Petra mi je pisala, da ne more verjeti, da se ji to dogaja. 2 meseca nazaj sta šla s fantom narazen, zdaj pa imata najboljši seks v življenju.

Draga Eva, rada bi delila tole svojo izkušnjo saj mogoče lahko z njo pomagam kakšnemu paru, ki se ne razume več najbolje in išče rešitve za svojo zvezo. S fantom sva bila skupaj skoraj tri leta, živela v skupnem stanovanju in po začetnem navdušenju začela izgubljati zanimanje drug za drugega.

Ko partner reče ne seks

Sploh ne znam razložiti, enostavno me ni več spolno privlačil, zdelo pa se mi je, da sva premlada (28 in 34), da bi zaživela kot zdolgočasen par, ki živi skupaj zato, da so položnice manj naporne. Iskreno sva se pogovorila, priznala sem mu, da nekoga videvam in bi želela poizkusiti z njim. Bila sem presenečena in vesela, da je to novico tako dobro sprejel. Tudi sam je namreč razmišljal podobno ni pa povedal, da bi imel na skrivaj morda kakšno aferico.

Ko se je odselil sem se počutila svobodna kot še nikoli, potem pa sem ga pričela po dveh tednih kar malo pogrešati. S tistim ta novim se nisva ujela, sva pa sicer 2x seksala. Seks z njim mi ni pomenil ničesar pa tudi posebej navdušena nisem bila. Z bivšim sva pričela klepetati preko chata in to počela kar nekaj časa. Pozabila sem že kako zabaven je in kaj vse zna potegniti izmene.

erotika in erotični oglasi

Ko sva živela skupaj je vse nekako presahnilo. Potem pa sem ga nek večer po pijački s prijateljicami dokaj navihano zasula z nekaj sporočili. Vrnil mi je v isti meri in nenadoma me je zaščemelo spodaj. Sva se napačno odločila, ko sva šla narazen? Bila sem polna dvomov zato še danes ne vem kako se je zgodilo, da sva se znašla skupaj pri njemu. Že pri vratih so padale cunjice, prvič sva se strastem predala kar na hodniku. Ob steno, na omarici za čevlje, potem me je v naročju odnesel v kuhinjo na pult, preselil na kuhinjsko mizo, megleno se spomnim dnevne sobe in razbitega pepelnika, prebudila pa sem se zjutraj v spalnici.

Eva pomežikMoj bog kakšen seks sva imela! In ne le tisto noč. Od takrat dalje redno seksava. Pri njemu, v avtu, zunaj…, še vedno pa se imava za samska. Je to prav ali narobe? Ne vem, lahko povem samo, da boljšega seksa v življenju nisem imela in, da tega ne želim nikoli več izgubiti. Mogoče bova kdaj spet “uradno” skupaj, pod isto streho ampak zaenkrat je tale najin odnos idealen. Popolnoma mu zaupam, ko reče, da nima druge in tudi mene drugi tipi ne pritegnejo pa, če se še tako trudijo.

Drage punce in fantje, dajte si dihati, prisluhnite svojemu partnerju, pogovarjajta se, zaupajta si fetiše, bodita nagajiva in nikoli ne postanita “samo” par.

DELI
Prejšnji članekIntimni fetiši
Naslednji članekMaja se kleše postava
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.