Vrh glave vsega, zoprna ločitev, odpoved v službi (z moje strani) in kritiziranje mojih odločitev s strani sorodnikov

Potegnila sem edino logično potezo. Preklikala sem nekaj turističnih agencij in vplačala križarjenje po vodah kjer so nekoč vladali pirati. Sonce, morje, koktajli in prestižna družba, so precej hitro pomagali pozabiti na skrbi, ki so ostale doma. Sprva sem želela s seboj vzeti dobro prijateljico, a sem se na koncu odločila, da želim biti tokrat sama in početi kar me je volja.

Počutila sem se seksi kot še nikoli. Oblačila sem se v zapeljive cunjice in paradirala po palubi, kjer so za mano zijale pohotne moške oči, pospremljene s pogledi njihovih ljubosumnih spremljevalk. V življenju sem zaslužila dovolj, da mi ni bilo potrebno več misliti na delo. Svoj denar pa sem želela zapravljati brez planov drugih, ki vedno vedo kaj je najbolje zate. Srebala sem koktajle čudovitih okusov, ki so mi jih prinašali postavni mladeniči, poželjivih teles. Na prvem postanku sem se odpravila z gručo potnikov, ki so hiteli po zapeljivih ulicah malega obalnega mesta. Na mah sem se zaljubila vanj in za hip pomislila, da bi ostala kar tam. Pozabila na vse doma in zaživela neko novo življenje, si poiskala kakšnega ljubimca in uživala na polno.

sex na krizarki

Vseeno pa sem si želela nazaj na ladjo. Na njej je bilo nekaj moških, ki so me močno privlačili, pa tudi misel na naslednjo postajo na Kubi me je preveč mamila. Popoldne sem malce lenarila v udobni postelji in brala erotičen roman. Vroče dogajanje v njem je razvnemalo moje misli in ne bom lagala, da se pri branju nisem tu pa tam pobožala po vzburjenem telesu. Na večerjo sem želela priti dobre volje in zadovoljna, zato sem še globlje potisnila roko v svoje spodnjice in se igrala s prsti tam spodaj. Kot bi mi nekdo želel pokvariti lepe trenutke, se je po moji kabini razleglo trkanje na vrata. Sprva jih nisem želela odpreti, potem pa me je vse skupaj minilo in sem vstala. Nejevoljno sem udarila po kljuki in se zagledala v prelep obraz mladeniča, ki je delal na tisti ladji. Prišel me je opomnit na večerjo in mi ob tem ponudil še masažo.

Rekel je, da lahko tudi naslednji dan, a je že precej zaseden. Verjamem ja, sem pomislila pri sebi in ga premerila od nog do glave. Bil je eden tistih, ki so mi bili všeč že od prvega dne. Če bi vedel, da sem se pravkar masirala sama, …

Povabila sem ga naprej, razvezala haljo in legla na trebuh. Kar čutila sem kako zelo ga je to moje dejanje presenetilo in se zaradi tega smehljala pri sebi. Dečko pa se ni dal motiti. Hitro je unovčil vse svoje izkušnje (bog ve kaj vse se mu je na ladjah že pripetilo) in potegnil masažni gel iz svoje torbe. Kot bi trenil, so njegovi spretni prsti masirali moj utrujen hrbet in želela sem si, da bi ga moje telo premamilo v kaj več. Bila sem samozavestna, moja postava je bila vedno na nivoju pa tudi po letih nisva bila pretirano narazen. *Če si misliš, da sem ostarela predatorka mladih fantov, se motiš.

Do 30-ega leta sem zaslužila dovolj denarja za celo življenje, se malce kasneje ločila od dolgočasnega moža in prerezala popkovino s svoji nekdanjim podjetjem. Bila sem lastnica in ga dobro prodala. Zdaj pa torej na misiji v iskanju užitka.

Predrznež se je medtem lotil moje zadnjice brez kakršnegakoli vprašanja. Znova sem se nasmehnila svojim stališčem, da je tudi rit le del telesa in jo imamo ženske nekoliko preveč za prepovedan del. Saj ne, da bi odobravala neomejeno otipavanje neznancev sredi ulice, ampak v primeru kot je bil moj, je bilo to skorajda nujno. Želela sem si tistih njegovih rok na svojem telesu. Za hip sem se spomnila, da nisem zaklenila vrat. Ehhh, vseeno.

Po pravici povedano sem se v nekaj kratkih minutah počutila bolj vzburjena in potrebna kot prej med branjem najbolj erotičnega poglavja, ki je poskrbelo za nekaj vlažnosti med mojimi nogami. Ob tej prijetni misli sem nenadoma, tik ob ušesu, začutila njegov dih, ko me je vprašal ali je vse v redu. To je storil tako erotično in tiho, da sem natanko vedela kam meri. Vesela sem bila te ugotovitve in ga seveda pohvalila. Ni se umaknil nazaj pač pa me pričel božati še s svojim telesom. Kdaj se je uspel sleči, pojma nimam. Čutila sem njegovo batino med nogami, kako me boža in kako se nesramno sili med moji čvrsti ritnici. Odprtih ust sem spremljala vsak njegov nadaljnji gib.

Po angleško me je vprašal, če bi pred večerjo rada malce orale. Vsaj tako sem razumela. Nič nisem rekla, le pokimala sem. Potem sem se obrnila na hrbet in pričakovala, da mi bo pred obrazom zabingljal njegov potreben curak. Uhh kako sem se motila.

Z rokami mi je razprl pokrčene noge in me pričel poljubljati po njih. Po kolenih in nato po notranji strani navzdol po stegnih, pri tem pa me božal po celem telesu. Narobe sem razumela kdo bo komu nudil oralo in bila sem le še bolj srečna. Hlačke sem imela tako vlažne, da mi je bilo že kar nerodno. Ko se je s prsti prvič dotaknil mojega mednožja me je kar privzdignilo od postelje. Božal je razvneto princesko, ki si je tako zelo želela razvajanja. Sledilo je nekaj poljubov čez hlačke, nakar jih je v eni dolgi, počasni potezi slekel z mene.

Z vročimi ustnicami se je znova odpravil na pot od kolen, preko notranje strani stegen, vse do vrelišča. Ko je prislonil svoja žgoča usta na mojo muco, sem se izgubila v poplavi misli naslade in užitkov. V resnici sploh nisem več obstajala v tistem prostoru. Bila sem na nekem rajskem otoku, kjer me je zapeljiv domačin zadovoljeval prav kadarkoli sem si zaželela. Grabila sem za njegove lase, tiho ječala in suvala z boki sem ter tja. Zdaj sem jaz obdelovala njega, se nasajala na njegov iztegnjen jezik in se preko vrele muce poljubljala z njegovimi usti. Nabrekel gumbek je z vsakim novim dotikom bolj otrdel, prsi so okrašene z nabreklimi jagodami kipele, iz ust pa so mi uhajali vse glasnejši vzdihi.

eroticne zgodbe seks na krizarjenju

Tiča še videla nisem, pa mi je že prihajalo lepše in močneje kot kadarkoli v življenju. Moj bog kako dober je bil s tistim jezikom. Pa tako nedolžno me je prišel povabit na večerjo in se ponudil za masažo. Tisti hip sem bila preveč odmaknjena v umu, da bi lahko trezno razmišljala. Me je imel za trofejo? Bo pričakoval plačilo? Ali pa sem mu bila preprosto všeč?

Tisti hip mi je bilo popolnoma vseeno. Bila sem prepričana le oni stvari. To bova še počela!

DELI
Prejšnji članekMlada in nenasitna Lina
Naslednji članekModna blogerka Tina Apostolova
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.