Tokrat mi je pisala Tamara, ki se ubada s težavo, ki jo zelo dobro poznamo praktično vse ženske.

sex terapija igrajva se zdravnike

Saj veste, ko je žur, ali pa kakšen večer s prijateljicami, kakšen kozarček več kot ponavadi, … in domišljija hitro podivja. Naše misli se odprejo in nenadoma na svet gledamo nekoliko drugače kot sicer.

“Eva, upam da mi lahko odgovoriš na moje vprašanje, oziroma težavo, ki jo imam. Načeloma sem dokaj mirna punca, ki ima seveda rada tudi seks, a vendarle nanj ne mislim prav vsak dan. Ko pa sem v dobri družbi in popijem kakšen kozarček alkohola sem veliko bolj nagnjena k razmišljanju o seksu. Četudi se ga potem lotim pa sem razočarana, ker navadno ne doživim orgazma. Kaj naj storim? – Tamara”

erotika in erotični oglasi

Draga Tamara, skoraj vsem puncam nam je znan tisti občutek po nekaj popitih kozarčkih alkohola.

Alkohol je neke vrste antidepresiv (nezdrav seveda), ki nam nekoliko otopi misli, pripomore k temu, da pozabimo na trenutne težave in nas v tej smeri sprosti. Ko pa smo sproščene, smo seveda popolnoma drugačne kot sicer. V trenutku se sprostimo, postanemo bolj samozavestne in se nadvse rade spogledujemo.

Nekatere to počno povsem iz užitka, oziroma zabave, druge pa mami ideja, da bi si našle nekoga za eno noč (če morda nimajo svojega partnerja). Seks je v tistih trenutkih slišati zelo mamljiv in nič nenavadnega ni, če se počutiš podobno. Kar pa se manjkajočih orgazmov tiče, pa je zadeva sledeča.

Videti je, da je človeško telo narejeno po določenih zakonitostih in nam, zato da bi varovali svoje zdravje, odvzame nekaj užitka za kazen. Ker alkohol vpliva na naše živčne končiče tako, da jih do neke mere “uspava”, kri enostavno ne pride v prave dele telesa in nas na ta način oropa sladkega vrhunca.

Tako pač je in proti temu se ne da. Je pa zanimivo, da obenem popolnoma enako velja za moške. A to nikakor ni rešitev za tiste, ki se otepajo prezgodnjega izliva.

DELI
Prejšnji članekSeks poze ali položaji | Po pasje
Naslednji članekDaj me fajn!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.