Drage dame, imate težave z doseganjem orgazmov, so ti neredni, šibki? Pa fantje? Pride prehitro? Tokrat smo na lovu za mogočnimi orgazmi!

Ker imajo dame prednost…

Klitoralna stimulacija z igračko

Klitoris je najbolj občutljiva točka ženskega telesa, zato je ključno, da mu posvetite dovolj pozornosti. Tu na vrsto pride erotika. Erotične igračke, kot so vibratorji ali pulzatorji, so odličen pripomoček za intenzivno klitoralno stimulacijo. Preizkusite različne hitrosti in vzorce vibriranja ter se prepustite vrtincu neustavljivega užitka.

erotične igračke

G-točka in AFE cona

Odkrijte svoje notranje vrelišče užitka. G-točka, locirana na sprednji steni nožnice, in AFE cona (tudi znana kot anteriorna fornix erogena cona), ki se nahaja med maternico in mehurjem, sta območji, ki ju je vredno raziskati.

Uporabite prste ali uporabite posebne igračke, oblikovane za stimulacijo teh predelov. Poiščite pravi pritisk in ritmične gibe, ki vam bodo pričarali intenzivne valove užitka.

Tantrično dihanje

Poglobite se v čarobnost tantričnih tehnik dihanja. Med spolnim odnosom se osredotočite na svoje dihanje in ga počasi in globoko uskladite s partnerjem. To bo ustvarilo intenzivnejšo povezavo med vama ter okrepilo in razširilo vaše orgazmično doživetje. Pomembno je, da se o tem pozanimata in skupaj trenirata dokler ne dosežeta stopnje, ko vaju bodo stresali zares močni orgazmi.

Gospodje, tudi vi ne boste izvzeti iz izzivov pri doseganju popolnega orgazma. Sledite tem nasvetom, da boste doživeli močnejše in bolj zadovoljujoče orgazme.

Tehnika “prekinjenega toka”

Ta tehnika vključuje ustavitev stimulacije tik pred vrhuncem. Ko se bližate orgazmu, ustavite vsako stimulacijo in se osredotočite na globoko dihanje. Nato nadaljujte s stimulacijo in ponovno ustavite, ko se bližate vrhuncu.

To zavestno prekinjanje povečuje spolno napetost in končni orgazem bo eksploziven. Pri premoru si lahko pomagate tudi z vizualizacijo, na način, da si predstavljate nekaj povsem ne erotičnega in ne povezanega s spolnostjo.

Edging je tehnika, ki vključuje približevanje vrhuncu in nato prekinitev stimulacije. Ko se približujete orgazmu, ustavite vse stimulacije in se osredotočite na druge dele telesa ali na predigro. S tem ustvarite zadrževanje in povečate intenzivnost orgazma, ko ga končno dosežete.

Ne pozabite na moč prostate!

Stimulacija prostate je za mnoge moške še vedno nepoznan teritorij, vendar ima lahko izjemne učinke na spolno zadovoljstvo in intenzivnost orgazmov. Prostata, znana tudi kot moška G-točka, se nahaja znotraj moškega telesa, tik pod mehurjem, in je izjemno občutljiva na dotik. S pravilno tehniko stimulacije prostate lahko dosežete neizmerno senzualno in izjemno intenzivno doživetje.

masturbacija

Ena od najučinkovitejših metod za stimulacijo prostate je uporaba prsta ali posebne masažne igračke za prostato. Priporočljivo je, da uporabite lubrikant na vodni osnovi, da olajšate penetracijo in zmanjšate nelagodje. Nežno vstavite prst ali igračko v anus ter poiščite prostato, ki jo boste lahko zaznali kot majhno, nekoliko trdo izboklino. S pravilnim pritiskom in krožnimi gibi boste vzpodbudili živčne končiče in sprožili izjemno močne občutke.

Pomembno je vedeti, da je stimulacija prostate lahko zelo osebna izkušnja in da je ključno, da komunicirate s partnerjem o svojih željah, potrebah in udobju. Poskusite različne pristope, spremljajte svoje odzive in uživajte v procesu raziskovanja. Ne pozabite, da je vse skupaj namenjeno izboljšanju vašega spolnega življenja in doseganju še večjega zadovoljstva.

Uporaba obročkov za penis

Obročki z penis so odlična igračka za moške, ki želijo okrepiti svoje orgazme. Obroček bo pomagal ohranjati močno in vzdržljivo erekcijo, hkrati pa bo povečal občutljivost. Poskusite z različnimi vrstami obročkov, kot so silikonski, kovinski ali nastavljivi, ter odkrijte, kateri vam najbolj ustreza.

Obročki za penis

Vaje za krepitev mišic medeničnega dna

Se sliši, kot vadba za ženske? Krepitev mišic medeničnega dna ima številne koristi, vključno z izboljšano spolno funkcijo in močnejšimi orgazmi. Vaje, kot je Keglov trening, pomagajo okrepiti te mišice in izboljšati krvni obtok v predelu medeničnega dna. To bo pripomoglo k bolj intenzivnim in kontroliranim orgazmom.

Ne pozabite, da so orgazmi individualni in se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Ključno je, da se osredotočite na raziskovanje in preizkušanje različnih tehnik ter odkrivanje, kaj vam najbolj ustreza. Komunikacija s partnerjem je prav tako ključnega pomena, saj vam bo omogočila boljše razumevanje vaših želja in potreb.

Skrivnost močnih orgazmov je v raziskovanju, odprtosti za nove ideje in izražanju svojih potreb.

Ne bojte se eksperimentirati, uporabljati igračk, izmenjevati fantazij in predvsem, uživati v vsakem trenutku svojega spolnega doživetja. Življenje je prekratko za dolgočasne orgazme, zato se podajte na pot raziskovanja in uživajte v neustavljivem vrtiljaku užitka.

Zdaj, dragi bralci, je čas, da stopite korak naprej in osvojite najbolj eksplozivne orgazme svojega življenja. Preizkusite različne tehnike, bodite odprti za eksperimentiranje in predvsem uživajte v procesu. Spolnost je čudovito darilo, ki nam omogoča, da izražamo svojo strast in ljubezen. Naj namiguje na neizmerno zabavo, pustolovščine in užitke. Ne čakajte, da vam vrhunec pade v naročje – aktivno se vključite v svoje spolno življenje in si zagotovite najboljše orgazme, ki jih še niste doživeli!

DELI
Prejšnji članekEva na pomoč | A se nam vsem meša?
Naslednji članekNepredstavljivi fetiši
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.