Poletje s seboj, poleg višjih temperatur zunaj, prinaša tudi višje temperature v postelji in razplamteva skrivne fantazije do te mere, da človek enostavno več ne ve kaj bi.

Tokrat sem izbrala 3 zanimiva in zabavna vprašanja, ki si enostavno zaslužijo odgovore.

Draga Eva, imam fantazijo o vlogi medicinske sestre in nežnem mučenju. Ali lahko povem svojemu partnerju in kako naj se tega lotiva? (Sara)

O, draga Sara, zdi se, da si pripravljena na malo “zdravljenja” in nežnega mučenja. Kot morda veš, tudi sama izhajam iz medicinske stroke in zelo rada “pomagam” pomoči potrebnim. Nič ni narobe s tem, da svoje fantazije deliš s partnerjem, saj je iskrenost ključna za razburljiv in zadovoljujoč seks. Morda droben nasvet, o tem se pogovorita ob kakšni sproščujoči pijački, s tematiko pa začni po drugi rundi.

Predlagam, da se z njim pogovoriš o svojih željah in se skupaj dogovorita, kako jih lahko uresničita. Morda si pripraviš scenarij, kjer boš prevzela vlogo medicinske sestre, oblečena v seksi opravo (verjamem, da jo že imaš) in opremljena z nekaj “orodji” za nežno mučenje svojega pacienta. Ne pozabi na predigro in komunikacijo med samim izvajanjem, da bo izkušnja čim bolj užitna za oba.

Oj Eva, moj partner je izrazil željo po uporabi igračk med spolnim odnosom. Nisem prepričana, kako naj se tega lotim, saj še nikoli nisem imela nobene. Ali mi lahko svetuješ? (Katarina)

Draga moja Katarina, uporaba igračk v spalnici je odličen način za popestritev intimnosti in raziskovanje novih višav užitka. Da še nisi imela nobene me čudi in na nek način žalosti, saj zamujaš veliko lepih trenutkov. Če bi videla mojo omaro in predale…

Najprej se s partnerjem pogovorita o njegovi želji in poslušaj, kaj ga najbolj vzburja. Skupaj izberita igračko, ki bo vzbujala radovednost in zadovoljstvo pri obeh. Lahko začneta s preprostim vibratorjem ali pa se odločita za igračko za pare, ki bo popestrila vajine skupne trenutke.

Sex igračke in Slovenci

Ne pozabita na veliko predigre in vzajemno raziskovanje, da bo uporaba igračk čim bolj prijetna in vzburjajoča izkušnja za oba. In še droben nasvet pred nakupom, ne pozabita v nakupovalno košarico vreči kakšnega lubrikanta. Tisti na vodni osnovi so najboljši.

Hej Eva, nedavno sem odkril, da me vzburja misel na svingerstvo. Kako naj se pogovorim s svojo partnerko o tem? (Pero)

Dragi moj Pero, svingerstvo je ena od tistih razburljivih in avanturističnih fantazij, ki lahko obogatijo spolno življenje. Vendar se je treba zavedati, da je svingerstvo izbira, ki jo morata sprejeti oba partnerja. Najprej se prepričaj, ali si zainteresiran za svingerstvo, kot način popestritve spolnega življenja ali pa gre za zgolj trenutno fantazijo.

Nato počakaj pravi trenutek in subtilno prični pogovor s svojo partnerko. Izrazi svoje želje, poudari, da želiš okrepiti intimnost med vama in raziskovati skupne fantazije. Poslušaj tudi njene odzive in ji daj čas za premislek. Svingerstvo zahteva odprtost, komunikacijo in zaupanje med partnerjema, zato je ključno, da se o tem temeljito pogovorita, postavita meje in si postavite pravila, ki vama bodo obema ustrezala. Pa da ne boš presenečen, če se v tebi, navkljub fantazijam med samim seksom z drugim parom, pojavi ljubosumje.

svingerji erotična zgodba

Ne glede na to, ali te vznemirjajo medicinske sestre, igrače ali svingerstvo, ključnega pomena je iskrenost, spoštovanje in dobra komunikacija s partnerjem. Vzemi si čas za pogovor, odkrivanje in uresničevanje skupnih fantazij, saj je spolnost čudovito področje, polno možnosti za raziskovanje in užitek.

Eva pomežikUpam, da sem ti s svojimi zabavnimi odgovori vsaj malo prižgala iskrico radovednosti. Ne pozabi, da je v spolnosti pomembno, da slediš svojim željam, uživaš v vsakem trenutku in se ne bojiš eksperimentirati. Vsak par je edinstven, zato najdi načine, ki vama bodo prinesli največ veselja in zadovoljstva.

Do naslednjega vročega srečanja, ostajam tvoja razburljiva sopotnica na poti do užitka – Eva, avtorica tvojega najljubšega erotičnega bloga.

DELI
Prejšnji članekSončno z bliski na polju
Naslednji članekOdkrijte skrivnosti mogočnih orgazmov!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.