Se tudi ti sprašuješ zakaj v erotičnih filmih toliko šeškanja in zakaj je videti, da bejbam to dejansko paše?

Zato, ker je res!

Ne glede na to za koliko fetišev smo že slišali in kako bizarni so nekateri med njimi, pa je spanking (šeškanje) izjemno priljubljen in ne-nevaren. Seveda pa ni vsakomur do tega, čeprav je delež tistih (navadno žensk), ki si tega želijo a ne upajo priznati, precej večji.

Komunicirajta!

Da bi ON vedel, če njej šeškanje paše, bo moral izbrati eno od dveh poti. Prva je, da jo bo med seksom nekajkrat nežno počil z dlanjo po ritnicah, druga pa, da jo bo vprašal. Ker je pri obeh variantah seveda prisotne precej nelagodnosti, je še najbolje, če se zgodi tisto tretje. ON si nikakor ne želi izpasti grobijan (razen kadar si ONA od njega to želi).

erotika in erotični oglasi

Tretja opcija je seveda tista, ko ONA v postelji prizna, da se ji zdi to seksi. In že samo to priznanje bo prebudilo vajine strasti kot bi pravkar opravila s predigro. Njemu bo srce pospešilo in napolnilo s krvjo organ, ki si ga ona tako zelo želi. Ko pride do tega trenutka, je treba zgolj še priliti olja na ogenj.

Kako se lotiti šeškanja?

Ko si ONA želi biti našeškana je dobro da ON zavzame položaj pri katerem bo to lahko počel. Najlažje je kadar ONA leži na trebuhu, ali pa se mu ponudi na vseh štirih. Na njenih ritnicah se bo sredi noči zasvetil rdeč napis “Našeškaj me dragi!”. Naj bo vsakič manjše presenečenje. Ne udarjajte jo v enakem ritmu.

Bdsm erotične zgodbe Brita

Ne želi si biti pretepena, samo našeškana. Lahko jo ošvrknete po ritnicah s konicami prstov, ali pa s celotno dlanjo. Enkrat nežno, drugič nekoliko močneje, spet tretjič po drugi ritnici. Njeni vzdihi in ječanje vam bodo povedali ali ste na pravi poti. Spanking naj ne bo uvod v vajin vroč večer. Vzburjenje se prične z vročimi poljubi, božanjem, oboževanjem telesa, ki se opazno prebuja.

Zakaj šeškanje paše?

Poizkusita nekaj novega, raziskujta

In še poglavitno vprašanje seveda, zakaj nam šeškanje sploh paše? Sama zase lahko rečem, da me pri tem prevzamejo posebni občutki. Dejstvo je, da mi to ne paše z vsakim. Mora v meni pritisniti na prave gumbe, da iz globin potegnem tisto najbolj pohotno Evico, ki si želi … vsega!

Občutek, ko me iznenada “klofne” po zadnjici mi je tako seksi, da ne znam opisati. Počutim se tako seksi, zaželeno in neustavljivo. Vem, da sem ga obnorela do konca in v njem prebudila tisto žival, ki mi bo v nadaljevanju noči dala prav vse kar si bom najbolj želela. Nekje sem prebrala, da nam bejbam to paše zato, ker se z udarcem po zadnjici tresljaji prenesejo do bližnjega stičišča živčnih končičev, ki skrbijo za prenašanje informacij našega užitka.

Z roko ali …?

erotične fantazijeSpanking ali šeškanje se lahko izvaja na več različnih načinov. Eden od teh je seveda z roko. S prsti ali celo dlanjo. Še najbolj me je obnorel ljubimec, ki me je med divjim jahanjem od zadaj izmenično udarjal z leve in desne. Povsem brez opozorila ali kakšnega prepoznavnega vzorca. Mešalo se mi je od tistih zaporednih orgazmov, prisežem.

Za spanking se lahko uporabijo tudi pripomočki kot je denimo bič kakršnega je moč kupiti v erotičnih trgovinah. Obstajajo seveda tudi drugi pripomočki, kot tudi predmeti, ki jih imamo doma (ravnilo, šiba, …). Je pa potrebno ob tem vendarle biti nekoliko bolj previden, saj občutek pod dlanjo izgine in je hitro lahko preveč.

Še nimaš partnerke ali partnerja za vroče “šeškanje”? Skoči na urgenca.com! 🔥

Še tretji način, ki mi je tudi všeč pa je, ko me po ritnicah nagajivo našeška kar s svojim korenjakom. Seveda je ob tem dobro, če ga je dovolj skupaj. Pa ne le po zadnjici. Takšen spank punce nadvse obožujemo tudi po “ta mali”. Zdaj pa dovolj o tej temi, ker že čutim kako se prebujajo mravljinčki v mojem telesu, ob sebi pa nikogar drugega razen tipkovnice.

Vsekakor pa mu bom ta hip pisala, da ga hočem danes!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.