Seks v troje ali “Trojček”, en moški in dve ženski, po možnosti lepo zaobljeni in prsati, to si želi doživeti skoraj vsak predstavnik ‘močnejšega’ spola

seks v trojeTako vsaj trdijo, če prisluhnemo njihovim moškim pogovorom, in tako lahko sklepamo, če si pogledamo katerikoli erotični film, ki jih tako ali tako v večini režirajo moški.

Kaj pa – naši moški? Tisti, s katerimi delimo posteljo in kopalnico, tisti, ki tako radi zatrjujejo, da nas imajo neskončno radi in da nas nikoli ne bi prevarali? Če so do nas resnično iskreni, nam bodo slej ko prej priznali, da so že sanjarili o tem, kako se nam je naša seksi prijateljica pridružila v postelji in kako neskončno so uživali, ko sta se dve ženski ukvarjali z njim.

Moški imajo to namreč neskončno radi. Da se ženske z njimi ukvarjamo. Da jih razvajamo, ljubkujemo in če je žensk več, toliko bolje. Sploh pri seksu.

“Pa to drži? Ali si moški resnično želijo uresničiti svoje fantazije?”

Na prvo žogo je odgovor kot na dlani: Seveda si želijo!

Želijo si, da bi bila njihova partnerka najboljša ljubimka na tem svetu, ob tem pa še odprta za kako novost, sploh tako, ki bi si jo izmislil gospod moški. To, da bi v posteljo povabili še prijateljico, seveda ni nikakršno varanje, to je zgolj ‘nadgradnja’ naše fenomenalne, neskončne in popolne ljubezni.

Kaj pa, ko jih ženska postavi pred izziv in resnično želi uresničiti partnerjevo (in svojo) fantazijo? Kaj v trenutku, ko se nekje najde prijateljica, ki je pripravljena popestriti spolnost nekega para?

Moški so racionalna bitja in čeprav sanjarijo o seksu z drugimi ženskami, hočejo stvari razumeti.

Moški so tudi (čeprav to vedno znova skušajo skriti) neskončno posesivna bitja in nič ni hujšega, kot da jim nekdo vzame njihovo žensko.

In točno to se pri seksu v troje zgodi. V moških sanjah je namreč vloga obeh žensk, da razvajata moškega, da se mu absolutno podredita in sta tam torej samo zato – da je potešen moški. Seveda pa je vsakemu, ki uporablja glavo (in to moški naredi, ko se mu ponudi priložnost za uresničitev sanj) jasno, da ženska, ki je pripravljena v posteljo sprejeti še eno žensko, precej svobodomiselna. Da želi uživati tudi v seksu z žensko. To pa pomeni, da se ne bo ves svet vrtel samo okoli moškega, ampak tudi okoli dveh žensk.

IŠČEŠ SEX? “Poišči svoj “trojček”!

In kaj, če bo ‘moja’ ženska bolj uživala v seksu z drugo žensko, kot pa z mano? Kaj, če ne bom zmogel potešiti obeh? In tu se sanje vsakega moškega začnejo spreminjati v nočno moro. Kaj, če bosta ženski uživali? Kaj, če se bo moja zaljubila v drugo? Kaj, če postaneta ljubimki? Kaj, če potem jaz ostanem sam?

Eva pomežikSeks v troje kar naenkrat ni več tako zelo zabavna stvar, kot je bila, in zna se zgoditi, da bo moški – zmrznil. Odrekel se bo uresničitvi svojih sanj in se zadovoljil s seksom v dvoje in občasnim gledanjem erotičnih filmov. Mogoče bo celo malce postrani gledal svojo partnerko, ki si je drznila predlagati uresničitev nekih sanj in s tem dokazala svojo nemoralnost.

Je že tako, da je v življenju včasih bolje, da sanje ostanejo sanje. V trenutku, ko jih poskušamo uresničiti, lahko namreč svojo sanjskost kaj hitro izgubijo. Tudi in predvsem – ko gre za seks.

Moškim tako toplo priporočam, da premislijo, preden odprejo usta in razložijo, kako neskončno fino bi bilo, če bi v posteljo zlezla še prijateljica. Ženskam priporočam, da naredijo isto. Če se izkaže, da imamo v resnici ob sebi sproščenega človeka in če smo prepričani, da si želimo poizkusiti, ne oklevajmo. Baje se živi samo enkrat!

DELI
Prejšnji članekNeznanec s poroke
Naslednji članekKaj je Only Fans in zakaj toliko hrupa okoli tega portala?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.