V svetu, kjer se stres in napetosti pogosto ujamejo med nas, si vsi želimo nekaj, kar bi združilo umiritev duha, krepitev telesa in dvigovanje strasti.

Vstopimo v svet erotike in erotične joge – nenavadne, a učinkovite poti do notranjega ravnovesja in razcveta strasti. Preveri, kako povezati jogijske principe z intimnostjo in upoštevaj, da bo dala boljše rezultate, če jih bosta izvajala skupaj s tvojim partnerjem ali partnerko.

Tantrične vaje za povečanje energijske harmonije

Prvi korak v svet erotične joge je razumevanje tantričnih vaj. Te vaje krepijo medenične mišice in vzpostavljajo povezavo med partnerjema. Z izvajanjem skupnih dihalnih tehnik in zapletenih položajev se ustvarja edinstvena energijska harmonija, ki jo bosta začutila tako fizično kot čustveno.

Erotična joga

 

Yab Yum:

    • Pri tej vaji partnerja se sede drug proti drugemu objameta, pri čemer moški sedi s prekrižanimi nogami, ženska pa sedi na njem. Medtem ko sta tesno povezana, se osredotočata na sinhronizirano dihanje in ustvarjanje intimnega energetskega pretoka.

Maithuna:

    • Maithuna je tantrični ritual, ki združuje fizično in duhovno povezavo med partnerjema. Vaja običajno vključuje skupno kopel, čuječe dotike in združitev telesa ter duše, s poudarkom na zavestnem prebujanju čutov.

Tantrična meditacija:

    • Sedi v udoben položaj s partnerjem in se osredotoči na sinhronizirano dihanje. Dihanje naj bo počasno in globoko, s partnerjem pa se čustveno poveži preko dihalnih ciklov. To vajo lahko izvajata med ljubljenjem ali kot samostojno prakso.

Seksualna kontinuiteta:

    • Pri tej vaji gre za vzdrževanje fizičnega stika brez orgazmičnega vrhunca. Partnerja se zavedata, da je užitek lahko konstanten tok, brez nujnosti zaključka. Poudarek je na počasnem in zavestnem doživljanju telesnih občutkov.

Karezza:

    • Karezza je praksa poljubljanja, nežnih dotikov in intimnosti brez fizičnega zaključka ali orgazma. Vaja poudarja dolgotrajen in povezan odnos, kjer partnerja raziskujeta užitek brez pritiska doseganja vrhunca.

Duševna raziskovanja preko senzualne meditacije:

Senzualna meditacija je odličen način za odkrivanje lastnega telesa in telesa partnerja. S poudarkom na čuječnosti in počasnem raziskovanju dotikov, bosta razkrila skrite občutke in nove poti do užitka. Razsvetljenje se ne dogaja le na jogijski blazini, temveč tudi v intimnih trenutkih.

Afrodiziak za vse: joga položaji, ki povečajo spolno željo:

Poznaš jogijske položaje, ki so hkrati naravni afrodiziaki? Nekateri položaji, kot je “Bridging Butterfly,” ne raztegujejo le mišice, temveč povečujejo pretok krvi v medenično območje, kar vodi do povečane spolne želje. Preveri, kako lahko jogijski položaji postanejo tvoje skrivno orožje v spalnici.

Ohranjanje prisotnosti s Kamasutro:

Kamasutra joga prinaša svež veter v klasično spolno poznavanje. S svojo mešanico fizičnih položajev in duhovne povezave spodbuja globoko prisotnost v intimnih trenutkih. Ta praksa uči, kako ostati v trenutku, ne glede na to, kako vroče postane.

Čustvena inteligenca in spolnost:

Pogosto pozabljamo, kako čustva vplivajo na našo spolnost. Erotična joga postavlja čustveno inteligenco v ospredje. Raziskuj, kako razumevanje čustev, komunikacija in sprejemanje lastnih občutkov okrepijo tvojo intimnost in pripomorejo k trdnejši povezavi s partnerjem.

Erotična joga ni le način za izboljšanje spolnosti, temveč tudi pot do celostnega dobrega počutja. Združevanje jogijskih principov z intimnostjo prinaša edinstveno izkušnjo, ki ti bo pomagala odkriti nove ravni užitka in povezave v tvojem življenju.

DELI
Prejšnji članekIzdajalske bradavičke
Naslednji članekZaupajte partnerju svoje seksualne fantazije!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.