Ko je Tom spoznal Mašo mu je bilo všeč to, da je bila precej drugačna od drugih punc. Malo odštekana, nora, … pa tako lepa!

sex terapija igrajva se zdravnike

Spoznala sta se preko spleta in že po ogledu njenega profila je vedel, da je njegov tip ženske. Ni imela izpisanih običajnih puhlic o domačih živalih in veganstvu ampak je bil njen profil videti nekako takole:

“Oj trdi tiči. Me veseli, da vam vedno stoji, ampak tega nočem vedeti pred prvim zmenkom zato mi (vsaj prve 3 dni) ne pošiljajte fotk svoje “mašine”. Ime mi je Maša, nimam pa prav nobene večje povezave s cerkvijo ali mašo. Samo krstili so me v njej, pa še takrat sem zganjala celega hudiča. Sem neobičajna punca, ki obožuje izzive, sexy ideje in potovanja, ki vsebujejo slano vodo in palme. P.S. prosim ne vabi me infuzijo v lokal Palma.”

Tom se je takoj zaljubil v to drzno punco, ki mu je celo odgovorila na poslano sporočilo. Držal se je njene zahteve in ji prve 3 dni ni pošiljal fotk vsebine njegovih spodnjic. Je pa zato, to storila kar sama. Že po prvem zmenku je bila videti nora nanj, po enem tednu pa sta imela za seboj že nekaj dni spolne prakse. Tom je v teh dneh ugotovil, da mu bo trda predla, če bo ostal brez kondicije.

erotika in erotični oglasi

Maša se je rada igrala. Tako in drugače. Pred seksom je imela rada dolge uvode povezane v neko zgodbo. Povsem se je vživela v različne vloge in nasproti si je želela fukača, ki bi delil njene občutke. Tako je Tomu nek dan poslala SMS: “Hey hey … a se greva danes zdravnike? 👩‍⚕️😈”.

Tom je bil nad njenimi idejami vedno navdušen, a si nikakor ni želel beliti glave s tem kje bo našel zdravniško uniformo. Odločil se je, da bo pač njen pacient, ki ga muči stoječa batina.

V svoji “ordinaciji” ga je pričakala kot se spodobi. Oblečena v sexy zdravnico (ali pa bolj sestro) in pripravljena pomagati človeku v nesreči. Če bi bila njegova težava resnična, bi prekomerno trajajočo erekcijo zelo težko zdravil pri njej. Oblečena je bila v belo kratko tuniko pod katero je imela na sebi vroče rdeče perilo. V roki je držala velikansko injekcijo za katero je upal, da je ne bo uporabila na njem. Visoko punco so ogromne petke le še izdatneje podaljšale in naredile njene noge zares božanske.

Tom je sedel za njeno mizo in resno tarnal o svoji vsakodnevni težavi v hlačah. Prekleti tič se ni in ni želel spustiti z višav. Cele dneve mu je stal in to je bilo zanj seveda precej boleče. Vstala je, da bi si ogledala njegovo težavo. In kot nalašč je imel seveda takrat noro erekcijo. Samo vstopil je v njeno “ordinacijo” jo zagledal in takoj otrdel.

“Hmmm,” se je zamišljeno namrdnila in se sklonila k njemu, da so ji joški pokukali izza globokega izreza. “Tole bo pa kar problem.”

S prsti je preverjala stopnjo otrdline, se mrščila in na koncu resno dodala: “Dajva sleč hlače, da vidimo kaj se dogaja.”

Tomu je šlo na smeh, a je vseeno ostal profesionalno resen. Odpel si je gumbe na hlačah in jih potegnil vse do kolen, ter sedel nazaj. Zdaj se je pred njo vzpenjal pravcati nebotičnik. Okolica je bila prej betonsko igrišče kot kakšen travniček. Všeč so ji bili gladko urejeni fantje.

Malce ga je zaskrbelo, ko je segla po ogromni injekciji. Pretvarjala se je, da ga zdravi s posebno terapijo, potem pa sklenila, da se bo pobližje seznanila s težavo. Ubogega tiča je z roko potiskala sem in tja, kukala pod mošnjo, nato pa s svojim špičastim jezikom polizala vse od tam pa do vrha stolpa. Tomu je moda od ugodja vleklo v trebuh, z ritjo pa je dobesedno lebdel nekaj milimetrov nad stolom. Opazoval je svojo rešiteljico kako se z usti loteva njegove težave in se končno nekoliko bolj sprostil.

Težava z nabreklim tičem je bila očitno precej večja kot si je mislil. Njegova rešiteljica v beli uniformi je vzela tiča iz ust in vstala. Nadela si je zamišljen pogled, ki je skozi očala deloval še bolj resno kot sicer.

“Trdovratna zadeva, bi rekla. Mislim, da bo potrebna še druga terapija.”

sex terapija eroticne zgodbePotem si je razpela tuniko in mu pred oči nastavila svoje seksi telesce ovito v rdeče čipke, da je bila videti kot darilo na božično jutro. Na sebi je imela nek poseben modrc sestavljen iz rdečih trakov in zelo vroč spodnji del. Roke je uprla v boke tako, da je tuniko držala nazaj. Potem je stopila bližje in mu mednožje nastavila pred obraz.

“Poizkusiva z distrakcijo. Ukvarjajte s čim drugim, da pozabite na erekcijo.”

Ona to resno?! Medtem, ko ji bo Tom lizal češpljo naj bi njegov korenjak odšel spat?

Seveda je bila vse skupaj igra in Tom jo je igral dalje. Božal je njeno prelepo zadnjico in jo poljubljal na mednožje. S prsti si je odmaknila hlačke in mu pokazala rožnato, sočno lepotičko. Takoj se je z jezikom zapodil vanjo in povzročil kar nekaj stokanja in vzdihovanja. Spodaj pa je raketa še vedno čakala na polet. Ker tudi ta terapija ni zalegla, se je odločila za naslednjo.

“Izčrpala ga bova do onemoglosti, potem bo padel v nezavest,” je resno dejala in mu obrnila hrbet.

Z ritko se je spustila proti njegovemu naročju, umaknila spodnjice na stran in poiskala vrh čvrstega korenjaka. Potem se je zelo počasi nasadila nanj in se spustila vse do dna. Pacient je bil v nebesih in si nikakor ni želel, da bi njegov kurac prav tisti hip “ozdravel”. Držal je njeno seksi ritko in jo potiskal od sebe, da bi jo takoj zatem lahko spustil nazaj. Še nikoli se ni tako zelo dobro počutil pri zdravniku.

erotika in erotični oglasi

“Kaj pa če tudi ta terapija ne bo zalegla?” je vprašal.

“Potem pa nama, dragi moj, ostane le še ena reč,” je dejala in s prsti pobožala tesno luknjico med ritnicama.

Misel na to je bila kriva, da je zdržal precej manj časa kot bi sicer. Njena ritka se je vse hitreje odbijala od njegovega naročja in prišel je trenutek, ko je njegova injekcija spustila svojo vsebino naravnost vanjo. To je imela najraje in ga ves čas opozarjala naj ne troši svojih zdravilnih učinkovin po brisačah, rjuhah ali tleh.

Ko sta opravila je odšla iz svoje ordinacije in mu naročila naj opazuje reakcijo na terapije. Ker, če ne bo nič bolje, bosta morala preiti celo na alternativno zdravljenje. Tega pa pri njej očitno še ni spoznal.

DELI
Prejšnji članekEva na pomoč | Zakaj mi pri seksu tako hitro pride?!
Naslednji članekStrastna fafačica
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.