Obožujem sonce in temperature, ki spominjajo na prijetno poletje, ko moje golo telo božajo nežni in topli žarki

Rada sem gola. Tako doma, v postelji, kot v savni ali pa na plaži. Ne gledam na čas v letu. Če je le temperatura prava, smuknem v Evin kostim in se predam sončnim žarkom. Tokrat pa me ob mojem skrivnem jezercu niso božali le žarki.

Ko spomladi temperatura skoči preko 20 stopinj, ni nič čudnega, če me srečate kje v naravi kako gola poležavam in se predajam brezdelju. V bližini mojega doma se nahaja majceno, skrito jezerce v idiličnem okolju. Malo ljudi zahaja tja, zato se tam počutim tako zelo sproščeno. Nikjer nobene ceste, le ozka potka vodi skozi gozdiček vse do prekrasne plaže.

erotične zgodbe pomladno soncenje

Tokrat sem jo ucvrla kar s kolesom. Oblečena v kratko poletno oblekico, sem si drznila biti spodaj brez. Nekaj časa sem se nemirno zvijala na hladnem sedežu, saj je kolo stalo v garaži. Na soncu se je tako segrelo, da niti sesti ne bi upala nanj. Ko sem prispela, me je pričakala prava pravljica. Mir, tišina, rahel vetrič je pozibaval zelenje okoli mene in božal gladino jezerca.

Iz košare sem vzela odejo, jo razprostrla in v košaro odložila svojo obleko. Kar težko opišem kako božansko sem se počutila v tistih trenutkih. Lenarila sem na soncu, fantazirala in premišljevala o Benjaminu s katerim sva že nekaj časa “šmirala”. Pred kratim je nehal s svojo punco Špelo, a se ta ni dala. Še vedno je letala okoli njega, ga enkrat celo uspela zvleči nazaj v posteljo, potem pa spet ostala sama. Benjamin je že zdavnaj vrgel oko name. Pred kakim letom sva seksala na prijateljevi zabavi za rojstni dan. Bilo je povsem spontano. Pijača, glasba, ples, zapeljevanje in noro dober kavs v sobi gostitelja, ki o tem ni vedel ničesar.

Rekla sva si, da je bilo to enkrat in nikoli več. Hm, a kaj, ko nama je bilo tako zelo všeč. Takoj sva se ujela. Brez besed sva v popolnosti zadovoljila drug drugega in kmalu sva si pričela dopisovati. Najina komunikacija je iz dneva v dan postajala bolj vroča, potem je odletela še Špela in ni minil niti en dan, ko se je pojavil pred mojimi vrati. Da sva se dala dol v naši garaži mi verjetno ni treba podrobneje razlagati.

V roke sem vzela telefon in posnela en selfi sebe (gole) v naravi. Poslala sem mu vročo slikico in pripisala, da me lahko ima, če me najde v naslednje pol ure. Pri meni je bil v desetih minutah hehe. Seveda je dobro poznal mojo slabost na “nudistiko”, prav tako pa tudi kraj kamor sem se hodila sproščat. Včasih sva tam pokadila kak joint in se smejala kot zmešana.

Tudi sam se je slekel in legel k meni na odejo. Počasi me je božal in nemo opazoval moje golo telo. Povsem sproščeno sem ležala tam pred njim in se predajala vsemu lepemu. Sprva njegovim rokam, nato pa tudi poljubom, ki so pričeli deževati po moji koži. Oboževal je mojo vedno potrebno češpljico. Ona pa je oboževala njegov spreten jeziček. Vzel si je čas in z njegovim vrhom krožil okoli nje, jo poljubljal in nežno masiral s prsti. Bil je pravi seksualni umetnik. To sem mu večkrat rekla, on pa meni, da sem njegovo platno za mojstrovine.

erotika in erotični oglasi

Ležala sem na trebuhu z rahlo privzdignjeno ritko. Všeč mi je bil položaj, ko se je on nahajal na meni za hrbtom. Počutila sem se nekoliko bolj pod njegovim nadzorom, kar mi je zelo ustrezalo. Rada imam dominantne moške, ki si žensko malce pokorijo in si jo vzamejo kot se spodobi. Nikoli me ni razočaral. Tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko se je znebil spodnjic in se s svojim korenjakom zapeljal po grebenu med napetima ritnicama. To me je v hipu vzburilo in boki so se sami od sebe še nekoliko privzdignili. Sramne ustnice so se, če lahko tako rečem, našobile in, ko je z vrhom korenjaka trčil obnje, tudi voljno razprle.

Brez težav je prodrl, potem pa se z rokama oklenil mojih bokov in me pošteno nasadil od zadaj. Nenadzorovano sem kriknila vsakokrat, ko se je zabil vame. Bila sva sama in daleč od vseh zato mi ni bilo nič nerodno. Rad je slišal moj pohoten glas in tu pa tam kakšno umazano besedo vzpodbude. Teh niti ni potreboval, je bil pa po njih še nekoliko bolj vznesen in lačen mojega obličja.

Obležala sva za nekaj minut drug poleg drugega, si podajala cigaret in gledala v nebo kot bi pričakovala prihod kakšnega bitja iz četrte dimenzije. Igrala sva se s prsti, božala pravkar potešeni telesi in čakala, da naju prime še enkrat. Naredila sva še nekaj dimov, sproščeno puhala v zrak, potem pa se zakotalila drug preko drugega, z odeje v travo in še enkrat več potešila strasti.

Še dobro, da prihajajo toplejši dnevi, a vseeno komaj čakam na poletje. Šla bova nekam, kjer seksajo kar na plaži in misel na to mi že nekaj časa ne da miru.

DELI
Prejšnji članekSeks vodič | 100 namigov za boljše spolno življenje
Naslednji članekKaj moški ljubijo v postelji?
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

4 KOMENTARJEV

  1. Zelo prijetno in vznemirljivo doživetje, ki sem ga z užitkom bral….le napiši še kaj vročega in pikantnega, saj veš da bolj kot je vroče lepše je

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.