Le česa se lahko odrasel moški nauči na predavanju, kjer novo znanje deli ultra hot predavateljica v mini krilu, ki vsake toliko vrže pogled skozi seksi očala po svojih “učencih”? Hmm, kar precej v resnici.

Karmen jih je morala šteti okrog 40 in bila je videti vse prej, kot učiteljica. Prej bi človek rekel, da je pornoigralka iz ene izmed tistih zgodb, kjer učiteljica kavsa pred tablo. Ko si sedel za mizo in je na tablo zapisovala nerazumljive podatke, si jo zijal naravnost v rit. V tisto noro privlačno rito, ki se je gnetla v zelo oprijeti črni miniki. Njene noge so bile dolge in ravne, kot bi bila profesionalna manekenka.

seks v pisarni

Ko pa se je v bokih na kratko zavrtela proti razredu, so vse moške oči pristale na njenem lepem in urejenem obrazu. Živahne oči so izza očal švigale sem in tja, a Jan je opazil, da se na koncu vedno ustavijo na njem, ga za nekaj trenutkov ocenjujejo, nato pa se njen pogled vrne na klasično zeleno tablo. Jana je na predavanje poslal novi šef, ki si ga je želel v vodstvu, a je prej zahteval nekaj dodatnega znanja. Znanja, ki ga s tistega predavanja zagotovo ne bo odnesel.

Na tretji dan, bolje rečeno večer, je Karmen končala s svojim predajanjem znanja, slušatelji pa so se leno začeli privzdigovati, natikali jopice in jakne ter počasi zapuščali učilnico. Jan je bil povsem med zadnjimi. Ni mogel odlepiti oči od njene zadnjice in po pravici povedano, so se vsi obnašali leno, zato ker so želeli prisostvovati njenemu brisanju table. Ko je z mokro gobo na staromoden način drgnila zeleno površino table gor in dol, sta se ji ritnici tako lepo in zapeljivo tresli, da so gledale še ženske. Rob kratkega krila ji je neusmiljeno lezel navzgor, zato ga je z levico potegnila nazaj preko ritnic.

Jan je stal tam, kot vkopan in sploh opazil ni, da je ostal povsem sam. Ko se je obrnila in ga zagledala tako, s tistim na pol nabreklim tičem v kavbojkah, si ni mogla pomagati. Pogledala ga je preko roba očal in se mu zapeljivo nasmehnila. Potem je šla do svoje velike mize in se pretvarjala, da pospravlja papirje v torbico. Jan je vendarle prišel k sebi, opazil, da je izpadel bedak in hitel zapuščati prostor, ko ga je ustavila.

“Kam pa zdaj tako hitro?” je dejala in se nasmejala. “Bi rabil kaj dodatne razlage, opazila sem, da ti morda stvari vendarle niso povsem jasne,” je ciljala na njegovo brezciljno zijanje med poukom.

Bil je vesel njenega “povabila” k dodatni razlagi. Dobro je vedel, kaj mu govori in še kako si je želel vsega tistega, kar se je ta hip podilo po njenih umazanih mislih. Že prvi dan jo je prebral in ujel vsak njen pogled ter nasmešek usmerjen proti njemu. Zdaj je le še dobil potrditev.

“Ja prosim,” se je drzno nasmehnil nazaj in prekrižal roke na prsih.

Potem je krenila od mize naravnost proti njemu. Na ustnice si je nadela najbolj pokvarjen nasmešek kar jih je kdaj videl, in ko je šla mimo njega, ga je z desnico mimogrede ošvrknila po mednožju. Spraševal se je, kaj se dogaja, a ko je zaklenila vrata učilnice mu je bilo jasno. Končno bo fukal, kot v filmu. Profesorico bo stresel na njeni profesorski mizi pred tisto zeleno tablo.

Zdaj se je ustavila pred njim. Oči je uperila naravnost v njegove in čakala. Njegove roke so se same od sebe dvignile k njenim bokom in jo rahlo potegnile k njemu, da se je s tistim lepim obrazom znašla povsem pred njegovim nosom. Njen parfum je razmetal njegove možgane, vse pokvarjene ideje preteklih dni pa so se začele postavljati v vrsto. V resnici ni nikoli prav zares verjel, da bo lahko okusil njene polne ustnice in se igral z njenim jezikom medtem ko bo z rokama grabil po njeni ritki. V mislih je vse to že počel in si ga doma celo drkal nanjo, a da bi v resnici prišlo do tega, se mu je zdela znanstvena fantastika.

Čutil je, kako njeni spretni prsti odpenjajo pas, nato še gumbe na kavbojkah in kako se njena dlan spusti v njegove polne spodnjice. Tiča mu je že nekaj časa razganjalo in je bil popolnoma pripravljen, da sede v njeno roko. Vitki prsti so se ovili okoli utripajočega kurca, ko mu je jezik strastno zarinila v usta.

Z roko ji je šel pod krilo in ugotovil, da njegove fantazije držijo. Res ni nosila spodnjic in njena pička je bila mokra, kot bi jo srečal pod prho. Bila je gladka, nežna in urejena. Zapeljiv hribček je krasil manjši trikotniček kratko pristriženih dlačic. Padla sta v vrtinec strasti, ki ju je odnesel do velike mize s katere sta potisnila njeno torbico in papirje, da so se razleteli po tleh. K sreči učilnica ni imela oken, saj se je nahajala v kleti, sicer bi imeli tisti zunaj kaj videti.

Krilce ji je potegnil preko srčastih ritnic in jo posadil na mizo. Nato je zajel njene krasne, dolge noge in si jih ovesil preko ramen. Ne, ni ji zabil trdega kurca v poplavljeno češpljo, pač pa se jo je najprej lotil z usti. Oboževal je lizanje mokrih muc in tisto sladkobno vzdihovanje njihovih lastnic, ki ga je s tem povzročil. Bil je spreten, izkušen in samozavesten. Karmen je pomislila, da ga je dobro ocenila. S prsti mu je šla med lase, ga vlekla k sebi in razmišljala o tem, kako pokvarjen se ji je zdel od prvega dne dalje. V sebi je vedela, da ga bo pofukala, a ne natanko kdaj.

Kljub temu, da sta bila na varnem, zaklenjena, pa si vendarle ni smela dati duška. S prosto dlanjo si je pokrila usta in ječala v dlan, ko ji je njegov jezik razmetaval noro potrebno muco. Ščegetavček ji je hotelo raznesti, ko ji je v pičko zarinil še dva prsta in se ga lotil z jezikom. Potem je z njim potegnil po celotni muci, jo objel z usti in še enkrat napolnil z jezikom. Ko se je odmaknil je užival ob pogledu na povsem razprto in voljno pičkico, ki si je strašansko želela njegovega kurca. Njen raven trebuh je divjal ob hitrih vdihih in izdihih, potem pa povsem obmiroval za nekaj trenutkov. Njegova velika in nabrekla glavica je zarila med sramne ustnice, nekajkrat jo je z njo pobožal po celi muci, nato pa se v eni čudoviti potezi izgubil v njej.

Tudi sam je pozabil dihati, ko se je znašel v objemo vrele in tesne muce. Z dlanmi je spolzel navzgor po njenem telesu in se ustavil pri vzburjenih prsih. Odpel ji je gumbe na bluzi, enostavno potegnil čipkast nedrček preko dojk in jih strastno ujel med svoje prste. Njene noge so bile še vedno na njegovih ramenih, a mnogo višje, kot prej. Ritko je imela nastavljeno v idealni poziciji za njegove nalete, ki so postajali vse pogostejši in močnejši. Njena odprta usta, pokvarjen pogled in očala na konici nosu, so bili razlog, da je z desnico segel proti njenem vratu.

“Fukaj me!” je nesramno dejala in potrdila, kar je imel v mislih.

Rada je imela grobe igre, zato je le še bolj ječala, ko jo je stisnil za vrat. Bolj jo je stiskal, bolj strastno je vzdihovala. Pozabila sta na morebitne poslušalce na hodniku, ki bi jasno ujeli dogajanje v tistem prostoru. Bilo jima je vseeno. Njuni telesi sta brzeli orgazmom naproti in takrat možgani ne delujejo več racionalno. Zabijal ji ga je s takšno hitrostjo, da hitreje ne bi šlo več. Stokanje so dopolnili mokri tleski telesa ob telo, ko ga je vendarle premagalo in ga je moral potegniti iz nje. V trenutku je njegova vrela sperma brizgnila po njenem telesu vse do jošk, iz njene muce pa je nekajkrat močno brizgnilo, da je presenetilo oba. Povsem nepričakovano in brez opozorila, a tako jebeno seksi, da sta svoje igrice ponovila še večkrat v naslednjih dneh, tednih in mesecih.

DELI
Prejšnji članekŽenske erotične cone!
Naslednji članekHrvaško podjetje zaposli par za testiranje erotičnih igračk
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.