Velikokrat v medijih prebiram kako so globoko v sebi tudi ženske polne erotičnih fantazij in, da se vse bolj odpirajo okolici.

Eva Erotika

Kaj pa v Sloveniji? Se Slovenke že počutimo dovolj “odprte”, da bi svojim prijateljem in sogovornikom nasploh, priznale kakšne spolne fantazije gojimo globoko v sebi?

Jaz lahko zase rečem, da že dlje časa. Potem pa je seveda razlika ali se pogovarjam s svojo najboljšo prijateljico, trenutnim ljubimcem ali znanko katero vidim enkrat na mesec. Povsem nekaj drugega so spet sodelavci, sodelavke in na koncu seveda družina. Vsem pa ja ne bom šla razlagat, da sanjarim kako me neznanec raztrga v dvigalu, si me vzame od zadaj in grozeče stiska za vrat.

erotika in erotični oglasi

Kaj pa ostale?

Zelo dobra prijateljica (ne bom je imenovala) mi je pred časom zaupala:

“Obožujem zgodbe v stilu 50 odtenkov sive! Rada bi, da imela v postelji tipa, ki je vroč, ga ne poznam najbolje in bi me imel zvezano, vklenjeno, karkoli. Jaz bi bila oblečena v seksi perilo in vedela, da ga rajca vse na meni. Potem bi se me on dotikal in me poljubljal kjer bi hotel. Nič ne bi mogla, … zvezana, … mmm. Vsa potrebna bi ga prosila naj me pof..a, on pa bi se mi samo smehljal. Vse dokler me ne bi res.”

Hmm, sem se kar malo zamislila. Takšne je namreč ne poznam. Bejba na zunaj deluje povsem običajna punca tridesetih let, redno razočarana v ljubezni. Z nobenim tipom ni zdržala dlje kot pol leta. In zdaj se mi počasi svita zakaj. Težko je najti “gospoda Greya” od katerega ne bi hotela nikoli več.  Takšne punce potem svoje fantazije potešijo tudi s pomočjo portalov za sex oglase kot je denimo URGENCA.COM 🔥.

Fantaziranje o seksu z žensko

Tudi sama jih imam zato se prav nič ne čudim kolegici, ki mi je to enkrat zaupala. Zase je menila, da nekaj ni v redu z njo saj nikoli ni bila zagledana v dekleta pač pa so ji bili všeč fantje že od osnovne šole dalje.

“Katastrofa! Že nekaj časa me draži misel na to, da bi se dala dol s sodelavko. Nikoli nisem na punce gledala na tak način, ampak o njej se mi dobesedno sanja v budnem stanju. Sanjarim kako se poljubljava v temnem kotičku ulice. Kako me prime spodaj in me povabi k sebi domov. Tam se slačiva, raziskujeva, mokra sem že ob sami misli na to 😲.”

Najbolj mami tisto neodkrito

Ni rečeno, da bi s početjem nadaljevale, ko bi enkrat poizkusile. Ampak tako rade bi … na primer seksala z dvema moškima. Tudi o tem sanjarijo nekatere ženske, a le redke si upajo to tudi poizkusiti. Na pamet bi rekli, da je za to vedno možnost, ker tipi so pa ja vedno za takšne reči. Napaka! Tudi tipi so ljubosumni in, ko gre beseda o tem, da nekdo drug seksa z njegovo žensko … huh.

Seveda si lahko ona ob svojem ljubimcu zaželi v postelji drugo bejbo. On bo vsekakor vzhičen 😅. Opazoval bi svojo drago kako drugi punci liže tamalo ali obratno. Jezdil najprej eno in potem drugo vse do nezavesti, ko bi zaspal med parom jošk.

Darila za vse!

  • FANTJE… za vse nove uporabnike urgenca.com imam prav posebno darilo in sicer 3-dnevni BREZPLAČEN preizkus portala!

  • PUNCE… wooohooo, uporaba urgence je za vas BREZPLAČNA do 31.1.2023!

  • UPORABNIKI, ki že uporabljate urgenca.com, a niste plačniki, lahko za dostop do vseh funkcij v veselem decembru izkoristite VROČ POPUST -60%!

Seks z neznancem

seksi moski z darilomŠe ena od pogostih ženskih fantazij. Da bi se srečala z nekom v temni ulici in bi jo on zgrabil ter opravil z njo v nekaj trenutkih. Posilstvo? No ja, sliši se že res tako, a ženski možgani včasih tovrstne fantazije dojemajo drugače. Še ena situacija z neznancem je na zabavi pri prijateljici kjer se skrivaj opazujeta (on ima s seboj celo punco), ampak signali so premočni. Končata v kopalnici zgoraj in on jo nasadi kar na umivalniku medtem, ko v ogledalu opazuje njene orgazmične grimase. Ne predstavita se, ne rečeta nobene in nikoli več se ne srečata.

Fantazij je seveda še precej več, od vročih fotografij poslanih preko telefona do uporabe običajnih in manj običajnih spolnih igračk. Vsem pa je skupno eno in sicer raziskovanje neznanega v svetu spolnosti.

Nikar se samo ne sprašujte ampak si dovolite biti drzne in drzni, ter uresničite svoje spolne fantazije. 🔥

DELI
Prejšnji članekVse naj v 2023! Darila za vse!
Naslednji članekKaj je spankanje in zakaj nam paše?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.