OnlyFans je spletna platforma, ki je v zadnjem času pridobila veliko pozornosti.

S svojim konceptom, ki omogoča ustvarjalcem vsebin za odrasle, da svoje vsebine delijo in zanje zaračunavajo, je postala priljubljena destinacija za tiste, ki želijo ustvariti in monetizirati svoje ekskluzivne vsebine.

Oglejmo si, kako se je OnlyFans sploh razvil, kaj je bil prvotni namen platforme in kaj je danes tam najbolj priljubljeno. Prav tako sledijo nasveti za tiste, ki bi se radi pridružili platformi, a ne vedo, kje in kako začeti ter kakšni so poslovni modeli.

Eva erotično perilo

Zgodovina platforme

OnlyFans je bil ustanovljen leta 2016 s strani britanskega podjetnika Tima Stokelyja. Prvotni namen platforme je bil omogočiti ustvarjalcem vsebin, da svoje delo delijo s svojimi oboževalci in podporniki ter zanje zaračunavajo. Sprva je OnlyFans pridobil popularnost med glasbeniki, igralci in vplivneži, ki so na platformi ponujali ekskluzivne vsebine, dostopne le za naročnike.

Vendar pa je platforma v zadnjih letih pridobila še večjo prepoznavnost v industriji za odrasle. Ustvarjalci, kot so modeli, igralci in ustvarjalci erotičnih vsebin, so začeli izkoriščati OnlyFans kot platformo za distribucijo svojih vsebin in komunikacijo z občinstvom.

Platforma je postala znana po tem, da omogoča ustvarjalcem, da prodajajo svoje slike, videoposnetke, avdio vsebine in tudi nudijo interaktivne možnosti, kot so klepeti v živo. Z uvedbo plačljivega naročniškega modela je OnlyFans omogočil ustvarjalcem, da ustvarijo stalne prihodke iz svojega dela.

Po zadnjih raziskavah Slovenci sodimo na visoko 9. mesto po obsedenosti s tem portalom. Na svetu!!!

Danes je OnlyFans postala ena najbolj priljubljenih platform za ustvarjalce vsebin za odrasle. Številni ustvarjalci, vključno z modeli, igralci in pisatelji, izkoriščajo platformo za prodajo svojih ekskluzivnih vsebin.

OnlyFans ponuja enostavno uporabo, prilagodljive možnosti cen in komunikacijo z občinstvom prek neposrednih sporočil. Naročniki imajo dostop do ekskluzivnih vsebin svojih najljubših ustvarjalcev, medtem ko ti ustvarjalci zaslužijo na podlagi mesečnih naročnin in napitnin.

Če se želiš pridružiti OnlyFans in izkoristiti njegove možnosti, je tule nekaj nasvetov:

Določi svoj namen

Preden se pridružiš OnlyFans, si jasno določi, kaj želiš doseči s platformo. Ali želiš ustvarjati in prodajati tekstovne vsebine, slike, videoposnetke ali avdio vsebine? Razmisli o svojih močnih straneh in tistem, kar najbolje ustreza tvojim spretnostim in interesom.

Razvij svojo blagovno znamko

Pomembno je, da razviješ svojo edinstveno blagovno znamko in jo promoviraš na platformi. Navdušuj s svojo estetiko, slogom pisanja in vsebinsko ponudbo. Prilagodi svoje vsebine tako, da izstopajo in privabljajo ciljno občinstvo.

Nastavi primerne cene

Premisli o tem, koliko želiš zaračunati za svoje vsebine. Upoštevaj vrednost svojega dela, povpraševanje na trgu in cene konkurence. Lahko ponudiš tudi različne ravni naročnin z različnimi ugodnostmi, da privabiš več naročnikov.

Ohrani doslednost

Redna objava vsebin je ključnega pomena za ohranjanje zanimanja in podpore tvojega občinstva. Načrtuj svoj urnik objav, da ohraniš redno prisotnost in obveščaš svoje naročnike o novih vsebinah in dogodkih.

Komuniciraj z občinstvom

Odzivaj se na komentarje, odgovarjaj na sporočila in ponudi prilagojene vsebine, ki odražajo želje in fantazije tvojih naročnikov. Gradi skupnost in vzdržuj oseben stik s svojimi sledilci.

Kaj boš počel/a na OnlyFans je seveda tvoja izbira, vendarle pa imej v mislih, da je platforma dandanes znana predvsem zaradi ustvarjalcev vsebin za odrasle in ti bo morda nekoliko neprijetno vabiti sledilce z Instagrama na svoj nov OnlyFans profil, če bo namenjen receptom ali vzgajanju zelenjave.

DELI
Prejšnji članekSeks v troje? Zakaj pa ne?!
Naslednji članekSpreminjanje spolnih navad po svetu
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.