spolna praksa je primerna za njuno razmerje. Zaupanje, komunikacija in spoštovanje meja sta ključna, da lahko igračke v postelji prispevajo k pozitivni izkušnji v razmerju.

DELI
Prejšnji članekVroča večerna šola
Naslednji članekSte potrebni novih doživetij? Obiščite 13. Sloverotiko
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.