Seksting ali sexting, je kombinacija besed ‘sex’ in ‘texting’, predstavlja digitalno obliko intimnosti, ki je postala neizogiben del sodobnih spolnih izkušenj.

Kot orodje za ohranjanje strasti med partnerji na daljavo ali kot način za izražanje želje do nekoga novega, seksting predstavlja edinstveno izkušnjo, ki vsebuje tako pozitivne kot tudi potencialno negativne vidike.

Dobre lastnosti sekstinga

vroca zgodba avdio video sex
Avdio/Video sex na Urgenca.com
 • Ohranjanje Strasti na Daljavo
  Seksting se pogosto uporablja kot sredstvo za ohranjanje intimnosti med partnerji, ki so ločeni z večjo oddaljenostjo. Izmenjava porednih besedil in slik lahko nadomesti fizično prisotnost in ohranja iskro med odnosi na daljavo.
 • Raziskovanje fantazij
  Z vidika zasebnosti in udobja doma seksting omogoča ljudem, da izrazijo svoje fantazije, o katerih se v resničnem življenju ne bi tako lahko pogovarjali. Seksting tako postane način za raziskovanje spolnih želja in izboljšanje intimnosti.
 • Odvračanje od stresa
  V sodobnem hitrem tempu življenja lahko seksting deluje kot odlično razvedrilo in odvračanje od stresnih situacij. Pogovori polni humorja in nagajivosti lahko vzbudijo pozitivna čustva ter izboljšajo splošno počutje.

Negativna plat sekstinga

 • Možnost zlorabe in izsiljevanja
  Kot pri vsaki obliki digitalne komunikacije obstaja možnost zlorabe, kjer se lahko intimne slike in besedila uporabljajo za izsiljevanje ali širjenje brez privoljenja. To poudarja pomembnost zaupanja med udeleženimi in previdnosti pri deljenju vsebin.
 • Varovanje zasebnosti
  Seksting lahko prinese tudi nevarnosti glede varovanja zasebnosti. Priporočljivo je, da osebne podatke delite samo s tistimi, ki jim zaupate, in da se zavedate morebitnih posledic širjenja intimnih vsebin brez privoljenja.
 • Privoljenje je ključno
  Preden se lotite sekstinga, se prepričajte, da imate privoljenje vseh udeleženih strani. Spoštujte meje in se pogovorite o svojih pričakovanjih.
 • Ohranjanje identitete
  Skrbno pazite, da ne izdajate preveč osebnih informacij in da ostanete anonimni, če se tako odločite. Previdnost pri deljenju fotografij in videoposnetkov je v tem pogledu ključna, zato naj na slikah ne bo viden vaš obraz.
 • Izogibanje zlorabi
  Čeprav je večina ljudi na tej poti iskrena, je pomembno biti previden in prepoznati morebitne znake zlorabe. Če se počutite nelagodno ali ogroženo, nemudoma prekinite komunikacijo.

Seksting je lahko varen in razburljiv način za ohranjanje strasti ter raziskovanje intimnosti na daljavo. Pomembno pa je, da se tega lotimo z zrelostjo in pozornostjo do potencialnih pasti. S pravilno komunikacijo, spoštovanjem in pazljivostjo, lahko seksting postane odličen način za popestritev spolnega življenja in povečanje povezanosti med partnerji.

Sekstaj varno na Urgenca.com!

Avdio video sex zmenki na Urgenci
Samozadovoljujva se v dvoje!

Urgenca je popolnoma varen portal za vroče zmenke, kjer se lahko pogovarjaš s popolnimi neznanci, se spoznavaš in tudi deliš svoje vroče fotke ter erotične fantazije. In ne samo to. Lahko spoznaš tudi osebo s katero bosta vse to v kratkem počela kar skupaj, v živo!

Registracija na portal je popolnoma brezplačna, kasneje pa lahko ob nakupu ene izmed članarin dostopaš še do številnih drugih bonitet in članskih storitev. Ena bolj opaznih med njimi je zagotovo AVDIO/VIDEO spoznavanje, kjer lahko dejansko sekstaš v žive celo preko video prenosa ne da pri tem izdaš svojo telefonsko številko ali kakšne druge osebne podatke.

DELI
Prejšnji članekP.S. Mal močnejša
Naslednji članekKarin in njena velika skrivnost
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.