Ko dokaj odprto počneš nekaj nepredstavljivega za večino, težko računaš, da bo ostalo skrivnost. A Karin je menila, da bo vseeno lahko tu in tam potegnila kakšnega tiča in si plačala najemnino.

Preko vročih oglasov je iskala “stranke” in to na dokaj premeten način. V resnici se sploh ni ponujala. Bila je gor, njen opis je bil povsem spodoben, nekoliko kinky pač, fotke pa ravno prav nagajive in ne pornografske.

Klepetala je s tipi in se izogibala tistih brez slik, saj ni želela naleteti na nekoga, ki bi jo poznal. V resnici ji je šlo kar dolgo precej dobro. Nekajkrat tedensko se je s kom dobila na parkirišču v njegovem avtu, se malce pogovarjala zabavala in vmes potegnila tiča iz hlač.

Vedno je izbirala lepe tipe, ki so ji bili seksi. Želela je uživati v tem početju in ne zgolj služiti denar. V resnici tako zelo nujno spet ni bilo. Na neki točki si je morala priznati, da enostavno obožuje kurce in se jih ne more nagledati ne zasititi. Imela je sicer fanta, a ji je bil en kurac čisto preveč dolgočasen.

Ob tem pa še pretirano živahen ni bil. Karin je potrebovala adrenalin. Njena narava je sekala iz njenih vijoličnih las, choker okoli vratu pa je pričal, da je globoko v sebi zelo drzna punca. Če si jo poznal, si malce čutil, čeprav se je vedno zelo spodobno vedla v svoji družbi. Rada je imela svoje prijatelje in prijateljice, ki jih ni želela izgubiti na račun tega, da je počela določene reči, ki so jih večinoma označevali za kurbarijo oziroma prostitucijo.

Ni se imela za prostitutko. Enostavno je združila prijetno s koristnim. Fantje so ji sami ponujali nagrade. Nikoli ni zahtevala določenega zneska niti ni namigovala, da hoče denar. Je pa znala s pogovorom preko chata tipom pokazati, da je romantika in veza z njimi ne zanima. Niso se kaj dosti pritoževali. Bilo ji je všeč, da se je pojavilo nekaj rednih, zato ji ni bilo treba siliti v težave. Vseeno pa ji hudič ni dal miru, ko je videla lepega kurca.

Tako se je zapletla z nekom čigar obraza ni poznala. Na slikah v profilu je videla le zapeljivo moško telo in, kar jo je najbolj pritegnilo, noro lep kurac. Obrezan, čvrst in poln, z lepo nabreklo glavico, ki je v njenih ustih takoj sprožil naval sline. Občasno je tudi fukala, a zelo redko. Pogovor, faf in lahko noč. Pri tem tiču pa so ji zaigrale melodije iz pekla. Želela si ga je v sebi, v ustih, povsod…

Pogovor s tipom ji je bil všeč, bil je vešč besedičenja in ravno prav zapeljiv ter drzen. Ni ji želel razkriti obraza. Dejal je, da se boji, da ga bo kdo prepoznal. Bil je namreč v resni zvezi. Opisal ji je svojo ženo in kakšne težave ima z njo, zato je rekla, da pozna zelo podobno žensko in bi jo sama na njegovem mestu že pustila.

Treba se je imet fajn, fukat s privlačnimi osebami in uživat življenje. To je bil njen moto in on se je lahko le strinjal. Dobila sta se na precej temnem parkirišču, ki ga je že kar dobro poznala. V temi ni dobro videla njegovega avtomobila, a je ocenila, da je lepo prostoren. Segla je po kljuki, odprla vrata, si nadela seksi nasmešek in sedla.

Notranja lučka je še ravno prav časa gorela, da si videl kako ji je pogled na tipčka v trenutku izbrisal nasmešek z obraza, čokoladno polt pa je zmenjala bledica. Bil je Roman, njen frend in zdaj je vedela, zakaj se mu je njegova žena zdela tako znana. On jo je prepoznal že prej. Uporabljal je isti portal kot ona, klikal po zanimivih profilih, potem pa po naključju opazil tisti choker okoli njenega vratu. Čeprav obraza ni videl, je vedel, da je Karin. Pramen vijoličnih las v kotu slike je le še potrdil njegove sume. In takrat si je zamislil blazno drzen načrt.

Prvoten šok so zamenjale salve smeha, nato pa sta se odkrito pogovorila. On ne bo povedal svojemu frendu (njenemu tipu), ona seveda ne njegovi ženi in njeni sodelavki. Še dobro, da v chatu ni namigovala na kakšno plačilo. Vsaj to je bilo nekoliko lažje. Pomislila je, da je nikoli ni tako zelo privlačil, ko pa ga je videla golega, je njena muca utripala samo še po njem.

Adrenalin, poželenje, avantura, prepovedano…

Nikoli ne bo pozabila trenutka, ko je toplega kurca potegnila iz njegovih hlač, se spustila v njegovo naročje in ga vtaknila v usta. Tako blaženo je zaječal in jo pobožal po glavi, da bi to počela ves čas. Res je imel lepega kurca, ki je bil dobesedno ustvarjen zanjo. Kasneje mu je nataknila kondom in sedla nanj, a pri tem ni pomislila, da je bilo to morda videti nenavadno. Da je prišla tako pripravljena namreč.

Vedno je imela pri sebi kondom, saj ni vedela ali je ne bo morda zamikalo, da bi se nasadila. Ni se vedno končalo pri fafanju in polnih ustih sperme. S hrbtom se je naslonila na volan, se s koleni odrinila od sedeža in pustila, da jo je fukal od spodaj. Pri tem ga je gledala v oči in ugotavljala, da jo naravnost požira z njimi.

“Vedno si mi bila tako pofukljiva,” je priznal in pobožal njene velike prsi. “Ne morem verjet, da te imam na svojem tiču.”

“Ne navadi se ljubček,” je rekla in se spustila navzdol nazaj v njegovo naročje povsem do konca. “Danes ti, jutri drugi.” Se je nasmehnila.

Bila je precej surova okoli tega in ji ni bilo mar kaj si kdo misli. Vseeno pa ne bi želela, da njen fant izve. Zato se bo z njim morda dobila večkrat. No ja, pa saj tudi slab ni.

DELI
Prejšnji članekSeksting: Razburljiva umetnost seksa na daljavo
Naslednji članekDragi, jaz bi imela igračko ... saj veš, »tisto« igračko
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

1 KOMENTAR

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.