Ne spomnim se veliko primerov, ko bi nekdo želel biti našeškan, ker je bil priden. Ampak primer Ane H. je povsem drugačen od večine.

vroče bdsm zgodbeAna H., visoka bančna uslužbenka, ki dobro ve kaj je delo od jutra do večera in kako zelo je pomembno, da si ves ta čas popolno urejena oseba od glave do pet. Ana pa je pri tem celo neznansko uživala. Že od nekdaj so v njej goreli plameni okoli ideje, da bi bila zajebana ženska, zategnjena z vseh strani in objeta v oprijeta poslovna oblačila, ki bi po eni strani kazala resno poslovno žensko, na drugi pa odkrito namigovala na to kaj ji roji po glavi.

Zavedala se je, da s takšno pojavo okolici pošilja sila dvoumna sporočila, a za resnimi ustnicami se je skrival širok in pokvarjen nasmešek. Dobro je videla slinaste sodelavce in direktorje bank, ter drugih podjetij kako se trudijo skriti poglede, ki ji božajo napeto zadnjico v nekoliko preozkem krilu, ali pa se jim oči kotalijo po hribovju razgrnjenega dekolteja. Čutila je vse tiste dlani in prste, ki so se nevidno podili po njenem pohotnem telesu.

via GIPHY

Za tisto resnobno žensko se je skrivala spolna odvisnica, ki ni zmogla brez nekaj orgazmov na dan. Včasih je takole vzburjena od opazovanja potrebnih moških in njihovih neuspešnih poizkusov flirtanja, poletela v zavetje svoje pisarne, zaklenila, segla v predal po svoji najljubši igrački in se malce poigrala. Visoke pete so se prav priročno zataknile pod rob velike pisalne mize, medtem, ko je z vrhom nežno tresoče igračke božala svojo razbeljeno češpljico. Hlačk velikokrat ni nosila saj se ji je to zdelo tako zelo seksi. Pa tudi ni prenašala, da se ji na oprijetem krilu vidijo kakršnikoli robovi.

Seveda so padala ugibanja ali je “šefica” brez spodnjic, in to je zaposlene zelo zabavalo. Niso pa se zavedali kako pogosto so bili v njenih mislih in kako pogosto je prihajala z njimi v očeh. Še posebej eden izmed velikih šefov banke jo je privlačil. Bil je karizmatičen vodja, urejen, premožen in neskončno samozavesten. Prav to zadnje je botrovalo k temu, da se je nekega dne uklonila in pristala na povabilo na precej intimno večerjo. Njuni pogledi so bili ena sama predigra in vsak nov grižljaj je bil kot poteg z jezikom po najbolj občutljivem delu telesa.

Končala sta pri njej doma. Zaželela si ga je na svoj način. Medtem ko je na hitro skočil pod prho, se je sama preoblekla, potegnila nekaj zanimivih zadevic iz omare in ga pričakala na sredi postelje, na vseh štirih kot najbolj potrebna prasica na tem svetu. Ko je vstopil v sobo, ga je pričakal nepozaben prizor sredi postelje. Čudovita in napeta ritka, prelepo privzdignjena samo zanj. No ja, ne samo zanj.

“Našeškaj me prosim … bila sem pridna,” je rekla z zapeljivim glasom in pogledala proti kratkemu biču na robu postelje.

via GIPHY

Oči so se mu zasvetile. V glavi so mu divjali prizori iz službe, spomnil se je vseh tistih občutkov in prikritih želja, ko jo je srečeval na hodnikih in sestankih. Tiste neke grobo erotične misli, kako bi jo dobesedno iztrgal iz objema njenih oblačil. Kako bi ji razparal napeto mini krilo, ki je bilo videti kot da se bo zdaj zdaj samo od sebe raztrgalo. V svojih nečednih mislih jo je vedno divje slačil in pri tem nikoli ni za seboj pustil celega kosa oblačil. Le spodnjic nikoli ni videl v teh pohujšljivih misli. Bil je prepričan, da jih ne nosi.

Z roko je segel po biču, si nadel zares zloben nasmešek, stopil ob stran in jo najprej kot s podaljškom roke zapeljivo božal po napeti ritki, ki se je že malce tresla od vznemirjenja, potem pa ga privzdignil in z oglušujočim pokom po ritnici na njej zarisal prvo od mnogih rdečih lis, ki so kasneje “okrasile” njeno potrebno in poredno ritko. S prsti je grebla po posteljnini medtem, ko jo je “kaznoval” za njeno predrznost. V resnici jo je našeškal za vse tiste trenutke, ko ga je v službi naredila potrebnega.

Šele ko se mu je zdelo, da je dobila dovolj, se je prestavil za njen hrbet, si z zanimanjem ogledoval prelepo stvaritev narave pred seboj, in ji končno slekel spodnjice katerih navadno ni nosila. Pod njimi je uzrl prelepo in nadvse mokro češpljico, ki je kar kričala po tem, da jo obdela. Za začetek jo je spoznal s svojimi usti in jezikom, ki jo je zelo podrobno raziskal. Ani je že takrat nekajkrat prišlo kar zapored. Bila je vzburjena kot še nikoli.

Z roko si je segel v spodnjice, prijel za nabreklino in jo pripravljal za naslednji korak. Le za hip je občutila nenadno praznino med svojimi stegni, ko je z mokrim tleskom njegov jezik zapustil vročo pičkico. Potem pa je kmalu to praznino nadomestil s svojim konkretnim tičem, ki se je zaril vanjo povsem do zadnjega milimetra. Oba sta ob tem globoko zavzdihnila, njene dlani so spolzele pod vzglavnik, njegove pa po rdeče-vijoličnih ritnicah.

Zdaj jih je fasala še z roko, potem pa je prijel njene vedno urejen in zategnjen čop, ga ovil okoli zapestja in jo brez opozorila potegnil nazaj. V trenutku se je njeno telo napelo kot struna, hrbet se je usločil in kar sama od sebe se je znova nasadila na kopje za seboj. Potem je sledil divji fuk v nenadzorovanem ritmu, pospremljen z množico besed, ki jih v službi nikoli nista izgovorila, ter z vzdihi in kriki naslade, ki so sledili. V tisti sobi takrat nista občevala bančnik in bančnica, le dve neskončno pohotni in divji zveri.

DELI
Prejšnji članekKorona, karantena, policijska ura, ... kaj pa sex?!?!
Naslednji članekKer sexy ritk ni nikoli preveč!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.