Če si bil Sabini všeč, si to takoj opazil. Še posebej kadar je imela na sebi le majico, skozi katero so silile izdajalske bradavičke.

Bila je vajena, da so jo fantje in moški opazovali, se naslajali nad njo in s pogledi pravzaprav govorili precej na glas, kaj vse bi z njo počeli. Vendarle je bila izjemno markantna ženska lepih oblin in privlačnega obraza ter nadvse zapeljivih oči. Iz njih je sevala posebna energija. Lahko bi rekli, da večinoma seksualna, ki je noro privlačila potrebne tipe.

Ta magnetna privlačnost je bila všeč tudi njenemu zadnjemu ljubimcu. Luka je bil samozavesten tipček, ki je užival v radostih življenja in vsem kar mu je to ponudilo. Kakšen teden dni nazaj mu je pred noge pripeljalo Sabino, njene zapeljive prsi in nagajivo ritko, ki je tako lepo plesala v njegovem naročju na zadnjih sedežih avtomobila.

Rajcalo ga je dejstvo, da so vsi zijali vanjo, kadar sta bila zunaj na pijači. Čutil je tiste nevoščljive poglede in skoraj vedno naletel na kakšno zanimivo situacijo, ko se je denimo vrnil iz toalete. Najbolj zanimivo je bilo, ko jo je nazadnje zalotil med spogledovanjem z nekim modelom, ki mu je šel še posebej na živce. Sicer ga njeno flirtanje ni motilo, z nasmehom je dal vedeti, da mu je to všeč in na nek način tipom poslal sporočilo naj odjebejo, ker tu nimajo kaj iskati.

Tokrat pa ni mogel spregledati njenih nabreklih bradavičk. Tako zelo, da je dobro vedel, kaj to pomeni. Prasec ji je stopil v glavo, zlezel med noge in oblizoval na daljavo tiste velike joške. Ne bo mu dal tega zadovoljstva. Za mizo se je vrnil po drugi strani, pri tem od zadaj brez sramu objel njeni dojki, ji šel s konicami prstov preko bradavičk, da se je zdrznila v stolu in ga pričakala s presenečenim pogledom in odprtih ust. Preden je sedel, je samozavestno pomežiknil tipčku, ki je plačal pijačo in izginil.

Tisti večer jo je kaznoval, ker je bila res prava prasička. V njegovem stanovanju sta nadaljevala z dobrim viskijem in se mečkala na udobni zofi. Njegovi spretni prsti so bilo vsepovsod pod njeno oblekico in zdelo se ji je, da ji po telesu gomazi na tisoče drobnih mravljincev, ki so zbadali vse najbolj občutljive točke. Bradavičke so jo skelele od vzburjenja, ko se je z mehkimi ustnicami podrgnil obnje. S prsti je počasi gnetel njeno muco, vmes pa v enakem tempu z usti objemal bradavičko, jo pozdravljal s konico svojega jezika in nanjo v presledkih spuščal vročo sapo.

Prsti so mu zdrknili v poplavljeno muco, da ji je za trenutek vzelo sapo, nato pa je v istem trenutku med ustnice vzel nabrekel gumbek, ki se je ponosno napenjal vrh njene krasne joške. Sesal ga je, oblizoval, na trenutke nežno ukleščil med zobe in ponovil vajo. Telo ji je v presledkih napenjalo in za trenutek se ji je zdelo, da skorajda lebdi nad zofo. Z muco, polno njegovih vražjih prstov, je silila navzgor nato pa spustila boke nazaj. Z roko je poiskala njegovega tiča, ki je bil vesel njene pozornosti.

Končno je lahko zapustil pretesne hlače in se je raztegnil v dlan. Sklonila se je k njemu in se s srčastimi ustnicami poigrala vrh nabreklega korenjaka. Njegovi prsti so bili še vedno v njej, jo vse intenzivneje fukali in zdaj je na vseh štirih vendarle lahko privzdignila svojo ritko. Tako zelo potrebna je bila, da je ne bi motilo niti, če bi v tistem trenutku za njen hrbet prišel še kdo drug. Mogoče kar tipček iz lokala, ki je Luko tako zelo razpizdil.

Uživala bi v tem sendviču dveh potrebnih in razjarjenih petelinov, ki bi se trudila za njeno pozornost in tekmovala kdo ji bo povzročil lepše občutke, priklical boljše in močnejše orgazme. Medtem ko bi fafala lepega kurca pred seboj, bi jo neznanec iz lokala fukal od zadaj, grabil za njene boke in jo nabijal na svojega potrebnega kurca. Tistega kurca, ki ga je do takrat zagotovo že vsaj dvakrat zdrkal nanjo doma. Ko se je tam v lokalu bežno pobožala po bradavičkah in ga pri tem zapeljivo gledala, ji je on vrnil z roko na svojem nabreklem mednožju. Fant je imel kaj pokazati in kadar je to skrito je še toliko bolj privlačno, zato je ni čudilo, da jo je Luka zalotil z izdajalskima bradavičkama.

Nekajkrat jo je nesramno usekal po zadnjici, da se ji je pekoče sladka bolečina zarezala v možgane. Pa ne tisti neznanec. Luka jo je šeškal po poredni zadnjici. Potem ji je nenadoma vzel tiča iz ust jo z njim nekajkrat ošvrknil še po licih in ustnicah, nato pa se ji izmuznil za hrbet. Z razprto dlanjo ji je šel po hrbtu, s konicami prstov sledil veliki tetovaži na njem in vmes z vrhom tiča drgnil po voljni muci, ga zarinil višje med ritnici in ga nagajivo potegnil nazaj preko sosednje luknjice, da se je zdrznila.

eroticne zgodbe naporen dan

Znova jo je usekal po riti, potem pa z roko prijel za tiča in ga zasadil vanjo. Bil je nesramen. Čutila je njegovo jezo, ki je bila posledica njenega spogledovanja v lokalu. Na ustnice se ji je prikradel nasmešek. Predstavljala si je tistega tipčka, kako ju opazuje, iz hlač vzame svojega tiča in si ga drka tam pred njo. Povsem pred očmi, nedaleč stran. Luka jo medtem divje fuka od zadaj, se zabija v njeno krasno rit in jo z roko prime za levico ter potegne nazaj za hrbet, da ji glava omahne na zofo. Z dlanjo druge roke pritisne navzdol njen obraz in ji navrže nekaj nesramnih besed. Všeč ji je takšno govorjenje med fukom.

Jezen je, res je jezen.

“Druge bi gledala prasička kaj?!” zarenči skozi zobe in ji kurca zabije v mokro pičko, da jo pošteno odnese naprej.

Njegov tempo se stopnjuje. Dobro čuti nabreklo kito v sebi in upa, da je vsaj tako blizu kot ona. Že prej, ko ji je obdeloval bradavičke bi ji skoraj prišlo, zdaj pa je bila tik nad prepadom v katerem jo je čakalo zgolj kopanje v nasladi.

“Pofukaj me prasec, daj me, drugače me bo on drugič,” je bila drzna.

Nekaj naslednjih trenutkov se ni v popolnosti zapisalo v njen dolgoročni spomin. Zgolj naval orgazmičnih občutkov, valovanje telesa, krikov in njegovih vzdihov, ko je skupaj z njo polnil tisti bazen užitka v katerem sta se znašla. Še vedno ga je čutila v sebi. Utripal je v objemu njene potešene muce, brizgal vanjo svoje vrelo seme in s prsti zakopan v njene dolge lase nemočno obležal na njenem usločenem hrbtu.

DELI
Prejšnji članekKaj je libido in kako vpliva na naše odnose?
Naslednji članekTe zanima erotična joga?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.