Maja ni rada hodila na poroke in podobna praznovanja. Tam ji je bilo vedno dolgčas. Raje je imela afterje, a tokrat je vendarle morala priznati, da se lahko kaj “zgodi” tudi prej.

Kopica neznancev na poroki, vsi lepo urejeni, s hinavskimi nasmeški, češ “živijo kako si kaj” v resnici pa zate nobenemu ni mar. Maja je le stežka podala roko komu, ki se je prišel iz vljudnosti predstavit. Med vsemi ji je v oko padel le mladenič pohotnega pogleda s katerim jo je vsake toliko ošvrknil.

Že prav, a je bil tam z bejbo in Maja jo je v trenutku zasovražila. Vseeno sta se med ceremonijo še nekajkrat spogledala, kasneje pa se celo predstavila drug drugemu v dvorani, kjer so podaljšali slavje. Nevesta je debilno pijana plesala po mizah in zgrmela na čelo, ko je hotela sneti podvezico, da bi jo vrgla v med ljudi.

erotično spodnje perilo

Vsi so se ukvarjali z njenim potolčenim čelom, medtem ko je ona še kar vlačila bel trakec s svojega polnega stegna. Maji je šlo na smeh, a ni bila edina. Še nekdo se je prav od srca smejal nedaleč stran. Videla je, da njegove ni, zato je stopila k njemu. Srknila je penino iz kozarca in ga okarala:

“To je pa nesramno, veš!” se mu je zarežala v obraz.

Z roko ji je šel okoli pasu, se sklonil k njenemu ušesu in brez besed ugriznil za njeno ušesno mečico, jo z vročim jezikom polizal po vratu, da se ji je naježila koža, potem pa se je umaknil, kot bi ne bilo nič. Stala je, kot vkopana in odsotno opazovala kako pobirajo nevesto.

“No, to je bilo nesramno,” je mirno odvrnil in stegnil kar je še ostalo viskija v kozarcu.

Čez nekaj minut je že ležala v neki sobi pred njim, ga opazovala kako ji slači hlače in z jezikom raziskuje pot do njenega mednožja. Čutila je, kako ji v hlačkah vre. Muco ji je razganjalo od potrebe, in ko se je z jezikom prebil do nje, je mislila, da ji bo razneslo glavo. Z boki je lebdela v zraku, kot bi snemali prizor z izganjanjem hudiča, suvala v njegov obraz in ga z prsti močno vlekla za lase.

“Pofukaj me z jezikom!” je sopla.

In jo je. Bil je nadvse spreten z njim. Ni se več ubadala z mislijo, da ga njegova verjetno pogreša. Bilo ji je vseeno, če tisti trenutek vstopi v sobo. Se bosta že pomenila, njej se s tem ni bilo treba ubadati. Takšnega orgazma že dolgo ni doživela. Mislila je, da bo to vse, vendarle sta bila malce v naglici. Ko si je odpel pas in zadrgo, je vedela, da predstave še ni konec. Pomagala mu je iz hlač spraviti njegovo nabreklo batino in neučakano hlastnila po njej. Velik, kitast kurac je lepo spolzel po njenem žrelu.

Z deep throatom se je rada pohvalila in nadvse uživala v kremženju obrazov tipov katerim ga je vlekla. Spomnila se je, da je pozabila njegovo ime. Vseeno, itak ga ne bo več nikoli videla. Z rokama ga je podrla na hrbet, se razkoračila nad njim in zajezdila batino pod seboj. Skoraj enako gladko je vstopil vanjo, kot malce prej v usta.

Njegove dlani so objele njeno golo zadnjico in ji dajale oporo, medtem ko se je vse močneje nabijala na njegovega kurca. V jajcih in trebuhu ga je ščemelo. Že nekaj časa ni seksal s svojo frigidno ženo, ki je zvečer raje klikala po Tik Toku, kot pa da bi poskrbela zanj. Ni se pritoževal.

Vsake toliko je nataknil sosedo in enkrat celo njeno sestro, a sta rekla, da tega ne bosta več počela. Zdaj pa je užival v vroči muci neznanke, ki jo je srečal na njeni poroki. Sestra njegove bejbe se je namreč poročila. Maji se je zdelo vse skupaj zanimivo, a ni dajala veliko pomena nepotrebnim informacijam.

“Noseča je,” je rekel kar tako. “Zato se je poročila.”

“Kukavičje jajce?” je vprašala maja in za hip zastala.

Skomignil je z rameni, jo prevalil na hrbet, si njene noge obesil preko ramen, prijel za boke in jo nažgal, da se ji je pred očmi zabliskalo. Še drugič ji je prišlo in sploh se ni spomnila, kdaj se ji je izlil na trebuh.

Ko se je oblačil, je tuhtala s čim naj se obriše. Dal ji je spodnjo majico in ji svetoval naj se je znebi.

“Pa ne bo opazila?” jo je zanimalo.

“Ona? Verjetno še zase ne ve kaj ima na sebi.”

Kasneje ju je zalotila v preddverju, kako se prepirata. Očitno je vendarle vedela. Pa tudi njegova frizura je bila nekoliko sumljivo razmetana po njunem snidenju. Vseeno se ji je, precej nesramežljivo, nasmehnil in pomežiknil. Naredila je tisti izraz “auč žal mi je zate”, a je le skomignil z rameni.

DELI
Prejšnji članekKako nad težave z erekcijo in proti upadu libida?
Naslednji članekSeks v troje? Zakaj pa ne?!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.