Na svetu obstaja ogromno fetišev in rekla bi, da kolikor ljudi toliko različnih fetišev. Tokrat se bomo dotaknili prav posebnega. “Latex fetiša”!

Nekomu se neskončno seksi zdijo ženske in moški v oprijetem usnju, drugim so všeč tako oblečeni, spet tretjim morda uniforme. Med mnogimi fetiši pa obstaja še en prav poseben, ki se imenuje Latex fetiš. Tovrstni fetišisti obožujejo pogled na spolnega partnerja, ki je odet v tako-imenovano latex ali PVC oblačilo. Nekateri bodo rekli, da gre za dva različna fetiša in dejansko bi imeli prav. Sama pa si bom tokrat drznila oba združiti v eno saj se mi zdita precej podobna in neznansko sexy 🔥🔥🔥.

Ko je govora o razlikah med obema velja povedati, da za Latex fetiš velja, da gre za “gumi fetižizem” medtem, ko pri PVC prevladujejo materiali iz plastike, PVC in polivinila. Fetišisti, ki se navdušujejo nad Latexom so, ali sami oblečeni vanj ali pa radi opazujejo druge. Seveda gre skupaj tudi oboje. Vzburja jih občutek gole kože (latexu rečejo tudi “druga koža”), ki pa je dejansko skrita pod materialom. Ta tesno objema vse dele telesa, oblačila pa so nemalokrat dodelana tako, da je možen dostop do spolnih organov, ritke in prsi.

Materiali za spolne igračke

Ni nenavadno, da oblačila iz teh materialov vzburjajo poželenje, ko pa je kopica spolnih igračk izdelana iz njih. Različni dildi, analni čepi in podobno so narejeni iz podobnih materialov in barv in verjetno prav od tod navdušenje nad oblačili iz Latexa in PVCja. Pri tem pa kreativnost ne pozna meja. Tako lahko na primer kupite le hlačke iz Latexa z odprtino med nogami ali pa kar oblačilo, ki v celoti prekrije telo, vključno z glavo in obrazom. Seveda ostane odprtina za usta 😉. Lahko se recimo oblečete v zapeljivo CatWoman.

Sexy Tv Land GIF by YoungerTV - Find & Share on GIPHY

Sexy oblačila iz latexa vsi povezujejo z visokim sijajom kar pa načeloma ne drži. Latex je v osnovi v mat barvah, do visokega sijaja pa pride zaradi uporabe za to namenjenih premazov in sprejev. Torej, ne bodite razočarani, ko boste iz Amazonove škatle potegnili oblačilo, ki ne bo vse svetleče in bleščeče. Za oblačila iz latexa je potrebno redno skrbeti saj bi se v nasprotnem primeru dokaj hitro razpadla. Po uporabi je potrebno oblačila očistiti s posebnim milom, ko so suha pa nanje nanesti še poseben puder. Ne rečejo latexu kar tako “druga koža” mar ne?

Za nekatere morbiden fetiš, za druge pa nekaj kar jih spravi v delirij. Jaz pravim, naj ima vsakdo svoje veselje in uživa v njem. Življenje brez strasti, ne glede od kod prihaja, je preveč dolgočasno.

DELI
Prejšnji članekLubi, ti paše sladoled?
Naslednji članekPetkovo ritkanje
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.