Da je seks bolj zanimiv ljudje izvajamo takšne in drugačne poze. “Po pasje” pa je zagotovo ena tistih bolj priljubljenih.

Sama v postelji zelo rada eksperimentiram. Erotično perilo, igračke in seveda tudi različne poze pri seksu. Ugotovila sem, da pri nekaterih hitreje pride kot pri drugih, pri nekaterih pa sploh ne. Za nekatere položaje lahko rečem, da me vzburi že sama misel nanje. Rada mu sedim v naročju in prevzamem vajeti v svoje roke. Rada pa imam seveda tudi “po pasje”. Misel na njegovo blazno “faco”, ko opazuje mojo napeto ritko tik preden me nasadi … mmm 🥰.
seks položaj od zadaj

Torej, moški lahko med seksom v takšnem položaju draži njen ščegetavček in s tem še dodatno vzburja žensko. Eden od minusov takšnega položaja, ki ga navaja največ preizkuševalcev je, da ni očesnega kontakta. Kot sem že rekla, meni pa se zdi misel na izraz dragega zadaj čisto seksi.

erotika in erotični oglasi

Še eno opozorilo velja pri »pasjem« položaju: tako izkušeni kot ne, ljubimci morajo paziti, da ne pride do bolečin in morebitnih poškodb na ženski strani. Če to počnete prvič, naj določena mera previdnosti ne bo odveč. Predvsem pa mora ženska ob morebitni bolečini to povedati.

via GIPHY

Ženska se v tem položaju lahko opira na roke in kleči na kolenih. Lahko si pomagate tudi s posteljo, in sicer tako, da ženska na njej kleči, moški pa stoji zraven postelje.

Druga možnost je, da ženska kleči ob postelji in se opira nanjo, moški pa se uleže nanjo. Pri takšnem položaju mora moški paziti, saj je vsa teža na partnerki. Ta položaj lahko izvajata tudi na postelji, le da ženska nima višje opore, kot je to v primeru postelje.

“Po pasje” ali “od zadaj” je zelo pripravno tudi v avtomobilu (če se on uspe skobacati med sedež in armaturno ploščo) in seveda kjerkoli na prostem. Večerni sprehod, v parku sta sama, ona se nasloni na drevo, on ji privzdigne krilce in akcija je v teku. Kakorkoli že, včasih je ta poza potisnjena nekoliko v ozadje saj veliko žensk nerado nastavi svojo zadnjico pred oči partnerja (ne-samozavest, imam preveliko rit, itd.). Ko pa pride do trenutka, ko se ona na vseh štirih izzivalno nastavi pred potrebnega ljubimca … 🔥🔥🔥

DELI
Prejšnji članekPridi v moj peskovnik
Naslednji članekOjoj, po alkoholu se mi seksa!
Hej, sem Eva! Zanimiva punca odprtega duha in razprtih nog (kadar mi to paše). Po poklicu medicinska sestra, obožujem seks, ter vse kar je povezanega z njim. Velika strast so mi erotične zgodbe katere sem vedno zelo rada brala, zadnje čase pa jih tudi pišem. Pridruži se mi v mojih erotičnih pustolovščinah!

NI KOMENTARJEV

KOMENTIRAJ

Z oddajo komentarja se strinjaš s kodeksom komentiranja.

Kodeks komentiranja

Registracija kot pogoj za komentiranje

Veseli bomo vaših komentarjev, ki pa bodo pred objavo uredniško pregledani. Vsebine lahko komentirajo le registrirani uporabniki. S tem ne želimo omejiti svobode govora, ampak preprečiti širjenje sovražnega govora in vzpodbujanje nestrpnosti. Vsi komentarji so javni, torej jih lahko preberejo tudi neregistrirani bralci.

Svoboda govora

Želimo vas opozoriti, da naša ustava vsakomur zagotavlja človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti. Ustava prav tako prepoveduje vsakršno spodbujanje k nasilju in vojni.

Kazenski zakonik

Kazenski zakonik kot kazniva dejanja opredeljuje na primer razžalitev, obrekovanje, žaljivo obdolžitev, opravljanje, očitanje kaznivega dejanja z namenom zaničevanja, sramotitev Republike Slovenije, sramotitev tuje države ali mednarodne organizacije, sramotitev slovenskega naroda ali narodnih skupnosti, javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pridržujemo si pravico, da ne objavimo komentarjev, ki:

– bodo očitno zmotili, sprovocirali, napadali ali žalili druge;

– so rasistični, seksistični, homofobični, seksualno eksplicitni, žaljivi ali kako drugače sporni;

– kršijo zakone ali spodbujajo protizakonite dejavnosti;

– oglašujejo izdelke ali storitve za dobiček oz. kakšno drugo korist komentatorja;

– so napisani na način, iz katerega je jasno, da uporabnik prevzema identiteto nekoga drugega;

– vključujejo kontaktne podatke, kot so telefonska številka, poštni ali elektronski naslov;

– so napisani v kateremkoli jeziku razen slovenščini;

– vsebujejo povezave na druge strani, ki niso v skladu z našo uredniško politiko;

– opisujejo ali spodbujajo aktivnosti, ki bi lahko ogrozile varnost ali dobrobit drugih;

– jih uporabniki vidijo kot nezaželene oz. spam; pod to spadajo ponavljajoče objave, ki vsebujejo enako ali podobno vsebino;

– očitno niso vezani na temo, nakazano v članku ali drugih komentarjih;

– bi blatili ponudnika, njegove storitve, ustvarjali negativen vtis, škodili ugledu.

Za vsebino in naslove komentarjev so odgovorni avtorji sami. Uredništvo Magazina Ona On bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev komentarjev, v kolikor bodo to zahtevali pristojni organi. Za vaše objave lahko odškodninsko odgovarjamo, zato smo po zakonu prisiljeni skrbeti za red na našem portalu. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zahvala

S skupno pomočjo lahko naredimo naše vsebine še bolj pestre, zato se vsem, ki z nami delite svoje misli, znanje in mnenja, zahvaljujemo za čas in trud.