Dragi moji fantje, ali znate prepoznati kaj vam ženska sporoča z izborom svojih oblačil za tisti dan? Kroj, barve, način nošenja …

Črne čipke, korzet ali pas za nogavice

Ženska s črnimi čipkami, korzetom ali pasom za nogavice sporoča, da si želi spolnosti.S svilenim perilom sporoča, da si želi čutnega, intenzivnega in vročega sexa.

via GIPHY

Belo perilo

Ženska z belim perilom sporoča, da si želi čustveno, ljubeče in nežno ljubljenje. Z belo barvo moškemu govori, naj jo ljubi nežno in počasi, kot da ji jemlje deviškost.

Rožnato perilo

Ko ima na sebi rožnato svilo ali čipke, si želi romantičnega ljubljenja, ki se mu bo predala z divjo strastjo. Želi si močnega moškega, ki se mu bo predala. Globoko v njej se skriva strast, ki naj jo moški zbudi s strastnim oboževanjem in hrepenenjem.

Rdeče perilo

Ženska z rdečim perilom, si želi strastnih poljubov in divji sex. Želi voditi igro in biti gospodarica posteljnih užitkov, bodite podrejeni in se prepustite strastnim užitkom.

via GIPHY

Črn nedrček in hlačke

Ko ima ženska na sebi črn nedrček in hlačke, želi delovati zapeljivo in bolj agresivno kot običajno. Čeprav kaže moč in si želi nadzorovati njegovo strast, se mu prav tako želi predati.

Nakit in uhani

Če ženska v postelji obdrži uhane in drug nakit, se počuti lepo in si želi, da bi moški izrazil svoje občudovanje z obilico poljubov. Med ljubljenjem ji večkrat povejte, kako lepa je.

Ženska je v postelji gola

Ženska, ki se na pobudo moškega odzove tako, da zleze v posteljo gola, si želi odkriti, za kakšno ljubljenje je razpoložena ali pa je popolnoma sproščena.

Stara spalna srajca ali pižama

Kadar ženska obleče staro spalno srajco ali pižamo, ji zagotovo ni do seksa! Te trenutke izkoristite za ljubkovanje, privijte se k njej in jo ljubkujte, ne da bi prišli do spolnega odnosa.

DELI
Prejšnji članekZapeljivo uživanje v hrani
Naslednji članekZakaj bi seksali le v postelji?
Hej, sem Eva! 28-letnica odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.